B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-30

helt göra eldningsolja tank eller föredrar att köpa mindre kvantiteter & quest; Hur hanterar ni det & quest;

Advertisement

Vad är din erfarenhet av olje köp? Kära tanka mindre kvantiteter eller helt göra tanken? Är det värt att du taktiert någonsin på något sätt? För mindre mängder måste man alltid betala riktningarna, eller hur?

answers

Jag kolla på nätet oljeprisutvecklingen på olika webbplatser såsom, B. "Www.easyoil.de" och prova min tank alltid halvfullt att ha eller kan svara på fluktuationer.
Men att bara för att jag har då min källare terrass och totalt max. har 8000 liter. Det är sant när du beställer 3000 eller 4000 liter alltid en inte obetydlig räkning men andelen transportkostnaderna och de farliga paket är sedan i förhållande till den totala räkningen låg, respektive genom prissänkning på 0,5 - 1,0ct sedan inomhus

Jag skulle göra full tank till ett lågt pris. Vi står för närvarande på cirka 81 €. Priset är verkligen i källaren; o) Jag planerar på kort beställt http://heizoelanbieter.net/. Allt fungerade bra. Jag menar du rider verkligen tanka din bil om priset är niedirg och göra tanken full.

Naturligtvis resekostnader fastnat i prissättningen av leverantören. Eftersom lasten aktie för resan till dig fasta kostnader i kalkylen är och bilens storlek och fraktkostnaderna påverkar (den mindre tanken kapacitet av bilen, de högre fraktkostnader) du kan träffa några uppenbara slutsatser redan kan bli större tankkapacitet, desto lägre fraktkostnader. Ju högre tanknings mängden är mer gynnsamt ur samma leverantör priset per liter. Och om du själv tillsammans avslutas med grannar till en efterfrågan grupp, då priset per liter vid mer lossning är billigare än mindre tankvolymen på grund av den högre totala beloppet i en enda lossning. Och dessutom gäller: Begäran om att inte bara en leverantör, utan att göra en prisjämförelse.

Vad som också gör begripligt för dig om du till exempel för din zip denna Internetportal callest (detta exempel i Bielefeld) .:

http://www.heizoel24.de/heizoelpreise/33617

Bara zip upp förändring och anpassa den variabla leveranstiden, slanglängd, betalning och tankfartyg storlek.

Din fråga om tanken är full nu eller senare för att tanka, jag kan inte svara dig (även). Värme oljepriser framtiden jag kan inte säga också. Men € 80/100 liter är redan ett tilltalande pris.

Även om jag aldrig har köpt eldningsolja, men kan mycket väl tänka sig att leveransen (åtminstone upp till en minimibelopp) kostar också något.

Vid behov skulle jag anser det vara helt fylld under våren i ett lågt pris fasen tanken.

Jag kan manövrera mycket i en eldningsolja tank max. 8.000 liter lite. Det lägsta beloppet på 3000 liter för att köpa. Jag beräknar alltid så att den kommande vintern kommer att överleva i alla fall.

Från taktieren tror jag lite. Det är i slutändan en magkänsla, oavsett om du köper billig eller inte. Jag försöker alltid andra att beställa ihop olja och brukar jag köpa i 2: a kvartalet, senast i september. Så jag subjektivt har alltid klarat sig bra.

Jag beställer ett år om 650-700000ltr för vår mycket stora privata Fernheizgemeinschaft.
En komplett tankfartyg, dvs. beroende på i storleksordningen cirka 32.000 liter. är alltid det bästa. För närvarande oljepriset är billigare med nästan 10% än förra året vid den här tiden. Min rekommendation till dem med mindre, det vill säga små krav är alltid du avslutar med grannar i större "lokal miljö" tillsammans tills du också en tank bil
(30-32.000ltr.) Tillsammans blir. Det kan vara tyst flera lossningspunkter, i separata uttalanden, är priset något högre än en plats för lossning. Men varje enskild kundnytta, är priset billigare, som om var och en sin egen liten mängd inköp. Ett annat tips! Det finns dagliga oljeräknare, eftersom det finns alltid dagspriser.
Frågar du där och gjorde undersökningar med ett tankfartyg åtminstone 5-6 olika återförsäljare i när och fjärran. Min prisskillnaderna var dels om en, - € per ltr%. Manövrering är en chansning! Även körning gäller inte i stora mängder! I vilken region bor du?

