B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-26

Hej & comma; Jag vill låta min försäkring springa från bilen till min far & comma; Så som en andra bil och komma; gör det och komma; om han bor någon annanstans när jag & quest;

Advertisement

answers

Naturligtvis är det när bilen är registrerad, där hans far bor.

Om du planerar att ta över försäkring efter en period i sig, bör du se tidigare rensas med försäkringsbolaget, inte i alla priser på en överföring är möjlig.

Å andra sidan några kanske tillåta försäkring Prenumerera på Ditt namn.

Det borde inte vara ett problem. Jag är registrerad som en drivrutin för min andra bil min bror, som har skrivit om försäkring på grundval av två års ledighet. därigenom att han har räddat ett par procent. Tala med din försäkring. Föraren bör naturligtvis rapporteras.

Ja, det går smidigt.

Related questions

Rättsskyddsförsäkring och period; Försäkring & comma; om någon kör min bil & quest;

Är också en rättsskyddsförsäkring, körning med den godkända mig bilen och därefter behöver rättsligt skydd? Mestadels är det så att om du har slutfört en trafikrättsskyddsförsäkring för familjen, automatiskt alla personer är försäkrade som auktoriser

Om PKV percnt försäkring andel i pension av 50; percnt till 30; sänkor & comma; varför månadsavgiften inte kommer att falla på motsvarande sätt och LPAR, med samma omfattning av tjänster och rpar; & quest;

Det kan inte besvaras utan ytterligare detaljer. Om du har en taxa som beräknas från början, så att från pensionsåldern endast 30% måste vara säker på att detta är något annat än när man tror att mer 50% är försäkrade och så småningom kommer du (opla

Jag bor i en nedlagd bondgård & comma under 21 år; i oktober Jag fick Nebenkostenabrechnung och tänkte mig huden det till & komma; har ditt råd & quest;

Rent ökar ok. Nu är jag att utjämna brandförsäkring för hela gården för att betala även om jag använder bara stabil och en del av ladan, resten är en före detta hönshus, pigpen, Tenne där hö och halm förvarades tidigare. För dessa rum jag är inte all

Om man försäkrad & comma; om du orsakar skador på Internet och komma; z period, B & period; Virus som skickas via e-post & quest;

Betalar ansvarsförsäkring om du råkar skickat ett e-postmeddelande med ett virus som själv har fått. I min försäkring är det något innehöll? Ordet "misstag", säger det faktiskt redan att det inte finns någon ansvarsförsäkring för inträde är näml

Hur får man en no-fordringar bonus i bilförsäkring & comma; om du har ingen bil & quest;

Jag kör verkligen eftersom jag har körkort någonsin bil men aldrig haft en. Var alltid eller användning av mina föräldrar genom min vän. då kan få en no-fordringar bonus i bilförsäkring, jag fortfarande, om jag köpa mig en bil? alla har en SF-off när

Om skador på din egen bil ersätta & comma; om med en annan bil orsakade & quest;

I morse, nästan hänt mig en olycka. Jag körde nämligen backa ut ur mitt garage och ignorerade allt som jag hade parkerat en annan personbil från mig i detta uppfart. Jag skulle helt stigit till fronten bakåt, inte skrika högljudda uppmärksam personal

Är det & comma, att det är mycket svårt och komma; till en BU polisen get-woraf åttonde i detalj före ingåendet & quest;

Hur är dina erfarenheter på detta, du har lätt erbjuds för BU-skydd hittat, vad unga hongrisar som respekteras i detalj innan kontraktet? När du tar ut en BU Tyvärr finns att observera många fallgropar. Viktiga kriterier för BU, processhastighet erkä

Jag är innehavare av ett GmbH & comma; vill ha din egen bil och LPAR; bil & rpar; Rent & comma; du måste detta en kommersiell ummelden & comma; Jag behöver en så kallad entreprenörer Slip & quest;

Vad är ett företag licens? Det är oklart vad du gör. Vem äger bilen, GmbH eller din? Vem ska hyrbil? Förutsatt att du är ägare av fordonet och det hyr GmbH: Är bilen en väsentlig drifts grund för driften av GmbH? Förutsatt att du är ägare av fordonet

Är mitt liv försäkring av den svaga euron i fara & quest;

Används för att läsa så nu skräckhistorier till den svaga euron. Hur gör detta i fall mitt liv försäkring? Är detta genom den försvagade euron nu hamna förlora sitt värde även i fara? Nej, är det av en svag euro är ingen risk för värdet på din livför

Är det vanligt & comma; att du måste betala mindre bra även om det har visat sig tyvärr endast betalas ut felaktigt och quest;

En Zahlendreher och pengarna inte anländer men tillbaka till mottagaren. Ändå kräver mottagaren kostnaden för He-påminnelse måste-jag ändå betalat bevisad tid. Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu:

1
Views
0
Ccomments