B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-26

Hjälpa konsumentcentrum som förklaring av kostnaden för en display Riester pension kontrakt & quest;

Advertisement

Jag har ett kontrakt för en Riester pension direkt försäkring här. Utseendet på bekostnad förvirrade mig helt. Kan jag gå till en konsument som?

answers

Naturligtvis kan du om detta ämne en tid på en konsument centrum gör - bara sitter där inte gratis, cirka 7 € för det inledande samrådet bör du beräkna.

Det räcker med att ringa i förväg och boka tid. Ledig det rekommenderas inte, antingen på grund av en lång väntetid, eller experten inte är närvarande.

Detta är nackdelen med en direkt försäkring. En direkt försäkring kostar pengar. Jag är inte säker på om mindre än andra. Verbraucherzentralen gör inte gratis.

Related questions

Hur kostnaden för olika Riester leverantör Jämför & quest;

Om jag vill börja Riester, jag måste bestämma hur och var jag vill börja med den privata pensions första gångerna. Och jag har funnit att det ofta finns stora skillnader i avgifter, kostnader mm mellan tjänsteleverantörer och olika former av invester

Vad är kostnaden för en dynamisk försäkring med Riester bidrag till & quest;

God kväll alla, har jag läst att i dynamisk försäkring med Riester uppkommer ganska stora kostnader och vår därför inte nödvändigtvis rekommenderas. Vilka kostnader är speciellt för? Och är verkligen så hög att man är bättre med andra avtal? Stiftung

Om pendeltåg självdeklaration & quest; Ska jag på min EST förklaring anger kostnaden för transport & quest;

Min arbetsplats är 15 km bort - det är värt det i inkomstdeklarationen för 2007 igen, ange resekostnader? Om pendlare kommer tillbaka platt, är osäker. Men om du vill vara redo för allt, ger det till. Det erkänns nciht. Då du lägger en varning och be

Om kostnaden för serviceavgift uppgörelse betalas av hyresgästen & quest; Mer om detta i beskrivningen

Hej alla, fick min Nebenkostenabrechnung nyligen. Efter noggrann kontroll jag märkte fel mot vår fördel. Det här felet har också förra årets uppgörelse. Säga att jag har alltid betalat för mycket. Efter anklagelser till min hyresvärd vägrar att kontr

Kan kostnaden för en advokat för att lösa & quest;

Det handlar om en Rechttstreit om ett jobb. Kan jag, om jag tar en advokat för att reglera kostnaderna för tvisten genom kontroll eller på annat sätt göra anspråk? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: w

Var kan jag hitta en bra översikt och förklaring av pension Modest & quest;

Pensions register finns i min mening en mycket form av misslyckade samling av olika juridiska fraser som ofta komma fullständigt obegripligt för vanliga medborgare. Vet du en bra förklaring till pension blygsamhet som den existerar och leta efter tax

Nuvarande kostnaden för skatten för att reglera och quest;

Hallå! Så kommer det till familjen av min flickvän hade en pipe bok i sovrummet vägg och ett särskilt bolag hade hyrt för att få väggen torka igen. Den har gjort med irgendsoeinem dimensionerade värmare, dag och natt var tvungen att stanna på. Nöjet

Om kostnaden för att skapa deklarationen konto skatt & quest;

Kostnaderna är ja för att skapa deklarationen gällde även i olika former. Vare sig det är indirekta kostnader i form av tid eller ansträngning eller direkta kostnader som zuhilfe locka en skatterådgivare eller liknande. Om dessa kostnader faktiskt på

Kan du luta kostnaden för att bygga försäkring om uthyrning & quest;

Kan Runt byggnaden försäkring hyresgästen som hyresvärd? Bedömningen är oftast kompletteras med andelen bostadsyta (tilldelning till Qm). Alla Prozentzsätze (32,8 eller 32,9%) - som nämnts ovan - är felaktig! Där bara kommer fram ett sådant uttalande

Kan du göra kostnaden för arbetsrelaterad omlokalisering som deltagare lämna & quest;

Jag har läst att du kan dra av kostnaden för en arbetsrelaterad omlokalisering av skatten som en professionell. Är det också sant om man inte tidigare anställd eller endast marginellt anställd och sedan flyttar till det första jobbet? Snabb och billi