B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-23

hauskauf som Hartz 4 mottagare

Advertisement

Kan jag köpa ett hus för pension, när man talar Hartz. 4

answers

Hej alla, varför är det alltid samma eigendlich en fuskare om du är annorlunda från andra?
Det är mig hur människor kan vara så sluten sinnade förvar slöja.
Jag måste erkänna att irriterar mig lite.

Så men nu vad jag verkligen ville skriva,
Ja, det är möjligt som en Hartz 4 mottagare att köpa ett hus och varför inte vi Hartz 4 mottagarna inte ja Geschäftsuntüchtig.

Så för mig, jag är en ensamstående förälder (barn 4 år) och deltidsanställda jag ligga med min timlön så låg att jag får spiking arv rike.
Så jag är en Hartz 4-mottagare!
Jag kan väl ok inte ändra en heltidstjänst är för mig inte i fråga, eftersom jag inte kommer att ge mitt barn mer än 9 timmar i utrikesförvaltningen.
Detta är enligt min mening inte bra för barnet.

Så förutom jag lever verkligen mycket spartanska även om min dotter får allt den behöver eller ens egentligen inte behöver men jag gör nästan ingenting för mig.
Jag är eller vi är vegetarian, jag röker inte och inte drink'm i några klubbar och har inga prenumerationer.
Inte gå till frisören eller kvällen gånger utanför :-(
Jag kör en bil bara en cykel :-) Och sommaren eller vintern BVG jag spara karta.
Reser vi bara göra på vandring semester i min mening de bästa semester überhaubt.

Som Kostgeld vi konsumerar 40 euro i veckan och kylskåpet är packad.

Detta är fortfarande 50 euro per månad för kläder och andra nödvändiga som erhålls som inträdesavgifter eller leksaker som förra gången när det var tvungen att vara två Monster High dockor.
Var köper jag nästan allt som behövs är en sådan passion för mig som Schnäpchenjagt.
Även när du handlar Jag studerar Gewissenhat få alla annonser för budgetfrågor. Det gör mig ännu kul.
Annars har jag min hyra ännu inte betala 454Euro och mina nuvarande 40 euro och min försäkring med 20 euro och telefon / Internet 35 euro euro per månad.
Dessutom fortfarande € 5 kommit till ett ASPCA.

De är de grova kostnader som jag har, kom de så till 770 euro, beroende på ibland mer sällan mindre.

Var och en av den numera välbekanta med Hartz 4 ser mycket jag har ungefär tillgång till en månad, inklusive ersättning för ytterligare utgifter på nästan 160 €, ger vid varje € 400 jobb ligger jag som på 1280 Euro.

Så om allt går som en trasig tvättmaskin som jag nyligen hade den nya kostnads ​​mig 170 euro, jag har så im månad 500 euro, kan jag sätta på den höga visste / kan.

Är jag därför nu en bedragare eftersom jag bara inte röker, dricker inte och inte äta kött, eftersom jag annars verwerte pengar än bara den andra?
Jag köper till exempel inte Mirakoli men jag får var tredje månad genom en kvarn olika mjöl skickas till ett mycket rimligt pris och plats pasta, bröd och alla andra pasta själv sedan.
Är jag därför en fuskare?

Nu hade jag följande problem Jag vill ha ett hus, men kanske inte så mycket pengar lägga undan vad nu?

Jag har gjort det särskilt funnit en bra lösning för mig.

Housing Riester pension jag har en komplett och betala det flitigt varje månad ett fast belopp större.
Alla helt lagligt och godkänts av byrån.
Dessutom betalar jag alltid i slutet av en stor summa en men som tillät inte överstiger.
Pengarna är det säkert från den onde, den information jag har till och med från Argen.
Om det fortfarande lite bränsle kvar i mina resor i Sparstrumpf.

Så planerade är nu en mycket billig egendom på landsbygden så låg naturligtvis jag behöver ingen kredit jag inte skulle få ändå.
Mitt drömhus kostar mig 18 000 euro och har 1000 kvadratmeter mark och är bara renovering och jag kan verkligen i behov av renovering men flytta delvis då fortfarande densamma, funktion gör Jalles.
Dessa hus är också mycket renovering sedan du har en hel del arbete och pengar att investera runt huset trevligt att machen.Mein hobby!
Men det arbete jag stänga till mig är tänkt att vara roligt, så att säga, en / min hobby speciellt i köksträdgården jag ser fram emot :-), och pengarna är vad som behövs är i boet ägget och är inte ens så mycket att det Argen den kan vara av intresse.
Det kommer alltid att finnas något att pyssla om huset och kostnaden nu gånger.

Och i den framtida hem inte kan sprang eftersom det också är ett Riester hem.
som samma skydd som en vanlig Riester besparingar kontrakt.

Om du fortfarande göra okej följer de riktlinjer är allt grönt. inte dyrare än 200 000 euro inte är större än 130 kvadratmeter och trädgården är inte mycket större än 800 kvm sade att det redan ett öga zudrücken.Wenn som sedan är fortfarande 1000 kvadratfot rop på ingen kuk.

