B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2015-01-14

Hello & period; Jag förlorar stora änkepensionen & comma; när jag har en partner & comma; av kontaktade mig är & quest;

Advertisement

Tyvärr, jag är ny här. Så följande fakta: Jag hänvisar stora änkepension och har en annan ny partner. Detta vill kontakta mig (bostad). Kommer jag att förlora en del av gr. Änkepension och hur gör skatten?
Har två och ett mindre barn.
För svar, skulle jag vara mycket tacksam.
LG mcmsp

answers

Änkepension om omgifte
Efterlevande makar kan få en änkepension som motsvarar två livränta på omgifte en lösning på änkans btw .. Följande regler gäller: Ersättningen uppgår till 24 gånger den genomsnittliga betalas månadsvis änkepension (stora änkepension), som betalades under de senaste 12 kalendermånader från pensionen (§ 107 SGB VI).

http://www.finanztip.de/recht/sozialrecht/rententipps/witwen.html

Nej, förlorar du varken änkepension, eller skatteförändringar något. När du gifta, naturligtvis, faller sedan änkepensionen bort.

Så länge du inte gift är det inga problem.

Related questions

Får jag automatiskt stora änkepensionen & comma; när jag är 45 år gammal och quest;

Min make dog förra året i maj. Eftersom vi har 2 barn, jag får bra änkepension, även om jag bara 42 år gammal. Nu yngsta dotter nästa års ålder. Jag är men då bara 43 och sedan får bara en liten änkepension. Vad händer om jag är 45 år gammal? Får jag

Tänk & comma; att åtmin val svartgula aktier i E & period, på stark i prisuppgången & comma; som jag förtjänar det & quest;

Jag menar att i ett eventuellt seger svart pengar aktier i E.on noga med att stiga mycket under loppet, hur kan jag bäst tjäna pengar på det? enkelt: om depå nuvarande ordningen E.on, hålla, sälja. och du har förtjänat det - om din faktura kommer upp

under vilken period kan 15 period, betalas 000 euro pusslas & comma; utan att vara anmälningspliktig & quest; & quest;

Kontantbetalningar på automater i flera omgångar upp till 15.000 euro kan ske i den period under vilken, utan att vara en anmälningspliktig ?? Du prata med penningtvätt displayen. Som måste förväntas, i själva verket, även i valör med en display. Din

Arcandor skulle anställa och period; en massa kredit begäran & comma; vad som menas med & quest; Mycket kredit & quest;

Har läst att Arcandor kanske vill ansöka om en massa kredit, jag har aldrig hört talas om vad som menas? En stor kredit? Nej, kommer namnet massa kredit från marken enligt konkurs, eftersom det måste återbetalas upp även från marken igen (prioritet).

Om man misstänker & comma; wg & period; vara Psyche professionell Oförmögen & comma; När BU Insurance Rapport & quest;

Om man är längre i behandling och det kommer till kritan, som förmodligen även professionella Oförmögen är (polis) - när ska BU -Insurance anmäla endast från den dag då det faktiskt deklarerade BU eller snarare i förväg att riskerar det kunde komma s

I maj 2014. omförhandlade vård priser tillkännagavs & comma; ett beslut av processen är före 10 period, och år 2015 förväntas & comma; vi måste betala retroaktivt & quest;

Så vitt jag vet, inte de nya vårdsatserna sedan 2015/01/07 och jag vet inte vad du debiteras med retroaktiv medelvärdet. De nya vård poster uppstår ändringen från 2015/01/01 i kraft. Varför skulle det vara retroaktiv. http://www.aok.de/aokplus/gesund

Underlåtenhet flygning genom askmolnet & period; Fortfarande väntar på ersättning & comma; vad kan jag göra & quest;

Under askmolnet en flygning har svikit mig, jag var tvungen att byta till webben. På mina pengar jag fortfarande väntar, vad kan jag göra? Du kan inte ge upp. Flygbolagen har kostnaden för inställda flygningar ersätts enligt European Passenger regler

1 års vistelse U & period; Att arbeta i Spanien & comma; vilken försäkring skall fortsätta & quest;

Måste jag har någon försäkring avsluta (hushåll ändå, men resten som ansvar, olycka, osv?) När jag 1 år i Spanien Land u. Kommer att leva? Eller är de på? Jag har också en livförsäkring, sjukförsäkring. Hej och god dag, Jag skulle i alla fall alla sl

samtycker det och komma; att min bank evtl & period; mina lån säljs vidare & comma; Jag måste förstå att & quest;

min sparbank sa nyligen till mig att hon skulle ge mig skriftligen att de inte kommer att sälja mina lån. Hur ska jag förstå att banken gör det och varför? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: w

Ebay produkter med större värde ersteigert period; Hur gör jag säkert & comma; att jag får varorna & quest;

Om Ebay ett objekt köptes i större värde och erbjöds som betalningsmetod inte Paypal, hur gör jag då se till att jag får mina produkter. Jag vill inte att överföra pengar och då säljaren är så over the hills. Eftersom jag har en liten rädsla. Kan jag

0
Views
0
Ccomments