B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

student inkomst inkomster och plus; student familjens inkomst förmåner barn 2012-03-15

Hi & period; & period; & period; Har följande fråga om stöd barn: min dotter var tid till 30, 09 och period; student

Advertisement

och hade fått barnbidrag. För övrigt Hon har arbetat frilans och ställ in lämplig hänsyn alltid vid slutet av månaden, så att pengarna överfördes en månad senare. Nu den verkliga frågan: räknar pengar du med RE från 30.09. har begärt, men gjorde bara i oktober för din inkomst som student och som intäkt i den period 30,09. överväga eller räkna här periodiserad princip?

answers

Som räknas som inkomst. Viktigt är kommunikationen eller kontoutdrag. Det är när det betalades.

Som räknas som inkomst. Ett annat viktigt steg är kommunikationen, eller kontoutdraget. Det är på den för vilken månad det är.

Jag vet inte om de två tidigare svar är ok. Hmmm.

Reklam via support bort pengar frågor besvaras snabbt och väl.

Related questions

Hur mycket underhåll jag måste betala för mina två barn & quest; Stöd barn blir mer min fru och period;

Vill även fråga hur mycket underhåll jag måste betala för mina två barn (10 och 15 år gamla). Stöd barn blir mer min hustru. Nettolön av 1300 euro. Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.exp

Följande fråga: ogift par Monterar Hem period; separation

Vi är ogift och har byggt ett hus 8 år sedan. Administrativa rekord 50/50. 130000 euro kom från mina föräldrar att göra det. Vila gemensamma lån från banken. återbetalade mig ensam. Har två barn tillsammans. Nu det kommer till separationen. Hur är de

Family Insurance som hauptberufl & period; Student med Minjob och oberoende

Hej! Jag datavetenskap student och har just tecknat ett kontrakt för en 400 Euro-Minjob, men jag har för de kommande termin bryta ytterligare IT-jobb som jag kommer då att överstiga 400 € i sikte. Så jag ville göra mig deltid oberoende. Min fråga det

Problem med bostadsbidrag U & period; Student lån och komma; vill när ensamstående föräldrar med barn dra i WG & quest;

Min flickvän vill flytta till en WG, eftersom de kommer att studera från september .. Hittills har de bostadsbidrag u. Framtida sedan studielån. Om betalningen är i fara när de flyttar till en WG med barnet? en WG är lika erkänd som platt som en vanl

ALG I som huvud & period; Student & quest;

Hej! Jag undrar bara om en student som har arbetat i många år förutom att studera, rätt till ALGI har sedan han är "bara" RV-avgift, men inte AV recept. (Dvs en student) Jag uppenbarligen hänvisar till tiden efter examen. hälsning Larkolas Tyvär

Kortvarig sysselsättning för över två månader som zukunft & period; student

Hi folks, Jag börjar snart ett yrke som är begränsad till bara två månader. Sedan går jag tillbaka till skolan (gymnasiet ikapp). Jag är 21 år gammal, singel, bor i en WG och har kontrollklassen. 1 Jag arbetade sedan som en slags assistent i ett lage

Stöd för en elev och tid; Inlösen Studier och period; Invest & quest;

Jag träffade en medicinare. Behovs pengar - som också vet I. Nu har vi utvecklat en ny modell skämt skull: Studenter leta efter en "gudfader" vem som betalar för dem, och sedan betala eleverna tillbaka, intresse. Nu undrar jag verkligen om jag s

Är kostnaderna för berufsbegl & period; Student utbildningskostnader och komma; så annonseringskostnader och strävan;

Det handlar om huruvida ett barn som springer en deltidsstudier kan göra kostnaderna som särskilda kostnader eller som inkomstrelaterade kostnader. Dessutom har jag ett beslut av BFH av 18.06.2009, rankad Az VI R 14/07, enligt vilken den som redan ha

Hej och exkl; komma i Mos Schlad inget stöd barn sedan 09 & period, 2010 på grund av lag-ation eftersom mina barn i

Hej! Få i Tyskland sedan 09.2010 grund Gestzenderung längre barnbidrag (abwohl jag tyska Statsbürger och kommer också att arbeta) eftersom mina barn lever i Ungern. Normalt müsstes eftersom EU-land, fortfarande få barnbidrag. Ett undantag finns om ba

eftersom det inte finns inget forum följande fråga: Vad skulle du göra det och komma; Om du har en fråga

negativ översyn kunde? Detta skulle kunna användas för privat straffåtgärder - Gabs någonsin i gutefrage.net. En negativ översyn är något annat än "inte bra". Jag skriver ibland en kommentar om något är fel eller inte fylla tillräckligt; men så