Så även en Hartz 4-mottagare kommer till ett hus lagligt med lite disciplin och iver och utan Betrügerreien!.
Inte alla Hartz 4-mottagare är skurkar!

lg

Det kan knappast vara möjligt att du hänvisar arbetslöshetsersättning och samtidigt ha så mycket finansiella reserver för att köpa ett hus. Något kan inte vara helt ok. Du borde använda pengarna till ditt uppehälle, som skulle ha företräde.

Jag måste nu på allvar vad frågor; Hur kan du köpa med Hartz4 ett hus? Här vad som är sant, men inte i dina uppgifter. Alla som bor i Hartz4 kämpar för att gå ihop och du vill köpa ett hus det? Om du skulle skapa detta, så har du alla svikit oss en gång, som något går ...
My My torkning efter, begehts dig men eventuella bedrägerier ren. Om allt men kontrolleras in i minsta detalj, eller som erhållits genom andra myndigheter information.

Hur kommer du att göra det är bortom mig:

Dessutom kan du spara upp "250 Euro x levnadsår" för en livförsäkring eller pensionsförsäkring enligt formeln. Villkor: försäkringen betalas endast efter att ha uppnått pensionsåldern. Detta villkor bör endast i försäkringsbrevet - kontroller kontors sysselsättning. Det högsta beloppet för detta tillägg är 16,250 Euro.

http://www.hartz-4-empfaenger.de/hartz-4-vermoegen

Related questions

Kan nu också Hartz IV mottagare gäller för skrotning och quest;

Har hört att regeringen planerar ändringar i skrotning systemet, men bör också omfatta Hartz IV mottagare kan begära denna bonus, någon som har mer detaljerad bakgrundsinformation? Hello Pleitegeier, Jag går bara läsa i tidningen att det fortsätter a

Om GEZ avgift & comma; Partners nu Hartz 4 mottagare & komma; Flickvän föräldrapenning mottagare & comma; Avgiftsfritt & quest;

Vad om när flickvän drar och betalat denna GEZ vän. Då han kommer Hartz 4 mottagare avser den DZT. Endast föräldrar pengar. Måste de nu betala GEZ eller tillämpar sin befrielse wg. Hartz 4 för dem med? Orginalton GEZ: I en icke-äktenskap skall betala

Vem ger säkerhet för Hartz IV mottagare & quest;

Wen någon som Hartz IV avser och drar i en hyra hem, måste ge säkerhet, vem ska betalas? Har hyresgästen tillämpa dessa själva eller genom arbetsförmedlingen, in som hyresbidrag? Hej Nadine, om du Hartz IV mottagare (eller sökanden) är behöver du läg

Jag behöver när jag Hartz fyra mottagare betala något för Berlin panelen o & period, vad jag behöver

Jag har varit två år Hartz fyra mottagare och vill att den första gången till panelen Berlin, och vill veta vad jag behöver för att få mat. Det är inte bara panelen. Det finns också olika distributionspunkter för kläder och bröderna i franciskanerklo

Pensionsavtal för Hartz 4-mottagare

41-åriga Hartz 4 mottagare bor med sin mamma. Kan han gå in med sina pengar en pensionsplan, att schablonbelopp (50,000.00) lösas? Det ska samtidigt tecknat ett formulär i avtalet att betalningen ska göras endast till 60 år. Eller ska mamman undertec

återbetalning av Hartz 4 mottagare skuld

Hej! Hartz 4-mottagare är skyldig mig flera tusen euro. Han har en fru och två barn - bor i Berlin. han inte har besparingar, enligt hans uttalande. Med min RA jag har nu en titel och kunna genomdriva. Hur mycket kan du lovar med honom en månad? Finn

Belönas Hartz IV mottagare Bidrag till Relocation & quest;

Har här bara en intressant fråga läsa, vare sig Hartz IV mottagare helt enkelt kunde flytta gånger i en annan stad, i kanske levnadskostnaderna är billigare. Jag kan tänka mig bara frågan om hur man kan ge som Hartz IV mottagare för att flytta. Detta

Måste en Hartz IV mottagare en Lohnsteuerjahresausgleich & göra quest; Kan tvinga & quest honom det onda;

En vän till mig, arbetade Hartz IV mottagare förra året för ett par veckor med styrkort, sedan fick han tillbaka arbetslöshetsersättning. Nu Arge honom bad att han skulle göra en Lohnsteuerjahresausgleich 2008. Kan göra honom? Jag tror det, för när A

Om mina föräldrar eller barn pengar för mig och komma; när jag Hartz IV mottagare & quest;

Hej! Jag ansökte nyligen Hartz IV och nu väntar på ett meddelande från konsortiet. Samtidigt kräver barnet stödkontor för ytterligare belägg för barnbidrag. Nu är jag inte säker på om mina föräldrar ändå fortsätta barnstöd för mig förtjänar (de inte

Kan Hartz IV mottagare -Trots privata insolvens f period, arvstvist RECHTSCHUTZVERSICH & period, avslut och quest;

Jag Hartz IV mottagare (trots två yrken) blev medgivande. Tiden. På grund v.ca.4.000 Eur.Schulden Jag kommer i Priv.Insovenz gehen.Viell.muss jag föreslog även Eidesstattl.Versicherung. Om det vid något tillfälle följden skulle inträffa, där jag har