B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-11

Hobby dykning - som man också bör försäkra & quest;

Advertisement

Hur ska du skydda dig själv som en amatör dykare från olyckor och även säkra att den vanliga försäkring?

answers

skydda olyckor

Så innan olyckor kommer att skydda dig ingen försäkring, eftersom du redan har egenvård ;-))

Det enklaste sättet att en eller två specifika leverantörer att söka och det sedan uttryckligen fråga, hur kan de politiska villkor som överenskommits med din hobby (dykning) skulle.

Även amatöridrotts dykare kan få problem och z. B. måste konsultera en deco kammaren. Kontrollera gånger din befintliga försäkringsskydd mot de ytterligare villkor för aqua Med för 45 € / år. http://www.aqua-med.eu/de/index.html

I mer extrema hobbies såsom dykning behövdes en bra olycksfallsförsäkring. Jag är mycket nöjd med mitt i HUK24. Klargöra förväg om nödvändigtvis från dykning (och utomlands) är täckt i policyn.

Related questions

Om en dykare att slutföra en särskild försäkring & quest olycka;

Gör det fullständig mening som en särskild dykning olycksfallsförsäkring? Gäller dykning här en extrem sport och du har en idé som försäkring vore lämpligt här? "Typisk dykning hälsoskador" - en punkt under tiden många "rimliga" person

Hobby Skydiving: ska jag köpa en försäkring, ett extra & quest;

Är det lämpligt att ta ut en särskild försäkring när du går hobby fallskärmshopp? God dag alla! Temat och tråden är redan gammal. Men jag var söka styrelsen och i Google inte hitta något och har inte hittat ett klart svar på min fråga: "A [U] olycksf

Ny sommar hobby kite surfing - hur ska jag försäkra mig & quest;

Denna sommar jag vill lära kitesurfing ordentligt. Hittills har jag bara gjort en prova och jag gillade det mycket väl. Det är men lite risk här. Hur ska jag försäkra mig bäst? En privat ansvarsförsäkring är alltid obligatorisk och bör innehålla en s

Koicarp något sätt försäkra & quest;

God morgon. Min morbror kommer snart att gå i pension och har redan en hobby ville. Nämligen koikarp. Det han vill köpa, inklusive einemn trädgård damm. Kan och bör försäkra dessa koi fisk ändå? Trots allt, att djuren har en ganska högt värde. Är det

Kitesurfing - eftersom du behöver någon särskild försäkring & quest;

Behöver jag en extra försäkring när kitesurfing går regelbundet? respektive måste anmäla detta hobby hans ansvar eller dess olycksfallsförsäkring? Tack Som en mor till en kiter skulle jag starkt rekommendera. Sporten är inte utan sina faror och min s

Om en olycksfallsförsäkring en mycket viktig försäkring & quest;

Skulle du rekommendera att ta ut olycksfallsförsäkring? Är denna försäkring klassificera en ansvarsförsäkring av betydelse ur? Jag var uppmuntras av min bank av denna försäkring, eftersom jag gör massor av sport. Kommer det genom idrott dyrt? en Priv

Skador bil genom felaktig installation av ett ljudsystem Försäkring & quest;

Jag försökte installera en Hifi-tyvärr så misslyckades att nu en skada på bilen var (kabel / kontroll). Betalar någon försäkring med självförvållad skada - det är cirka 1500 € ... Teilkasko? Absolut inte. kan om sättet att ens få en helt ny bil "Jag

Om en dykare har en speciell försäkring & quest;

Är det lämpligt som amatör dykare (på semester från tid till annan) att ingå ett visst försäkring? Det är i slutändan en extrem sport eller? Ja du bör ha en olycksfallsförsäkring som specifikt riktar typiska dykskador avser såsom trumhinnan översträc

Hur snart efter inbrott, kan du förvänta prestanda försäkring & quest;

Med vänner eingebrochen- var lyckligtvis de var inte hemma! Ändå: Det finns många värdesaker bort, men också TV, DVD, bärbar dator och så vidare, naturligtvis alla saker som du inte kan göra utan lång / vill. Försäkringen ville ursprungligen tid skic

Var är en bra mobiltelefon försäkring & quest;

På Media Markt och andra affärer mobiltelefon är vanligtvis alltid densamma som erbjuds till mobiltelefonen försäkring. Nu har jag upplevt vänner att försäkringsbolagen ofta inte betala, om telefonen faller ner och går sönder eller om du får en likal

0
Views
0
Ccomments