B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-14

Hej & comma, människor och tid, och Newline; Jag har en fråga: Varför har vi fortfarande att betala bilförsäkring när jag betalas årligen & quest;

Advertisement

answers

Om du någonsin bara årligen (vad det nu är) har betalat, måste du naturligtvis fortfarande betala försäkringen.

Har du en andra bil? Har du orsakat en olycka? Vad händer då? Utan anledning, det finns inte.

Den saknar en detaljerad redogörelse av de faktiska omständigheterna.

För vilken tid (exakt datum i kalendern vänligen) du har betalat och som du måste betala mig? Finns det en skillnad i premier?

Idag är förmodligen en annan dag på vilken skulle vara bättre förde sin glaskula ur reparation.

Vad exakt menar du? Ge oss gärna mer information så att vi kan svara.

Related questions

Jag ofta arbetat som familj och få en ersättning & comma; har aldrig angett skattekontoret - & Newline, jag skulle vilja ändra och komma; Hur gör jag det & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de fil personliga självdeklarationer. Dina fakta är tunna. Vi vet inte vad du bor. Innehåll, studielån, egenföretagande? Du behöver bara dekla

När kan jag & comma; byggnader och tid, 28 & period, 2 & period; 53 & komma; gravt handikappade och komma; possilbe pension & quest;

I (w), geb.28.02.53 är gravt handikappade (70 handikapp) och har ansökan om ålderspension för gravt handikappade personer gestellt.Dieser avvisades eftersom jag fick höll 420 månader räknat endast 355 månader. För år arbetar jag bara på 400/450 € bas

Jag mÃķchte skattekontoret motstånd mot taxerings överklagande & comma; i vilken tid & quest;

Jag vill lämna in en invändning mot min skatte meddelande från skattekontoret, där tid jag har att göra detta? Skatterna är daterad 1/22/09, men jag vet aldrig vet exakt när jag fick den på posten. Leds kommunikation gavs med m'normaler Post, gäller

Infineon Årsstämma & comma; har redan röstkort & comma; men ingen tid och komma; Hur kan jag rösta sedan & quest;

Infineon årsstämma den 17 februari, har redan röstkort och biljetten, men tyvärr fortfarande ingen tid. Hur gör ichs fortfarande mitzustimmen? I allmänhet är de företag som erbjuder möjligheten att utfärda en röstnings fullmakt till en tilldelad av b

Försäkringskort förlorade & comma; Läkare står inför & comma; hur lång tid det tar att nya kort som är & quest;

Jag måste ha förlorat mitt försäkringskort från sjukförsäkringen, åtminstone jag kan hitta mer någonstans. Nästa vecka är mig innan ett läkarbesök. Kan visa upp utan försäkringskort jag kom och hur lång tid tar det att få ett nytt kort? Om min försäk

Som ytterligare & quest; Bin hona & comma; Födelseår och period; 1956 & comma, z och tid, och tid Zt; GDB 60 & percnt; & Plus; EU pension sedan 2008 och komma; begränsad till 2014 och period;

Eftersom jag bara tre timmar. Per dag för arbete, jag hitta ett jobb som en medicinsk assistent. Vad är mina chanser, backas upp för att komma till ålderspensionen? Om din hälsa inte förbättras och du kan bevisa detta efter din tid pensionen med beha

Personlig konkurs & comma; hur lång tid det tar från balansdagen till dess att ett beslut om ansvarsfrihet för resterande skuld

.... Nu är det dags att min deadline under de närmaste dagarna sker (uppdraget fas 6 år avslutades i oktober förra året). Detta är ett skriftligt förfarande, det finns ingen bra uppförande perioden och det kommer att beslutas omedelbart på de återstå

Hej & comma; Jag vill ha min levande Riester skatt skadligt avsluta & comma; hur lång tid tar det och quest;

Hej Alla, Tillkännagivandet är redan mottagits av BHW och ersättningar byrå har BHW redan gett ett ryck meddelande. Kann mir jmd säger Wielang det kommer att ta upp pengar i checkkonto är. Tack på förhand Jag är inte BHW kund, så jag vet inte uppsägn

inlämnad deklaration & comma; hur lång tid det tar och quest;

Jag har lämnat in min deklaration i början av maj (online och skriftligt), när får jag min skattsedel? Jag fick inte återkoppling av kontor vid det här laget. Vanligtvis som sex till åtta veckor (genomsnitt), beror på vad som ska göras och hur snabbt

Bytesbalansen upplöst & comma; hur lång tid det tar och komma; tills pengarna från det gamla kontot till det nya är och quest;

Hej. Jag har annullerats mitt bankkonto igår och fick veta att de pengar det gamla kortet kommer att överföras till den nya. Hur lång tid tar det normalt? Det var, trots allt, ett fyrsiffrigt belopp skulle vara dum om skulle vara borta. LG Pengarna ä

0
Views
0
Ccomments