B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-11

Hello & period; kan jag 100 € från underhåll I löneminskning och period; Min son är gefirmt och det skulle finnas

Advertisement

answers

Varför tror du att minska 100 euro från underhåll om din son har Bekräftelse?
På vilka grunder. han behöver men i månaden nciht mindre pengar.

Tyvärr är din fråga inte helt komplett. Behovet av att minska underhållet för din son att göra honom en Firmungnsgeschenk? Men det skulle då vara helt för kostnaden för mamman, eftersom det saknar underhåll för barnet. Han är så trots bekräftelse behöver äta och även hans kläder måste göras, så det är ganska normala orsak kostnader. Det skulle också underhåll (som du klipper) kan kräva av dig i min domstol. Om du har tänkt din fråga på olika sätt, men vänligen fråga igen - men med mer detaljerade frågor.

EIG inte bara för att han har möjligen firmung han behöver pengar han får för licensen, etc.

Du betalar underhåll till mor ditt barn, bör du ta honom lite pengar som fick det betalat för bekräftelse att köpa honom mat och kläder?

Tidigare fanns det säger gåva ges, upprepa blir stulen.

Och med en sådan åtgärd behöver du inte träffa mor ditt barn, men ta honom hans pengar.

Kan du ens i fullständiga meningar fråga ?? Ström svara mycket lättare ...

Förstår din fråga egentligen inte ..

på frågan som ställs är ganska dålig. och hur wfwbinder jag inte kan förstå, om vi ber som faktiskt bara gett halblebig tolka dem korrekt, varför sonen nu behöver mindre underhållande

Related questions

Hello & period; har en fullvärdig EU-pension på cirka & period; 1000EUR och sgb 12 & period; Har jag en 450 dazuver & period; och hålla

har en fullvärdig EU-pension på cirka 1000EUR. och betala underhållande för min dotter om 180 euro. hyran 450EUR. Så jag kvar att leva om 400EUR .. Jag SGB 12 och skulle vilja ha en 450EUR. jobb motion. Jag förväntade 450 euro. reservera? Så länge du

Varför Jugendamt underhåll av mig och komma; även son till 17 år gamla är och period;

Hej! Jag har en oäkta son, som jag hade över Jugendamt betala underhåll från födseln. Mamman har gift inte långt efter och jag vet inte, eftersom jag hade aldrig kontakt, där hon är. Jag betalade till 12.Lebensjahr (12 år) oregelbundet över ungdoms s

Hello & period; Jag har en fråga angående ALG1 och hur länge är låset tid & quest;

Jag har arbetat i flera år på ett kontor och hade annullerats 30 april. Jag höll mig under de senaste månaderna med självfrämjande jobb flytande. Nu pengar räcker inte och jag har registrerat arbetslös den 1 oktober. Jag har ett möte för att diskuter

Hello & period; Jag har en varning WG & period; Fildelnings get & period; Har någon något så ut & quest;

Har nu varit två gånger varningar wg. få påstådda fildelning. Jag var tyvärr inte (i ett fall kan jag bevisa att eftersom jag arbetade vid den aktuella tidpunkten). Här på Internet Tips "en masse", men ingen kan hjälpa mig och hänvisar wirlich z

Hello & period; Jag bor med min dotter i en två-familjshus på hyra och få Hartz 4 & period; I huset även son hyresvärden & Flame period; & quest;

Under den tid vi fick känna och älska. Nu vill vi gå ett stort steg och gifter sig i maj. Vi fortsätter att leva i separata lägenheter säga det finns ingen gemenskap. Jag får 935 euro från 190 euro officiella + barnbidrag och oregelbunden 150 Euro Un

Hello & period; Nu har jag bara inbjudan få & comma; överlämna Betriebskostenabrechnung Byrån för bestämmelsen i ålderdomen och period; men denna strävan redan i juni &;

gjorde men detta redan i juni? Din rekord är ofullständig! "Har detta men redan i juni" ... vad? få? in till byrån? ... Jag antar att du var tvungen att få från din hyresvärd. Det är riktigt att sedan skicka OMEDELBART grundtrygghets kontoret, s

Hello & period; Min vän och jag & LPAR; han 19 jag fortfarande 18 & rpar; vill ut och period;

Hej. Min vän och jag (han 19 jag fortfarande 18) vill ta bort. vi båda bor med mina föräldrar hemma, letzes år december vi spelade in det till och registrerat oss. eftersom han kastades ut hemma i sig är .... Nu gör han en praktik på mamma fångar sam

Hello & period; Jag är ny här och kommatecken, skapa nu mitt första försök på min att vara FRV smarta och period;

Söker hjälp ... har 2004 pensioner fondanknutna pensionsförsäkringar i deltat loydt Hastighet: färdiga gfp / 2001:e är helt osäker på om jag skulle hålla det (avbryt) eller bättre avgiftsplikt eller hämta återköpsvärde. återköpsvärde: 3149,00 betalas

Hello & period; Vad händer efter ett år av arbetslöshet och moduleringen efter 78 veckors sjukdom & quest;

Hej. Jag är 58 år gammal och sedan Dec 2013 ofrivilligt arbetslös. Efter ungefär ett år av arbetslöshet och efter många avslag på mina mer än 80 ansökningar var jag vid den här situationen i Nov.2014 psykiskt sjuka och konsekvent sjuk sedan och fick

Hello & period; Vi är en BG och vill låta vår harts 4 Kontrollera blygsam kan hir

Vi bor tillsammans sedan 03:06 09 Den 06 0,8 0,9 har vi som det bör göras en ansökan än bg. Jag får 598 euro arbetslöshetsersättning och min vän sedan få hyra och regeluppsättningen. Den 3 08 gekammen vi blygsam efter en lång väntan och våra tankar v