B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-04

Hej & comma; någon har erfarenhet med en insats "och halv, Global Asset Fund" och halv; Alfred Wieder AG & quest;

Advertisement

Jag skulle vara intresserad om det finns människor här som också är inblandade. Jag har 6 år sedan tecknat ett kontrakt med en löptid fram till år 2032. mtl. 30, - Euro. Lt säljaren kunde stoppa betalningarna från den 5: e år, som dock inte är MGL som jag just har hört.

Kan någon närmare att säga om detta är juridiskt ok eftersom om jag verkligen måste betala till 2032?

Tack för hjälpen.

answers

Hej donnie,
Jag tycker du. Jag skulle vara glad att ersätta prata med dig. betala en månatlig och i åratal.

[email protected]

Hälsning Markus!

Detta är en Privaty Equity deltagande. En sluten investering.

Private equity-fonder är slutna investeringar inga öppna Investmenfonds. Det vill säga, de tillhör den grå kapitalmarknaden och bär hela affärsrisk. Vad du bör veta som en investerare. Det finns fler frågor i detta sammanhang.

  1. Vilka är de mjuka kostnader
  2. Vad är användningen av hävstång
  3. Vad är återbetalning?
  4. Från när gör de första fördelningarna
  5. Vad distributioner kommer att vara
  6. Finns det en skyldighet att göra
  7. Hur lång är den planerade sikt.
  8. Vem är initiativtagare?

Frågor, frågor. Okej?

Jag har hittat tyvärr ingenting varken negativt eller positve. på den grå marknaden liste vid Bookers nätet och det fanns ingenting.

titta på tider exakt vertragsbedigungen vidare. då det kan finnas hända att en sak inte kan betala (inget jobb).

det enda jag kunde hitta är här:
http://global-asset-fund.de/index.php?id=0,6

Men det är att du inte optioner har löptidsavgifts eller ändra sontiges. så vad det ser ut som du behöver för att uppfylla ditt kontrakt!

30 € / månad är inte mycket, men jag skulle göra allvarliga tankar om var dina pengar går och vad säkerhet du har übehaupt att få den tillbaka. Har aldrig hört talas om det.

Related questions

Jag är på uppsägnings fyra veckor och komma; som har avslutat min arbetsförmedlingen och LPAR, med 15 & period, 10- 15 och period; 11 & rpar; & comma; Jag hade då acceptera en insats & quest;

Hej, jag återigen har en fråga. Nu finner jag mig i 4 veckor från dagen för uppsägningen, som min bemanningsföretag har upphört (från 15.10- 15:11) har endast fem semesterdagar. Som det är nu igång från det bemanningsföretaget har ett jobb för mig är

Vi vill ha en ansedd och komma; kundvänlig bank för ett hypotekslån sökning & comma; som har erfarenhet av Gladbacher Bank & quest;

Är att banken, som förmedlades av dig INTERHYP? Fastighetsfinansiering är inte en fråga om vänlighet, men något där du får i normalfallet av pengar för att köpa ett hem, frågan avslutar betalar 10 årliga utbetalningar och sedan förhandlar anslutnings

Hej & comma; som har erfarenhet med en fogde - hur det går därifrån & quest;

Hej! Jag 02.12.15muß tyvärr för fogdar. Även om det är ganska dumt, men nu gånger ingen hjälp att jag hinmuss där, och jag har aldrig varit där. Nu skulle jag vilja veta vem har således erfarenhet och hur det går där. Jag måste verkligen eftersom all

Video vägtull i Österrike & comma; som har erfarenhet och strävan;

När jag känner mig i ett par dagar på semester. Vi kommer att Kroatien och jag ser verkligen fram emot. På resan en extra tullar som skall betalas av Österrike och några sträckor måste. Jag har nu läst att det finns en video vägtull som du kan betala

Någon som vet Fa & perioden; Acontis AG från München & comma; och vilka erfarenheter du & quest;

Någon som vet Fa. Acontis AG i München, och vad var din erfarenhet? Har någon i ovannämnda företag inom investeringar är aktiva uttalanden och retur löften har uppfyllts med 7% i månaden och som? Jag uppskattar något svar från dig. LG alls. b2b4 Läs

Jag vill frilansare eller enmansföretag är & comma; som har erfarenhet och kan ge mig tips & quest;

Hi folks, Som utbildad IT Systemkfm. Jag arbetar som programmerare i 10 år. Hittills alltid på en permanent basis, vad jag vill ändra nu. Nu kommer för mig 2 kommersiella former i fråga som enskild näringsidkare och frilansare. Frilansare har vissa f

Hej & comma; har någon erfarenhet av Creditolo & quest;

Hej, har kunnat göra någon erfarenhet av Creditolo? Jag vill beantrangen en schufa-kredit. Är bra eller hands off? Om du är Dr Google strävar: -creditolo erfarenhet - du hittar nästan bara positiva !!! Toll eller där är problemet? Helt enkelt - inte

Möcht med kontonummer till Postbank & comma; som har erfarenhet med sökandet &; Är en förändring rekommenderade & quest;

Jag undrar om jag ändrar mitt lönekonto att skriva Bach. Som har erfarenhet av denna bank? Är en förändring tillrådligt? Jag har mitt lönekonto - och bara det! - På Postbank. Jag gör alla åtgärder på nätet och är med tjänsten (om du kan kalla det så

Kan jag som hyresgäst att tvinga ägaren & comma; mot Google Street View motsägelse insats & quest;

Så sak med Google Street View mycket orolig mig. Vilken rätt har jag som hyresgäst, att vidta åtgärder mot att mitt hem filmas från utsidan, och överallt u. Är synlig för alla? Kommer mitt motstånd mot Google Street view eller medföra / besluta att h

Boerse Seminar & comma; som har erfarenheter med det & quest;

Teletrade erbjuder en kostnadsfri Boerse seminarium i Berlin, är värt något? Jag fruktar alltid det är någon tidigare händelse. Har någon någonsin av en sådan seminarium med Teletrade? Jag har deltagit i detta seminarium och det är definitivt inte en

0
Views
0
Ccomments