B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-16

Höjden på spekulation skatt på ett hyreshus & comma; var att inte bebott sedan försäljnings quest;

Advertisement

Jag hade min tur på ett hyreshus i 2009 (för ca 9000 €). Nu ingen bryr sig om det här huset och jag vill sälja det.
Erbjöd är nu för € 30,000-35,000.

Vad jag skulle betala i detta fall spekulation skatt.

Jag är ingenstans på och hitta något svar eller ska jag gå till en rådgivare i denna fråga?

Tack

answers

När jag går till revisorer med deklarationen 2011 får jag längre eftersom, som min lön / lön är alltid densamma?
Kan jag räkna vad jag skulle behöva betala för att vinna?

Som inkomster från privat försäljning transaktion du versteuerst skillnaden mellan inköpskostnaden (inköpspris + kostnader) och försäljningsintäkten (dito beräknad). Utnyttjad avskrivning berücksichtigen.Was Du måste punga ut om skatter, du kan inte här säga, för din årsinkomst 2012 inte är kända för oss, du förmodligen inte.

Dessutom fortfarande info:

www.prvb.de/cms/upload/aktuelles/Merkbltter/Nr._3_Besteuerung_privater_Veruerung ...

Och resten: Så en "morot" Jag skulle också gärna slå på mig.

Related questions

är de totala förlusterna för investerare att göra skatt som faktiskt lämnar & comma; z period, B & period; Lehman skadade & quest;

du kan faktiskt hoppas som en skadad spekulant på skattelättnader, är det en total förlust att göra avdragsgilla? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det beror på. kan resulte

Pendlare skatt: hur vet jag & comma; hur mycket pengar jag kommer tillbaka & quest;

Var kan jag kontrollera hur mycket pengar jag får nu återbetalas? Måste jag ta hand om det, eller som automatiskt händer? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Om du har ställt

Min granne är en änka och har av sin man ärvt ett hyreshus & comma; det måste betala skatt på spekulation och komma; om de sålde hus & quest;

Hej min granne är ett halvår och änka ärvt från sin man en hyreshus .... huset har köpt maj 2007 mannen .... Min fråga är: måste de kallade en spekulation skatt att betala om de sålde huset? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av

Spekulation skatt & comma; men bostadsrätt hyrt rum

Hej! Jag har i år ett rum hyrs i min lägenhet av en vän. Annars jag har lägenheten används alltid själv. Jag köpte lägenheten 5 år. Om jag sälja lägenheten nu, jag måste betala skatt på spekulation? Om så är fallet, skulle det vara för hela lägenhete

Vi köpte de senaste 4 åren en bit mark med ett hus och använda detta som trädgård & comma; faller spekulation skatt på försäljning av mark på & quest;

Inkomstskattelagen av BRD berättar i § 23 (tidigare kallat "spekulation skatt" klausul.) Följer (fet min): "§ 23 privat försäljning Transaktioner" "(1) 1 privat försäljning transaktioner (§ 22 punkt 2) är" "1st försäljni

"& Semi, gamla" och halv; Mark & ​​comma; Nytt & comma; Försäljning & comma; spekulation skatt

Hej! Min far är alltid ett land som är planterad med ett gammalt hus. Detta är nu att rivas och tomten kommer att byggas tre fristående, som ska säljas. Min fråga: Måste för spekulation skatt betalas? Tack redan gånger på förhand för ditt svar. Om du

Spekulation skatt på en fastighet - delvis köpt & comma; delvis betalats

Hej! Låt oss anta, Person A har under 2010 köpt ett hus från hennes moster Z (inköpspris € 30,000). A har huset bara varför blir så billigt eftersom moster A Z har behållit det igen krediterades till inköpspriset 20.000 € från skattebyrån. Under 2011

2009gekaufteETW & comma; till dotter hyrde & comma; Det bör betalas & period; Mindre spekulation skatt på & quest;

Min 2009 köpte ETW var cheapened hyrs ut till min dotter och är nu ges henne. Om före utgången av 10 år (uppskattning) spekulation skatt på? Denna kontroll situation uppstår endast från försäljningstransaktioner. Erbjudandet utgör inte en försäljning

Köpt & comma; ägar och sedan hyreslägenhet - faller spekulation skatt på & quest;

Lägenheten vi köpte 5 år där och bodde i 2 år. Därefter leasade med några lediga under 3 år. Måste vi betala skatt på spekulation nu? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Absol

Om spekulation skatt & comma; om du vill sälja hem & quest;

Kära rådgivare, som är bekant med skattefrågor? Det kommer till en punkt av spekulation skatt. Min bästa vän har köpt en platt 7 år sedan med sin flickvän. Mitlerweile men du vill separera, och han vill flytta från sin lägenhet. Du vill fortsätta att