B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter gåvoskatt överlåtelse av fast egendom skatt Hem & plus; presentbutik 2014-02-13

Hej & comma; Jag hoppas att ni kan hjälpa mig och exkl; : & Rpar;

Advertisement

Så min fråga är om jag måste betala present till mitt hus, som jag byggt med min dåvarande pojkvän!
Vi har byggt huset 2000, splittrades 2004 och jag måste Dato huset betalas ensam.
Nu vill jag huset med en annan bank, men refinansiera utan mitt ex i landet!
I november gjorde vi ett licensavtal som han lämnar allt för mig.
Tyvärr, den dragning av refinansiering även lite det eftersom det uppstod ett annat problem.
Nu fick jag skattekontoret formerna för gåvoskatt uttalande !!!
I fastighetsöverlåtelseskatt (som jag redan helt svagsinta, eftersom vi har då redan betalat det, där vi betalade landet !!! princip skattemyndigheten krävde hälften av marken överlåtelseskatt två gånger !!! grrrr) måste betala mig redan tydlig, men gåva ???
Huset är långt betalas, det enda som har mitt ex mig "gåva" är skuld !!!

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Så vi drar hela affären:

  • Överlåtelse av fast egendom skatt du har betalat i samband med marken. var OK.
  • Fastighetsöverlåtelseskatt är / skulle nu betalas när du köper hans halv.
  • Gift kan gälla när en operation är närvarande, utlöser presentbutik.

Det är en gåva när han ud du lämnar huset (hans halv till sin andel) ta på skulden med (. Då värdet av donationen är skillnaden mellan värdet av hans hus udn den återstående skulden.

Men det kan också vara en blandad donation när köpt talar mot skulden UDN endast överskjutande belopp betalas.

Bara vi inte kan klargöra här, eftersom avtalet är närvarande nciht, inga värden och den del av skulden är nciht kända.

Gå till en revisor som kommer att förbereda dig på bästa sätt.

Bara en sak är säker, du betalar nciht överföring mark UDN gåva eftersom det utesluter andra. För en donation gåva, då ingen överlåtelse av fast egendom skatt, eftersom redan laddad med gåvan eller köp, så överlåtelse av fast egendom skatt, men då ingen butik.

Skattekontoret bygger med säkerhet av en blandad donation. dvs. skulder i det överförda beloppet kan ses som inköpspriset och för att du var tvungen att betala överlåtelse av fast egendom skatt. Men om huset aktie 2000-2010
(Licensavtal) har upplevt en värdeökning och / eller redan många skulder återbetalades under 2000 och / eller många interna aktiviteter gjordes och / eller mycket kapital infördes. Då raken är värt mer än de övertagna skulder och av detta belopp, har-om du detta överstiger € 20.000, gåvoskatt bezahlen.Falls du fortfarande invände ta att du har gjort återbetalningar för din vän, så har du för dessa återbetalningar evt. också betala gåvoskatt, eftersom alla donationer samman inom 10 år och ersättningen av 20.000 € gäller för alla bidrag inom 10 år.

Hej, jag hoppas du kan hjälpa mig

Kan vi! Du har tryckt på fel knapp!

gå till revisorer för du kommer också att kunna hjälpa det.

i min åsikt, behöver du inte betala den igen, eftersom huset är så i din ägo. Det är verkligen bara en person bort och det finns inte ens en försäljning eller?

Beräkning av fastighetsöverlåtelseskatt

De rättsliga kraven för överlåtelse av fast egendom skatt styrs av Real Estate Transfer Tax Act (GrEStG). Grunden för beräkningen av överlåtelse av fast egendom skatt när man köper en bit mark eller verkliga värdet av ersättningen, dvs.

http: //www.immobilien-und-bau24.de/h152-grunderwerbssteuer-seite-berechnung-wide ...

