B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv hus Mark arv & plus; Hem konstruktion lån 2012-10-10

Heritage slås ut - vad händer nu med en konstruktion lån & quest;

Advertisement

God dag, jag har en något svårare fråga till experterna i den ekonomiska / juridiska avdelningen. Jag ärvde ganska tidigt ett hus av mina morföräldrar, och stå i fastighetsregistret. Mina föräldrar har tillsammans fått en konstruktion lån för den här egenskapen. Nu är min far är död och arvet slogs ut. Vad händer nu med kredit? Ingen fråga, behöver min mor honom ändå fortsätta att fungera, men för mig, uppstår frågan om jag måste betala tillbaka lånet, om du kommer att dö i en avlägsen framtid, och jag vill också avvisa arv. Tack på förhand för behöriga svar.

answers

ZeroManiak

BGB innehåller en tydlig regel:

§ 1.936

Är tidpunkten för arv inte en släkting, make eller partner till den avlidne närvarande (n. Eftersom z. B. har alla knackade giltigt), inte ärva mark där Erbasser närvarande arvs senast var bosatt eller om en sådan är detekterbar, var hemvist. För övrigt ärver förbundet.

§ 1.942 (2)

Skattkammaren kan inte neka honom uppstått lagliga arvingar arv.

Konsekvens: I slutändan har Grundpfandrechtgsgläubiger att avgöra om det utnyttjar möjligheten, GG skattemyndigheterna att genomföra tvångs auktion av den intecknade egendomen ..

Hej!

Jag tror då förmodligen få borgenären, banken, ditt hus.

Om dina föräldrar har fått en konstruktion lån för den här egenskapen, skulle de också i fastighetsregistret är

men åtminstone banken?

Related questions

Bror dog - Heritage slås & comma; Vem betalar Begravning & quest;

Hej! I morse dog min mans bror. Anhöriga är fortfarande 6 överlevande syskon. Heritage bara skulder, så inga pengar för begravning där. Vem betalar det? En syster har alla orsaker och nu vill ha från oss en sjättedel kostnaden. Men vi är Harz IV mott

Ekonomisk ersättning på Heritage för vård av fadern ca & period; För 4 år & quest;

Vad finansiell fordran har någon hemma med arv för ca 4 år hand om far? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Jag har detta finns här: Den nya arvsrätt föreskrivs att varje juridisk arv

Heritage en Immobilie- hur snabbt du kan i objekt flytta & quest;

En medarbetare har idag fått den goda nyheten att han är den enda arvinge av ett hus, dog hans faster, vilket naturligtvis är tråkigt. Ändå skulle han dras från en 1-rumslägenhet i sitt eget hus! Han frågade mig om han redan skulle tillkännage Flat n

Pensionsfond har betalat för mycket och komma; Heritage har pengar som redan används och komma; Återbetalning krävs & quest;

kan pensionsfonden återta arvingarna det överskjutande pension. Betalade var det en del av begravning. Påstås ha betalat för mycket. Vad nu? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Kontro

Heritage gemenskapen - kommer att bestå och komma; om inte säljs & quest;

Döden av min far, min mor och jag en egendom har blivit, som också så registreras i fastighetsregistret. Om den sista för alltid, om du sålt fastigheten? Varje arvinge kan kräva diskussion att ärva samhället: http://www.gesetze-im-internet.de/bgb/__2

Heritage & comma; vad som händer med Taxiunternemen min far versorbenen & quest;

Min sena far hade en taxibolag. Vad händer nu med företag? bouppteckning Växlar automatiskt eller måste jag ha något att göra? Eller blir automatiskt i ett sådant fall, fru (min styvmor) företaget? Det är viktigt att effekterna av arv uppträda med fa

Är Heritage & comma; har tjänat fängelse & comma; inga obligatoriska delar till & quest;

God dag, Det motsvarar den sanning som en arvinge som har avtjänat ett fängelsestraff, inte minst rätt till laglott? Jag har alltid trott att det inte fanns någon anledning att arvlös någon helt. Hur är det nu att den nuvarande rättsläget? Tack en gå

Heritage of England & comma; Kreditering av redan betald skatt engelska & quest;

Jag har ärvt från min engelska mor, mer än de engelska och tyska minskningar har min syster ärvt samma belopp. Jag bor i Tyskland, min syster bor i England. Det har vi redan betalat engelska arvsskatt, nu vill jag ta itu med arvsskatt deklarationen o

Betyder Promised Heritage & comma; Jag får faktiskt vad och inte bara skuld & quest;

När jag lovade att jag ärva, kan jag göra något om jag missade Ausschlagungsfrist eftersom jag antar att jag har något ärvt? Har arvingar att få en förmögenhet och ingen skuld? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater

Ersättning för kompletteras med den avlidne begravningen pensionsavtal & quest;

Vem behöver de tjänster som anges i en begravning pensionsavtal för begravningen att ta om enskilt barn arv slås ut på grund av insolvens? Jag menar, är det barn som måste stå för begravningskostnader, skyldig att uppfylla det avtal som slutits med e

0
Views
0
Ccomments