B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-03-20

Hem pensioner sparavtal eller bank sparplan & quest;

Advertisement

Hej, jag vill expertutlåtande att veta om bostäder Riester som sparare är bättre (eftersom en nu kunde säkra de mycket låga räntor) eller först en bank sparplan (eftersom inga anskaffningskostnader) och sedan pengar för bidrag hittades för köpet.

Jag tackar på förhand! :-)

answers

Jag tror att bank sparplan bör här näst bästa valet vara byggnaden samhället har här möjlighet att få en gynnsam lån eller få en högre ränta i låne undantag, på grund av mycket låga räntor för närvarande förväntade bankprodukter för närvarande inte tillåtet att konkurrera med intresse sparare,
och på grund av anskaffningskostnader ,, intervallet från 1% till 1,6%, vilket är jämfört med andra hyra (förtjust sparplan med 5% inledande försäljning avgift) ganska liten, jag skulle inte göra vården, skulle jag tro med byggnaden samhället att vara flexibel intresset i källaren kvar deltar jag betala för en handpenning och låt mig ansparzinsen hög, gå finans intresse uppåt igen använder jag låg på bausparers och bygga med den finansiella en. Reklam godkändes av Support

Vad sägs om ett sparavtal som ger dig 4% ränta? Detta har faktiskt inte en bank sparplan, trots dessa avgifter som slår min kunskap allt inom detta område - och du kan fortfarande byta till den låga räntan med god låneräntan, om du vill senare.

Related questions

Pålitlig jämförande kriterium för olika bank sparplaner & quest;

Jag har tittat på flera verscheidene bank sparplaner. Men med tanke på det stora antalet anbud det är svårt för mig att hålla koll, eftersom det överallt iregndwelche tilläggsavgifter, bonusar. etc är. Finns det någon tillförlitlig jämförande kriteri

Hem Pensioner - Var uppmärksam på vad & quest;

På vad bör du titta på nedläggningen av bostäder Riester kontrakt? Var skulle de fallgropar? Hem Pensioner kan vara en del av finansieringen och, i vissa fall vettigt. Här måste det övergripande modell för finansiering övervägas och jag kan inte indi

Om man gör stora förluster och komma; Om du vill få från en bank sparplan & quest;

Hur flexibel är en bank Fyrklöver? Kan man bara få när du behöver pengarna? Eller justera dina betalningar om du kan spara något igen? När det kommer till en Riester Bank Fyrklöver eller en icke-subventionerad bank sparplan? den Riester en är mycket

Kan du konvertera Riester pension i en fond sparplan & quest;

Kan du konvertera en Riester pensionsplan i en fond sparplan. Jag har läst att du uppnått mycket högre avkastning. Men sedan gör det säkert förluster, eftersom livförsäkring ja kompensera sina avgifter. Var det inte en Etnscheidung att dessa avgifter

Riester pension eller Riester fond sparplan & quest;

Hej! överallt är nu skrivas så att Riester livränta jämfört med en Riester fond sparplan över en period av 10 år skulle inte vara meningsfullt. Är det din åsikt, argument till förmån för Riester pensionen? På ett liknande sätt samma fråga ställdes ju

Barn är mer intressant än vanliga försäkringar citat o & period; Bank sparplaner & quest;

Vad tycker du om den Kinderpolicen- att ja DZT. gärna erbjuds av banker u. Försäkring. Ta egentligen mer än sparplanerna för vuxna? Eller är det här, som i Lebensmitteln- mycket fusk förpackningar u. Dolda socker, här är det tänkt att köpa några barn

Hem Pensioner för mig eller förnuftig & quest; Vad kan jag göra & period; & period; & period;

Jag var tvungen att hyra för att köpa under 2009 framför mig vid en ålder villa i Pensionsåldern att betala hyra mer. Samtidigt har jag beslutat av personliga skäl till att inte längre vill eftersom jag inte har barn som kan ärva och inte för göra yn

Om en bank sparplan som rekommenderas av Riester befordran & quest;

Jag tittade på ett par bank sparplaner med Riester bidrag. Är slutsatsen av en bank sparplan rekommenderas eller du kör bättre med en sponsrad fond sparplan? Som du kan använda för att avgöra ett antal faktorer: Din ålder vid stängning. Om du är 52 t

Hem Pensioner - går endast till byggnaden lån eller ens där andra vägar & quest;

Fråga: lever Riester endast i samband med en byggnad lån eller kvar alternativ? Det bör dock redan vara en Riester investering för framtida fastighetsförvärv. Tack. Ingen allmän någon Riester kontrakt är vana att leva delar. Ett bostadsområde Riester

Kan jag ändra min bank sparplan och quest en fondförsäkring Riester pensionsplan i en Riester;

Sedan 2012, jag har en fondförsäkring Riester pension. Tyvärr har jag bara nu funnit hur dyrt det är. Därför skulle jag vilja överföra pengar deponeras i en Riester Bank Fyrklöver. Gör en sådan sak? Därför skulle jag vilja överföra pengar deponeras i