B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring Riester Riester pension Riester & plus; Riester pension DWS AXA 2014-07-06

Hjälp inte längre titta igenom på Riester pensioner förändring

Advertisement

Hej alla.

Jag har följande problem.

Min fru har genomfört under 2007 med AXA en fondförsäkring Riester pension.
I år har vi jämfört erbjuder för att se om detta erbjudande fortfarande vad som är bra och har kommit till en mer avgörande för DWS (Premium Riesterrente) för att slå på en fri Fond mellanhänder som fortfarande medför vissa rabatter.

Så nu min fråga.

Den nuvarande sikt Kontraktet löper fram till slutet av året och från 2011 börjar Riester fond sparplan på DWS.
AXA nu har sänt mig ett brev där du där det skulle vara bättre att skriva se mitt kontrakt Post gratis och inte överföra pengar till DWS. Jag i stället för den tidigare betalats av ca € endast 1200 € 3900 överförs till DWS.

Nu är jag lite förvirrad, eftersom jag vet att jag inte så bra med den saken försäkring.
Jag har alltid trott att det är nödvändigt att överföra så mycket som mycket jag har betalat, men inte ser efter deras sista informations skrika.

answers

Din sista meningen är korrekt. Jag skulle inte nödvändigtvis rekommendera en växellåda med så mycket pengar som betalats in. En befrielse bidrag är ok. Försäkringen måste du betala för att pensionsåldern, de pengar som betalas utöver överskott + ränta. HuMoEr skrev om merkostnader. Dessa kostnader är liknande men ändå i ramen.

>>> Nu är jag lite förvirrad, eftersom jag vet att jag inte så bra med den saken försäkring. Jag har alltid trott att det är nödvändigt att överföra så mycket som mycket jag har betalat, men inte ser efter deras sista informations skrika.

Ett bidrag garanti där bara för pensionering. Din fru i fyra år - betalas minst 4/5 av de försäljningskostnader för hela perioden och hade andra kostnader.

2700 € låter häftigt, men förmodligen du har geprasst också (till förmån för försäkringsagent) eller anläggningen har utvecklats negativt, jag knappast kan föreställa sig.

Ta din beräkna exakt definitivt. Kanske helt enkelt ett misstag råkade stoppa dig från uppsägning.

I en överenskommelse med den sparade beloppet, är det intressant att fråga honom bidrag. Men för försäkring. Driftskostnaderna överstiger intäkterna, varigenom pengar är mindre och kostnaden för pensionsskydd kan du spara, eftersom kontraktet är ändå betalas som en klumpsumma.

I den andra frågan, kan jag vara svårt att uppskatta hur AXA svarar. Å ena sidan de har inget att förlora, å andra sidan, det beror på par euro inte till. Du kan ta chansen det men. En obligatorisk fax eller ett brev där du förklarar den omedelbara undantag bidrag men kan ge klarhet.

Ett nästa sak jag ändrat mitt bankkonto, gjorde det också AXA informerade om min online konto men har inte åtalats och skickade mig en direktdebitering.
Nu anser jag om jag är inte att fylla och stoppa tjänsten nu.

Kan jag på något sätt kännetecknas problem einheimsen mig eller vad som skulle kunna hända.
Jag ser inte det att mitt bidrag € 90 (även om bara fyra bidrag fram till slutet av året) alltid packa halv i påsen.

Kan någon ett tips vänligen om jag fortfarande ska betala och vad som kan hända och vad är bättre om jag ska göra efter start på avtal med AXA och DWS från början eller överföra kapital till mig.

Tack på förhand

Med vänlig hälsning

såvitt jag vet, är de betalningar säkrade från den tidpunkt då pensionsutbetalningen börjar. Rån på en transmissionsförluster är möjliga. Det är förmodligen en variant av kontraktet att avveckla att drabbas av några förluster. Ett nytt komplett och där för att börja om från början.

Vad Din nya konsulter säga?

Om du är övertygade om DWS RRP, bör du också överföras till kapital. Här måste du vara klart att kostnaderna måste åter betalas igen. Kan du skicka det gamla kontraktet, har du varje år ytterligare kostnader.

Related questions

Kan jag använda min Riester pension förändring försäkring utan ekonomisk förlust att ta & quest;

Jag är missnöjd med min försäkring och vill ändra. Jag har också en Riester pension som jag vill fortsätta med en annan försäkring. Om jag avbryter nu, då jag skulle behöva betala tillbaka pengar. Men jag vill bara ändra. Från försäkring till en anna

Pension Am över 50 år gammal och komma; lönsamt eller ingående av ett Riester pension & quest;

Fråga för pension, jag är över 50 år gammal, betalar sig även när jag stänger Riester pension? Bankens Fyrklöver är ett statligt subventionerad och räntebärande sparkontrakt. Fördelen med bankens sparplan är att tjänsteleverantörer ställer inga anska

Är en Riester pension eller en Riester fondsparande planera bättre alternativ & quest;

Vilka kriterier väljer en, om du föredrar att slutföra en Riester pension eller en fond sparplan? Är fond sparplan risken för förluster är inte mycket högre? I Riester kontrakt äger bidrag och statsbidrag garanteras. Så det finns en risk för att enda

Vad händer med Riester pension när du går in i egenföretagande och strävan;

Antag att någon hade anmälts tidigare i ett företag som anställd och har begärt och betalat Riesterrente under flera år. Vad händer med Riesterrente när det blir självständigt då? Främjandet slutar. Det finns då inga fler utsläppsrätter och kostnader

UniProfiRente & LPAR, Riester pensioner EU-Invest & rpar;

Så vad exakt är problemet med denna Riester pension i förhållande till omfördelning av medel? Denna nödbroms i kombination med en enkelriktad gata - som lämnat korrekt genom TopJob - är just problemet med Riester Fund. Eftersom säljaren måste garante

lämna betala Capital utgör fördelar i Riester pension - och nackdelar och strävan;

Hej finansiella experter, Jag skulle vilja veta från dig om det är ett problem att låta inlånings RRSPs i en Riester pension? Och om det finns några fördelar och nackdelar som du måste tänka på? Finns det någon bra i området och kan berätta något om

Värt att slutförandet av en Riester pension med 58 mer & quest;

Jag skulle vilja höra er åsikt om följande fråga som en äldre vän frågade mig. slutförandet av en Riester pension värd även om en är redan 58, eller kan vara i en sådan uppsättning ålder gör utan tryggt på det? Vad tror du? Det är värt det även vid l

Värt i mitt fall, det Riester Pension & quest;

På något sätt har förlorat min sista fråga som ställdes därför återigen: Min dotter (35), statligt anställda, för närvarande föräldraledighet, skulle vilja "Riester" för att göra privata pensioner för ålderdom. Hon har ett barn (född 2010) umöch

Hur man beräknar & comma; om det är värt en Riester pension & quest;

I rubrikerna kunde läsa nyligen upprepat att Riester kontrakt endast värt om det är mycket gamla. Hur räknar ni om du fångat en bra avtal? Vilka kriterier i dessa fall bör övervägas? Svaret på mig är fel. Svaret på den frågan kan inte besvaras på det

Pension: Riester pension och & sol, eller tjänstepensionssystem & quest;

Jag är så långsamt tänkande om pension. Så du kan aldrig börja tidigt nog och som jag nu fast anställda, jag tror att det är dags för det. Nu min fråga: Är det bättre att ha en Riester pension eller som ett tjänstepensionssystem. Eller är det samma s

0
Views
0
Ccomments