B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-19

Heders aktivitet & comma; Übungsleiterpautschale och avlösning och period; Är det & quest;

Advertisement

Hej!

Jag är i en heders aktivitet (dvs oberoende) arbetade (under Kleinunternehmerregelung vad skattevillkor) som ett enskilt fall assistent.

Dessutom, jag arbetar under Ünungsleiterpauschale i en familj som medhjälpare. Detta kommer att finansieras av Nursing service ändring lagen, och om den sistnämnda är uttömd dessutom på avlösning. I denna familj stimuli jag vanligtvis från den årliga skattefria bidrag på 2100 Euro. Här är en bärare anbringad för fakturering och föråldrade Finanazen och byråkratier, som är att lindra både föräldrarna och Helrfer och bryr sig enligt betalnings och organisation av ekonomi på fond vård.

Nu en familj närmade sig från min handläggare på mig och frågade mig om jag också och utöver min ovan. Aktiviteter kan fortfarande vara aktiv för deras barn inom avlösning för dem.

Kan jag? Om så är fallet, jag har det i skattemässiga nackdelar? Hur fakturering i det senare fallet? Är det även utan en bärare? Kan jag använda dessa verksamhet med direkt anknytning till vårdfond abrechenen ode över föräldrar eller vad?
Vem kan jag be att få svar?

Tack för all feedback här.

redbrodi

answers

Redbrodi som låter väldigt komplicerat, tror jag att det är omöjligt att en i samma familj där du Du arbetar som ett enda fall assistent och resten på avlösning kan också ladda dessutom kan användas. En arbetsgivare får inte anställa som fria och som en tjänsteman anställd också. Prata med omvårdnadsförsäkringen som dessa konstellationer säkert ofta.

Related questions

Heders aktivitet och Permanent & LPAR; 20 & std period; & Sol; Vecka & rpar;

God dag, Jag vill göra mig en heders kraft självständigt. Hittills har jag vet att jag själv för sig själva KV ordern (enligt lag eller privat). Tyvärr har pensionsfonden ännu inte vet om jag måste det betala en obligatorisk avgift. Långtidsvård är i

Mini Job & sol; Heders Power & comma; hur mycket jag kan tjäna en månad & quest;

Hej, jag heter Marieke och jag är 20 år gammal. Jag arbetar för närvarande i en skola för föräldrar som barnomsorg, och tjäna som månad 170-300 €. Nu skulle jag vilja ta en annan heders kontor. Nu undrar jag om jag bör träda i kraft i en månad 2013 4

Pension utomlands & comma; kan varje pensionär grds & period; flytta utomlands & quest;

Kan grds. säga att varje pensionär har rätt att flytta utomlands, utan att behöva acceptera förluster i pension att köpa? Som i sin pension har FRG perioder, kan inte bara flytta utomlands. Det vill säga, han kan redan, men kommer att sakna dessa tid

Mängd insättningsgarantin kunde inte bry sig mindre & comma; Om mindre än 50 period, 000 skapar & quest;

I denna jämförelse räknare för federala medel som finstilta är alltid något om nivån på insättningsgarantin för bank X eller Y. Dessa är antingen få 50.000 eller 100.000 euro. Om jag ändå mindre än 50.000 investera, är det ingen roll hur mycket är in

Hur vet jag & comma; att ett AG & hyra period; tvångsinlösen söks & quest;

Vad är index som ett AG möjligen en klämma ut söks. För investerare, kan detta faktiskt kan vara en lönsam verksamhet även som. när ett företag ökar ständigt sin andel om det är i pressen om det finns en publik. Bud är, brunnen ovanför naken. priset

Moving BAföG Receiver & plus; Gering förtjänst & comma, som betalar hyra och period, ett drag & quest;

Vi har en stor Problem.Mein man är 48 år gammal och gravt funktionshindrade hänvisar trots sin ålder av 48 år Bafög.Ich, som fru hade en halv poäng och tjäna endast € 500, professionellt jag behöver min lilla bil, utökar våra pengar närvarande framif

tecknat hyresavtal och nu men umentschieden & comma; Vad måste ägaren Max & period; Skador ta & quest;

Igår skrev jag ett hyresavtal i dag en gång sov över det, och nu kommer att be ägaren, sak att ångra. Lägenheten passar inte någon av mina möbler :-) Vad kan kosta mig detta fel beslut, där sådana fall begränsas med avseende på ersättning? Hyresvärde

Kompromissa Garanti & comma; när bilar på autohaus24 & period, köper de & quest;

God kväll och bil garanti experter! Den autohaus24.de att göra just nu ganska mycket TV. Detta har jag också hört om det och fick mig hemsidan såg. Givarna är delvis verkligen inte dåligt, det är därför jag letar efter kroken. du Finns det kanske en

Primära bostad Schweiz & comma; Deltid i Tyskland och period; Där skatten & quest;

Haloo, jag har min primära bostad i Schweiz, arbetar där även 100%. Gelegntlich jag hjälpa till som en föreläsare i Tyskland. Var ska jag betala skatt på inkomst? Måste jag betala någon skatt i Tyskland? Mina tyska arbetsgivare vill ha min skattekort

Egendom 2014 skuldfri & comma; Minijob istället avsluta wg & period; Hyresintäkter och quest;

Min syster bara intäkter från en mini-jobb med 350 € är mannen med sjukförsäkring. Din fastighet, de har ingen skuld i januari 2014 en liten lägenhet hyrs och ger dem månadsvis. 350 euro per hyra. Tidigare kunde de vara försäkrad på mannen / sjukförs