B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter räkning försäljning småföretag sociala avgifter arbets julmarknad Work & plus; räkning 2017-09-13

Hej Jag behöver lite information om skatt och social trygghet som en säljare på en julmarknad

Advertisement

Kära gemenskapen,
Jag har en fråga om socialförsäkringen och skattesituation i följande situation:

Jag kommer att sälja varor från och med nu på en julmarknad på ett stativ.
Jag får en fast timlön och det hela är att köra konto till operatören av staten.

Jag lt. Gewerbeordnung min stad registrerad som frilans event manager i småföretag och har där en årlig skattefrihet som inte skatt på försäljning.

Mina frågor:

  1. Kan jag köra som en händelse chef inkomst I inget annat företagsregistrering? eller behöver jag ett verksamhetstillstånd Extra expandera det / återkomma (blank) och i så fall vad.
  2. I vad jag är skyldig att betala skatt och sociala avgifter (andra staten skulle "söker arbete")
  3. Däremot operatören inte har en resa verksamhetstillstånd, I. Måste jag ansöka om?

Min lösning / min inställning nu skulle vara så här (r):

Jag vill ta upp en handel, gäller också nej (resor) verksamhetstillstånd, sätta räkningen som en händelse manager - för allmänna tjänster i enlighet med händelse servar mig erbjuder och inte versteuere intäkter eftersom min avdraget inte överskrids. Jag är redan i en "frivillig försäkring", vilket jag betala mina sjukförsäkringsavgifter fixa till försäkringen och har ingen ytterligare tecken. Arbetslöshetsförsäkring och pensionsförsäkringar etc. var fortfarande oklart.
Tack på förhand för din hjälp och en vacker julen.
Med vänliga hälsningar
Christian

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

När dina bedömningar, småföretagare är (moms) och har en handel som Event Manager. Kan Nebengewerbe eftersom din försäljning hittills, antagligen under 17.500, -.

Då ett fel i din Kanntnisstand.

Du har ingen ersättning för skatten. Moms tas ut nciht om du har förra årets försäljning av 17.500, - inte överskrida.

Det är redan tillfällen när du på 02/01/2014 DVälj intäkter under 2013 tillsammans räkna UDN till 17.501, - kom, du måste arbeta från 2014 med moms. För 2013, hände ingenting. Utom du också redan 2012 över det var.

Men det var bara en allmän och inte hänvisa till frågan.

Du kan också skriva som en händelse chef ett lagförslag för en annan typ av verksamhet.

Som 40 timmar Stand hjälpa en 20 Euro = 800, - Euro.

Tillägget: Ingen moms debiteras enligt § 19.

ändrar inte på det sociala, eftersom det är en del av händelsehantering.

Hej!

efter införandet, var jag anser du är det används och sedan stall ägaren sociala avgifter och skatter kommer att försvinna. Med företagsregistrering som inte har något att göra.

När Do finns frilans, du får ingen belöning, men kanske en avgift. Om du gör det mot ersättning, måste du bestämma vilka inkomster i sina deklarationer. SV-avgifter inte uppstått. OB KV och PV ska betalas, kan du inte säga, eftersom vi inte vet än vad du är försäkrad.

Verksamhetstillstånd är sekundär. För staten av räkningen av ägaren går. Och för kontroll av Werihnachtsmarkt är också något en händelse ....

Inte utnyttjas!

lycka till

Barmer

Related questions

Anställningsavtal och period; Skatt och social trygghet

Hej Alla, Jag vill avsluta ett byggentreprenadkontrakt i slutet av mina studier. Lönen är cirka 1000 euro i månaden. Kan någon berätta för mig hur i ett avtals utseende beskatta någon vänligen? Måste jag rapportera till FA och göra skattebetalning? E

Jämförelse av skatter och sociala avgifter i EU för anställda & quest;

upprepade gånger talat om de olika belastningar av skatter och social trygghet. Jag skulle vilja jämföra gånger med min lön, skulle jag var att betala skatt eller sociala avgifter - för de flesta EU-länder. Finns det en sådan jämförelse? Jag betalar

Jag var lite bekymrad och har nu en 450-Euro-Job Student & comma; vilket är fallet med skatter och sociala & quest;

Hej, jag är 23 och en elev. Jag arbetade 48 dagar som ett sommarjobb i ett kortsiktigt anställning detta år. Jo jag antar en 450 Euro jobb. Precis som i fallet med skatter och social trygghet? Jag får ändå min inkomstskatt vid årets tillbaka när jag

Student deltid - skatter och sociala

Hej alla, Jag studerar vid tidpunkten och tänka på att acceptera en deltidsjobb. Men nu är saken med skatt och social trygghet. Jag är 25 och därmed hänvisar mer underhållsbidrag, jag försäkrade sig. Deltidsjobb som jag har med tanke skulle vara 20 t

Hur är ytterligare pensionsbeloppen från arbetsgivare och LPAR, RA & rpar Versorgungswerk; social trygghet och skatt tekniskt behandlas & quest;

En anställd (syndikat advokat) får sin € 17.000 lön / månad och den lagstadgade pensionsåldern (543.24 euro) ett tilläggsbelopp på 1159.40 euro per månad, som betalas direkt till pensionsfonden för advokater. Nu måste jag skapa en ny löne typ. - Hur

Arbetsgivare konkurs & period; Skatter och sociala efterskott nu

Min sista arbetsgivare gick i konkurs. Jag har redan ett nytt jobb. Sedan kom ett brev från skattemyndigheten samt av social trygghet som den gamla arbetsgivaren inte har gjort här avgifter. Kan det verkligen vara så att jag nu för belysande att det

Expeditionsavgift kontrakt ur avgiften mottagaren med avseende på skatter och komma; Social trygghet etc & period; & quest;

God dag, Följande kontra: A fungerar inte erhöll ingen annan inkomst, är gift med B, och privata sjukförsäkringar. B beror upptagen och gemensamt utvärderas för att få med A. A vill nu avgiftsbaserat arbete ca 15-20 timmar i veckan. Vilken inverkan h

Måste jag betala för en Gartenhilfe skatter och sociala & quest;

Jag behöver en hjälp, enbart detta inte längre att ge oss för vår trädgård. Om jag nu upptar någon (€ 400), jag måste betala skatt och sociala avgifter för denna person? Och i så fall hur mycket, och hur gör jag det? Snabb och billig hjälp för din sk

Spontan enligt € 8000 vinst & comma; medan skatter och sociala & quest;

Hej. Jag är en tjänsteman arbetsterapeut närvarande mammaledig och tjäna med hembesök, dvs självständigt arbete något. Denna vinst är månadsvis på bara 400 euro. Jag har tidigare säker på att jag har för att betala några avgifter. Min man är anställd

Jobb: regelbunden verksamhet och komma; liksom kortsiktiga sommarjobb - skatter och sociala & quest;

Hej! Jag är student och arbetar i en handledning institutioner som jag gör regelbundet under 400 €. På sommaren arbetar jag under terminen paus 6 veckor på Daimler och gå under som representerade Nachhilfeinstitut. Efter det skulle jag vilja arbeta d

0
Views
0
Ccomments