B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV två hushåll ARGE behöver gemenskap harts 4 ARGE & plus; Bedarfsgemeinschaft 2013-04-24

Harz4 och BG - heltid över 100 km - två hushåll under prövotiden & quest;

Advertisement

Hej!

Jag bor i ett BG med min fästman. Tillsammans är vi hänvisar regeluppsättning + bostadsbidrag av konsortiet sedan februari i år. Nu har jag en plats i VZ utsikter att. Utanför den dagliga pendlingsregion Min ARGE rådgivare sa att jag kan ta mig en andra lägenhet, kommer min belöning till fullo tillgodo och resten av den onde kommer. Min fästmö är tillbaka hälsa och kunna arbeta igen bara i ca 6 månader.

I det jobb jag kommer att vara i prövotiden mindre pengar (ca 800 € netto) får så vi måste fortfarande harts 4 måste.

Har i åtanke den nära är upp till jobbet (som en bil föregående. För att nå med cykel) en lägenhet. Jag vill i detta 3Zi. Lägenhet rita men kommer att kosta 600 € varm. Eftersom jag är här hela veckan och pendlar bara på helgerna hem. Jag har ett ryggproblem och har en spec. har säng. Det skulle inte vara möjligt i en studentrummet, även om de är mycket låg. Om jag har runt prövotiden är att flytta tillbaka i med min fästmö. Lägenheten är precis vad vi letar efter och kunde betala med mitt nya jobb sedan.

Lägenheten där vi kommer att leva nu till 100% betalas (350 € / 54sqm) men bara för att vi är båda ALG2 mottagare.

Nu är frågan hur mycket den 2: a lägenheten kan kosta och hur lång tid det är ett bidrag? Finns det räkneexempel?

Tack på förhand

answers

Jag tror inte att du kommer att betala konsortiet en så stor andra hem. Jag fruktar snarare att man förväntar sig av dig ett drag, eftersom du inte är gifta.

Related questions

Kan skattemyndigheterna i händelse av fel på hyresbetalningarna 100 & percnt; Avdrag för Werbkosten klippa & quest;

Eftersom inga fler hyresbetalningar av de nära anhöriga påverkas av arbetslöshet i juli 2010 är Inland Revenue anser att annonseringskostnader inte längre 100% avdragsgill. Man tror, ​​anser att utformningen och genomförandet av det godkända alltså e

hur länge 100 & percnt; betala under bränna ut & quest;

AT mig var en burn-out diagnoser (sedan september 2011). Men jag har de fördrivna. Nu ingenting fungerar (vi ständigt arbetar 12 timmar eller mer, 35 dagar semester i 9,5 år, en sjuk son hemma, ensamstående förälder) Vi länge gäller I 100% lönen i de

körfält olyckor och period; & period; 100 & percnt; givande strävan från arbetsgivare &; & quest; & quest;

Hej hade på väg till jobbet en pendling olycka. Min kollega sade att operationen nu måste betala 100% sjuklön! ?? Måste han ??? Om faktiskt hela sex veckor, och hur mycket debiteras för dessa sex veckor, är sjukförsäkrings ?? verkligen viktigt för mi

Om inflationen är mer än 100 & percnt; sedan införandet av euron & quest;

Jag vill inte nu att hålla ekonomiska data, men i verkligheten. Samtidigt finns det Euro i 10 år och när jag tittar på prisutvecklingen leta efter de vardagliga saker i livet och meriter ökar, ser jag en enorm skillnad mellan dem. Livsmedels- och ene

100-150 € för gåvan att tjäna & quest;

God kväll, Jag har en fråga: Är det tillåtet förutom en deltidsjobb eller jobb Allmänt någonstans en annons där du vill gång 100-150 € för att förtjäna till exempel köpa en present till någon kan, utan att behöva ange vid skattekontoret I maj min bro

Hjälper socialtjänst percnt mig på 100, styrka påföljd av arbetsförmedlingen och quest;

Har en 100% straff emot av arbetsförmedlingen på ca 3 månader! Har din egen lägenhet och kan socialtjänsten ta över leasing på ett lån basis tillfälligt? Det finns två sätt: 1. Du gör en motsägelse i förhållande till arbetsförmedlingen kommunikation

Hur mycket är 100 euro i 10 år värt & quest; Hur man beräknar & quest;

hur gör jag bestämma värdet på 100 euro (från dagens perspektiv) i 10 år? Det handlar om inflation, klart, och därmed inflationen! formeln Kn = co x (1-p / 100) ^ n Kn = slutlig kapital Ko = NPV P = ränta n = antal år Vi behöver beräkna nuvärdet av K

Värt att ytterligare inkomst på mer än 100 euro för Hartz IV mottagare & quest;

Är det sant att man kan tjäna som mottagare av Hartz IV endast 100 euro i månaden, utan en sak tillbaka? då värt ytterligare inkomster på mer än 100 euro? De Hartz IV-apparater är utformade så att trots avdrag längre finns har avger än dig. Att du al

Kan skattekontoret en skattelättnad på mig med en skatt räkningen av min fru avgift & comma; trots att skatteskulden till 100 & percnt; & LPAR; fru & rpar; delades & quest;

Min fru har en skatteskuld från tidigare år. Skatteskulden delades och utgår 100% på min fru. Nu har jag gjort en separat bedömning 2014 och har högt kommunikation en skattelättnad. I meddelandet är "Om en lösning av återstoden med motkrav fick hon e

Kan min ex-make efterfrågan och kommatecken, att jag jobbar heltid så att han måste stanna Tjänster Underhåll & quest;

Min ex-make kräver att jag går till jobbet på heltid. Han sade att vår son (han går till en skola med eftermiddagsvård till klockan 15 och 9 år gamla) övervakas aussreichend i skolan och är inte beroende av mig. Så jag borde arbeta heltid igen. Ich s