Related questions

vara blockerad kreditkort & comma; vilka åsar måste respekteras & comma; så hoppa i försäkring & quest;

Om någon skulle stjäla mitt kreditkort och en del betalas med det, hoppar sedan men ett försäkrings- eller? Du får pengarna tillbaka, men alltid snäll. Gör jag har men möta deadlines? Jag menar, om jag registrera i en månad och nu flera tusen euro sa

Kreditvärderingsinstitutens agera politiskt & comma; beräkning & comma; eller & quest; US höft & comma; USA hopp & exkl;

förmodligen jag lider av paranoia, men när jag ser att kreditvärderingsinstituten att genomgå ett EU-land efter det andra nedgraderade, jag tror att det är konstigt. Grekland och Portugal ... ok. Men nu kommer Italien? Utsläppen från USA är inte exak

Små änka pension sänktes & comma; eller & period; kommer inte längre att betalas och exkl; & exkl;

Hej! Jag har följande problem. Jag får varje månad. € 120, - liten änkepension och nu har 2 jobb. En deltidsjobb eftersom jag tjäna 1,050 €, - brutto och en mini jobb på € 400, - Nu mängder av pensionssystemet delades sedan upp längs en årlig och och

Hej & comma; är LPAR i omvårdnaden av Garden &; hyresgäster är patientens rpar; klassificeras som tillgångar från socialkontoret och skulle därför zukündigen & quest;

Hyresavtalet skulle vara i långtidsvård och ändå innan socialtjänsten skulle kunna komma på idén att säga upp patienten eller dennes familj. I så måtto frågan mer än verkar orealistiskt. Det är naturligtvis frågan om tillgången kan ha en bit mark som

Kan en bank stämma & comma; eftersom det var felaktigt rådde & quest; - Dela avskräcks & exkl; > & Semi; Stieg ofantligt & exkl;

Hej! Jag skulle vilja fråga dig om det är möjligt att stämma en vinst, inte ske, ett resultat, var en investering görs talade under en rådgivning session. Och i så fall hur de bästa hyr. Jag ville investera i en aktie. Det var på den tiden värda bara

Student & comma, inte mer BAföG & comma; hur mycket jag kan tjäna & quest; & LPAR; 5 & period; & rpar termin;

Jag får inga fler studielån ... Finns det något sätt mitt studielån att utsträcka tillämpningen? Tyvärr har jag drivit alltför många tentor. Mitt konto har varit röda siffror! Nu har jag hittat ett jobb och min arbetsgivare vill veta hur många gånger

Är det & comma; att vid DKV också befintliga villkor omfattas & LPAR, sjukförsäkrings & rpar; & quest;

Igår skrev jag till AOK e-post: "Jag och mina föräldrar har befintliga villkor, men försäkringen är endast giltig inom EU och i vissa länder, såsom Makedonien, Tunisien, etc., hur kan jag försäkra, men när jag reser i mitt hem, i Ukraina? När kan du

abstrakt och först nu uppmaning & comma, den ständigt bezalht nästa lediga år fakturering och exkl; & quest; & exkl; & quest;

Hej, Min fråga är, vi är nu ausgezogen.hatten på 30,11 nyckeln överlämnandet. som vi informerade hyresvärden som vi aldrig betalat årliga faktureringar hätten.wir Wisen 100pro, hade vi bara en uppgörelse inte betalas, eftersom de bara ca.14monate äga

När du får strejk men ingen lön & comma; eller & quest; Branch strejk - sig inte med och exkl; Vad nu & quest;

Jag har sett en bank på måndag, som stängdes på grund av strejk - tänk om någon från butiken inte vill gå med - blir då ännu inte innehåll? Dra de största arbetsgivarna genom löneminskning? Fråga, bara av curiosity'm påverkas inte! Snabbare och billi

Definition :; z & handikapp perioden & LPAR; B &;: period i BI försäkring & comma; i social juridisk mening och komma; & Period; & period; & period; & rpar;

I en jämförelse BI försäkring (funktionshinder) fick jag ett erbjudande, bland andra, följande meddelande: "Observera att den term som används i försäkringsvillkoren av funktionshinder inte sammanfaller med begreppet eller funktionsnedsättning i soci

0
Views
0
Ccomments