B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-13

Hitta bra kreditbetyg AA eller AAA

Advertisement

Hej, jag letar efter en god bindning med en rating på AA eller AAA. Den återstående löptid till max. vara 2,5 år. Räntan för att vara omkring 2% med en hastighet av ungefär en hundradel En högre avkastning till ett högre pris är inte ett alternativ. Jag skulle föredra ett lån från en tysk bank. Jag har redan tittat på Bond Finder Börse Stuttgart, men kunde inte hitta något som passar. Har någon ett tips med WKN för mig?

answers

I Stuttgart Börsen Jag har inte riktigt lämplig bindning hittades i matchen samtliga kriterier.

I ariva.de (mglw finanzen.net också) kommer resultat som matchar hittills när DZ Bank eller WestLB med att ta. Men de respektive obligationer unrated (eller emittenten).

Alla andra resultat är banker från utlandet eller till och med leverantörer som VW hyra eller GE Capital. Jag vet inte om något sådant skulle kunna komma i fråga.

Tyvärr kan jag tala om för er här inte att hjälpa betong.

Jag gjorde den bifogade bilden i obligations Finder www.comdirect.de. Dock är avkastningen fortfarande utan transaktionskostnader! Med obligationer du inte har insättningsgarantifonden.

Kanske är detta en fast sikt insättning men säkrare och bättre?

Related questions

Hitta bra utländsk & LPAR, Singapore & rpar; RS försäkring för min familj i 3 år och period; Tack för all info

Hitta bra utomlands (Singapore) RS-försäkring för min familj i 3 år. Tack för all info Detta kräver en RS med världstäckning! En mäklare inte berätta vilka RS försäkringsbolagen kan inte bara vara bäst! HG Mäklaren Jag menar en rättsskyddsförsäkring.

Var kan jag hitta bra former för att skriva till försäkringsbolaget & quest;

Har någon här en sida där man kan hitta bra former för att skriva till försäkringsbolaget, i vilken ett exempel ber om ett övertagande av vissa sjukvårdskostnader. Jag vet inte hur man formulerar kraven, så det skulle vara en stor hjälp. Många former

Var kan jag hitta bra gratis mallar att ladda ner & quest;

Då och då jag letar efter bra mallar för officiella brev. men jag har ofta bara på premiumutbud. Har du ett bra tips för mig var jag kan hitta gratis mallar att ladda ner? Eftersom det bara finns ett råd: Googling hårt arbetande. En enda portal där d

Var kan jag hitta bra mallar för testamenten & quest;

Living wills är faktiskt kända för att vara en känslig fråga som du kan göra fel parti. Var hittar jag Internet bra mallar för detta ändamål. I google kommer jag bara att betala-och ganska tvivelaktiga texter. När den tyska Hospice Foundation (www.ho

Var kan jag hitta bra konsulter och strävan;

Till en annan fråga från mig hjälp av "oberoende konsult" i termer av privata pensioner har upprepade gånger föreslagit (varpå det fanns en diskussion mellan responders - så här är ett nytt försök). Var kan jag hitta? Vad gör de bättre än konsul

Var kan jag hitta bra sammanställningar av exempel depåer på Internet & quest;

Jag letar efter bra exempel på samlings till exempel depåer på Internet, som består av olika komponenter. Var kan jag hitta något på Internet? titta på du tittar på www.boerse-online.de. Det är samma 3 depåer, genomförs öppet med mycket olika delar v

Var kan jag hitta bra och prisvärda sommardäck & quest;

Jag söker bra och billiga sommardäck. Vad utmärker sig trots ett relativt lågt pris från kvaliteten på? Kan du berätta för mig eftersom vad jag kan köpa? Jag hade ett par år tillbaka när mogen-direkt. de (vill här ingen direkt koppling reklam gör) be

Hitta bra online sparkonto

Jag letar efter ett nytt sparkonto, har räntan en bättre än min nuvarande. Det bästa skulle vara en online Tagsegeldkonto. Har någon här har ett bra tips för mig? Jag rekommenderar fortfarande de turkiska-holländska banker. Så, är Credit Europe Bank

Var kan jag hitta bra erbjudanden från statsfinansierad bolåne & quest;

Jag har hört att det för närvarande stora erbjudanden statligt subventionerade hem lån? Kan någon hjälpa till med detta var kan jag hitta det? Enligt min åsikt kommer du att hitta den bästa affären i att bygga samhällen. Titta på dig själv som till t

Hitta bra och lätt att använda som möjligt bokföringsprogram & quest;

Någon som vet en bra bokföringsprogram som är enkel att använda som en oberoende enskild näringsidkare? http://www.easyct.de är en intäkt / resultaträkning där det finns också några insticksprogram. Soft är också servas (kommer varje år ny) och det f

0
Views
0
Ccomments