B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar utbildning arbetsförmedlingen nästa jobb utbildning & plus; nästa jobb 2012-12-17

Hjälp och exkl; & exkl; Eftersom Jobcenter & exkl; & exkl; & exkl;

Advertisement

HEJ KÄRLEK, jag behöver akut hjälp !! EURE

Så ska jag berätta gånger min oro. Jag är 20 år och är i det första året av utbildnings lärare. Jag bor är dagar (från nödvändiga skäl) i min egen lägenhet. I utbildningen tjänar jag tyvärr ingenting, förutom 50 euro studielån. Min far skulle hålla betald. Han betalar inte så jag gick hundra sätt men jag nu få minst studielån kontoret fortfarande 220 euro dessutom också fortfarande 184.euro barnbidrag .. Fram länge jag har också Jobcenter 180 Euro få gratis för avslöjats kvar. Detta är hur långt pengarna bara för hyran med nk och el och vatten och 200 Euro försörjning, så äta dricka etc. I månaden. Så .. Jag har tänkt eftersom jag kan inte riktigt råd med det jag börjar trots utbildning till en annan deltid. Som jag är i en pub. Gör cirka 150 euro i månaden eftersom jag arbetar bara på vi. Sooo och nu på min fråga. Göra jobbet CENTER MIG NU utsläppsrätterna EXPLODERA? ELLER ME Inget mer COUNT ?? Jag bara mycket pengar för mig !! Jag förstår det hela inte och jag är förbannad .. Jag kan även bara göra ingenting bra. Snälla ge mig råd eller svar om så tillåts.

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Även om situationen är något förvirrad, låt oss försöka sortera:

BAföG 50, - + 220, - Euro = 270, - Euro

Barnbidrag 184, - Euro

Job Center 180, - Euro

Totalt 634, - Euro.

150, - Euro ytterligare inkomster, varav 100, - Euro gratis + 20% av 150, - So 10, - So 110, - Euro UDN 40, - Euro kommer att ligga på 180, - krediteras.

Således, i framtiden finns 744, - Euro. Så det skulle förmodligen kan förväntas.

Så wfwbinder och primus har redan skrivit något bra .. men en sak bör inte glömma dig: lag och rättvisa är två olika djur;) Precis som lag "har" och rätt "få" .. :)

Vänta tills du beslutet av arbetsförmedlingar i hand har, finns med i svart på vitt, om - eller hur mycket ALGII du förtjänar.

Inte för att det som kontorist säga, men det är kommunikation råda mot vilken man kan ta itu med, där så är lämpligt.

du inte kommer så rätt, får ni föredrar att fråga här igen, eftersom det i detta område finns experter, du då vara glad att hjälpa till.

Related questions

Behöver du hjälp med investeringar för en månadsinkomst och exkl;

Hi människor! Här fakta till min fråga: Efter att jag lifer snart och är fast besluten totalt 4 år jag går till 4 år till 90.000 euro har (fick mig redan övertändning måttligt beräknas med min mont alichen avdrag bil, mat, etc etc pp ....) Nu är fråg

Flödande reparationskostnader inkl & period; eller exkl & period; Moms och period; strävan i anskaffningsvärde där vinstmarginalsystemet &;

förutom att det ,: Bil skadad, köpa Differenzbesteuert: 10000EUR Reparation / reservdelar. 1190EUR moms / 1000EUR exkl moms ... Försäljningspris: 15000EUR Flödande reparationskostnader nu inkl. Moms. Eller exkl. Moms. I anskaffningsvärdet med en så 1

Barn Pengar & exkl; I vilken utsträckning inkomstgränser nästa år faller bort och quest;

Min bror är 22 och har börjat träna i år. Enligt de gamla reglerna, bör han inte underhållsbidrag bekommen.Nun nästa år läste jag att inkomstgränser försvinner nästa år. Vem kan förklara att mer i detalj vad som sedan dess förändrats eller kommer att

Jag har en fråga om barn underhåll och exkl;

Jag bor på gång med mina 3 barn (2 barn från ett tidigare förhållande) och min nya partner och vår gemensamma barn tillsammans. Min partner har ett barn tillsammans med sin ex-fru som han betalar för närvarande inget underhåll, eftersom det är vår ge

Brådskande & exkl; Lägenhet vid byrån under 25 med ersättning

Hej min kära, detta är mitt allt erstesmal jag det här sättet försöker här eftersom jag verkligen inte har hittat någon information på Internet som drabbade min situation. Tyvärr, jag skäms bara för vad jag skriver här, men jag ska tjäna upp lite inf

Föräldrar pengar som hålls inne & exkl;

God dag, Jag är ganska desperat och jag behöver råd. Och min son är född i år på 27,07. Vi har ansökt om föräldrapenning, tog det lite längre tid att sökanden vid det här laget hade vi skulle ha en efterföljande betalning mottagits men tjänstemannen

Vad kan jag tjäna & comma; när min fru får ALG2 & quest; & exkl; & quest;

Kära forummedlemmar, nu den fråga som intresserar mig sehhhhhr !!! Vi är en ung familj, både studenter och vi har nyligen fått avkomma. Jag arbetar vid sidan av studierna och tjäna / få 400 EUR + 91 EUR (bostadsbidrag) + 300 euro (föräldrapenning). J

arbeta med bästa vän och period; Jag har honom som sökanden med staten och quest; & exkl;

Hej, jag hoppas du kan hjälpa mig. Jag flyttade in med min bästa vän, innan en månad. Nu har jag en ny ansökan när Jobcenter frågor och vet inte riktigt som jag måste fylla. bäst att inte skriva in det med dig? varken bedarfsg. fortfarande hem gemens

Att flytta till större lägenhet och exkl;

God dag! Jag är pensionär och få grundtrygghet. Kan jag dra med min dotter i en större, dyrare lägenhet? 10m2 mer än vi förtjänar, bashyran € 30 dyrare än tidigare. Måste insättningen och Movers (Flyttfirma) omfattas av grundförsäkringen eller måste

Lönebesked för pensionsfonden förlorade & exkl;

Min mamma har från 1971 - arbetade i Frankrike 1989 i ett bolag "Cernay SA Textile". Sedan 1989 har vi bott i Schweiz. Denna morgon har hon till Frankrike för positionen kallas ansvar för pensionsfonder (tyvärr namn är okänd för mig). Hon har be