Related questions

Ogifta par - vad ska man tänka på när man köper en fastighet & quest;

God kväll. Vi vet ett ogift par som har lång tillsammans. Detta par är nu spelar det idén att arbeta tillsammans för att köpa ett hus. Nu har jag hört från vissa håll som du bör tänka i sådana fall när Immobileinkauf vissa saker eftersom i händelse a

Är det lämpligt och komma; Eldningsolja att köpa i sommar & quest;

Kan jag spara lite eftersom om jag köper i sommar och inte som alla andra på vintern? Är priserna då billigare? regeln att olja på sommaren är förmånligare än på vintern, gäller under de senaste åren (inte mer). bör man hellre uppmärksamma priserna p

Eldningsolja tank - I vilken utsträckning bör den försäkrade vara & quest; Riktlinje & quest;

Hur mycket en bränsletanken bör omfattas? Jag ändrade ansvarsförsäkring och se här tanken är upp till 3 miljoner Jag har avvikit även en egen tank med försäkring 5.000.000, som jag betalar årligen med 42 Euro. Kan jag spara det? Kontrollera exakt vil

Vem av er tänker och komma; att köpa en bil i USA är värt & quest;

Hur många av er tror att köpa en bil i USA är värd? Och vem kan ge mig information och råd som du behöver tänka på när man köper en bil i USA, för att använda det i Tyskland? Om du besöker Avgång Retur, import- och exportbestämmelser, tullar och skat

Om en eldningsolja tank försäkra & quest;

Om en eldningsolja tank för att säkerställa skydd mot ett eventuellt läckage eller andra eventuella skador för att skapa? För oljetankar upp till 5000 liter en god personlig ansvarsförsäkring bör vara tillräcklig för att i händelse av skada av tredje

Att köpa en spis & quest;

Vad ska jag tänka på när jag köper en eldstad i järnhandeln? Använd lt. Min Sotare möjligt. Något du bör inte nödvändigtvis köpa i järnhandeln, om man inte verkligen har en aning om det. Efteråt är fortfarande en skorstensbrand eller ens dåligt hela

Nuvarande andels försäljning & quest; betala skulder och köpa mer Platt & quest;

God dag! Skulle gärna vilja höra om mina kommande projekt din åsikt :-) Aaaalso Jag är 27 år "ung" och jag bor för närvarande i en villa i kpl. har lönat sig och fortfarande delas av en gemenskap av arvingar enligt följande (50% Far / 25% I / 25

Ska vi helt tanka & quest hans eldningsolja tank nu;

Vi eldningsolja måste tankas och vi är överlägsna på om vi skulle tanken nu helt fylla eller bara hälften och hoppas att priset sjunker igen? Vilken beteende är den bästa strategin? För närvarande finns det ingen strategi här. dollarn på € antingen f

Vad ska jag tänka på när man köper optioner & quest;

Har mer än 20 år inte längre görs i teckningsoptioner. Nu skulle jag vilja att investera och behöver råd. Vad ska jag göra om jag befinner mig en teckningsoption (t.ex. vid ING-Diba). Föredrar förbereda mig som när det kommer till en korrigering och

Vad bör tänka på när man köper en bil än ogifta par not & quest;

Vad man ska titta efter när du vill köpa som ogifta par en bil. Om du i händelse av separation vidta åtgärder när det gäller försäkrings- och egendomsskador? Hur man hanterar detta på bästa sätt? Vad en osakliga hooey här. Vi rån mitt liv partner och