B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-23

hello tillsammans och komma, jag hänvisar hartz4 u börjar schemalagd nästa en omskolning till & komma, men gripande sätt arbete

Advertisement

OK, måste jag först rent Fitzen vidare: skulle markeringen till 100 € baserade o kleingewerbe.früher det sagt små kommersiella när du registrerar kommersiella kontor och i dag fick jag höra att det räcker om jag går till skatteverket och endast en steuernummer be att §19 försäljning 2 (undantagna) o för stationär kontor går u mig en 2.lohnsteuerkarte ge lasse.es är en mycket oregelbunden inkomst och inte mycket ofta, mer än hobby.deswegen faller för mig också stora 100 € -baserade fråga weg.meine: vad är nu mer av alternativen och där jag måste gå i Dresden, handel skatt, finansiella, o stationära amt?
Jag skall föreskrivas att det inte finns något problem, eftersom inkomsten kommer att vara mycket oregelbunden med arbetsförmedlingen sedan.
Jag vet lite romantik, hoppas du kan fortfarande mig helfen.lg edharda

answers

Din fråga är mycket svår att läsa. Vad exempelvis 100, -. Var en euro grund?

Det finns 400, - Euro jobb, även kallad mini-jobb. Detta är beroende aktivitet där AG bär alla sociala.

En kommersiell verksamhet, dock liten, arbetar i myndigheten är mycket låg, eftersom man är skyldig bara en tjänst eller ett företag.

Att ge råd som man skulle behöva redan vet vilken typ av aktivitet det är och hur hög är intäkterna från omskolning.

Related questions

Jag har inkomster och komma; min vän hänvisar Hartz4 & period; Du får dem pengar av Kontor & comma; om vi drar åt samma håll och quest;

Jag har 1799 nettoresultat. Min flickvän är gravid relatera u. Måste Hartz4. Om vi ​​drar det fortfarande blir det pengar från kontoret? Om så är fallet, hur mycket? Hej! som Bedarfsgemeinschaft skulle alla inkomster ingår i beräkningen av Hartz4. Om

God dag och komma; Jag bor i skilsmässa och hänvisar hartz4 & period, men jag skulle vilja gå in med mina föräldrar och period;

God dag, jag bor i skilsmässa och jag vill flytta in med mina föräldrar, avser min far rente.wird den Jobcenter min hyra bidrag om jag matar en inneboende och kommer att ge konsiqensen för min far? Om du gör en vanlig hyresavtal med din far, kommer a

hänvisar hartz4 få änkepension ytterligare betalning av 1.100 euro från mycket drar arge

Min fru dog i mars krig nu en extra utbetalning av pensioner ca.1100 € hur mycket ska jag hålla pensionen är 150 per månad När Alg II är i allmänhet kredit enligt inflödet, så om du får extra stöd i juli, kommer du (om du inte har någon gr. BG) för d

Jag hänvisar hartz4 i Berlin & comma, om jag med skatteklass 1 & comma; & Period; & period; & period; & perioden 340; -brutto & plus; en 2: a jobb 400 period, -brutto skatteklass 6 som kommer i slutet av nätet och tid, och tid, ut & quest;

Din konstellation är extremt ogynnsamma. 340, - Euro enbart skulle vara en 450, - euro jobb. Nätet för dig, bär arbetsgivaren alla avgifter ett schablonbelopp. 400, - Euro från andra jobb, liksom. 340, - + 400, - tillsammans är en Gleitzonenjob av 74

har arbetsförmedlingen bedrog 5000 euro och för närvarande hänvisar hartz4

Hej, har förrått Arbeitsamt med nästan 4500 €. Det kom till stånd så att jag arbetade under valshöljet och har inte specificerat. Jag skriver från ett tullkontor fått en stämning för att ha anklagade lurade AA. Jag var redan en gång dömts wg. BTM en

Om villkoren för Hartz4 möjligt och komma; om jag oförmögen och en heders Artister & quest;

Till min fråga Jag hänvisar hartz4 och är av förtroendeläkaren vid depprisonen och skriftlig misstänkt borderline arbetsoförmögen. Men skulle vilja ha en ehrenamt som domare kör skulle verkligen vara 1,5 timmar i veckan. Kan jag eller kan förbjuda mi

Familj får Hartz4 & period; Barn bör få gåva & period; Påverkan på Prop & quest;

Min systerdotter spelar regelbundet med skolkamrater. Man lever med sin mor ensam, de hänvisar Hartz4. Nu pojken (8) har sagt att han kommer att få ett arv och nu fruktar hans mor att dessa pengar måste användas för att få stöd för ryggen. Om beloppe

Hartz4 & comma, änkepension och kommatecken, vårdbidrag

Hej, jag hoppas att det kan någon hjälpa mig eftersom min mors förtvivlan och vi hitta någon som auskennt.Meine med vår situation mamma hänvisar Hartz4 (minium) och mer nyligen en änkepension från min sena Vater.Die första 3 månaderna av kontanter va

relaterade orättvist gynnar Hartz4

Jag hänvisar Hartz4 och nu fått ett brev från det onda som jag hade € 08.911 baserad från maj-oktober felaktigt och du frågade mig om ett Stelungnahme det. De nödvändiga förändringar jag har inom familjen var alltid, skölj nget gjort av mig, det är d

Barn skattelättnad på Hartz4 & LPAR, han & rpar; och Taxpayer intäkter och LPAR, de & rpar; & period;

God dag! Barnet, i fråga bor med mig, jag arbetar 120 timmar per månad, jag får stöd barn och LAA (Unterhaltsvorschussgesetz), är fadern arbetslös hänvisar Hartz4, Därför skulle jag tro att han inte behöver 0,5 barn som på LST-kortet och jag kunde ba