B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-02-21

Har staten pay as arvtagare obelastat hus en troende & quest;

Advertisement

answers

För staten, regler som för alla andra arvingar.

Eftersom staten har normalt inget intresse av bostäder som säljs med intäkterna kommer att täcka skulden, strömmar resten i den offentliga budgeten.

Är intäkterna inte skulden fördelas.

Om fastigheten är skuldfria, varför skulle vara en troende det då?

Related questions

När du måste låta arvtagare till hus & quest;

Har med min ex-make, en familj hus, min 50% och 50% mitt ex, y min ex-make är avliden, var hans barn nu arvtagare, när jag måste lämna huset, även innan inledningen av arv eller bara när arvet har accepterat? Snabbare och billigare rådet om arv. Komp

Sätt staten som arvtagare och samtidigt spara arvsskatt & quest;

Följande hypotetiska fall: De rika Greven av Monte Christo (MC), som har tillbringat en stor del av sitt liv som en fånge i en anstalt på (fiktiva) tillstånd RWN, känns nära till ett slut. Han vill visa sin tacksamhet i sin sista vilja å ena sidan fö

Kan en frigjord preliminär arvinge hus och markförsäljningen & quest;

Min bror har använts av vår sena mor som en skattefri preliminär arvinge för sitt hus. Som arvinge är jag, som används i min död mina barn. Detta var också den officiella registrera det. Nu ser det ut som om han hade sålt huset. Kan han så frigjort p

Godkännande av Hus till salu & quest;

Hej, jag måste söka godkännande distriktet som det är godkänt för 2 familjer tillstånd för ett hus? Jag har inte bott i huset och min mamma var där inte rapporterats vid tidpunkten. Därför någon sa att jag skulle behöva ansöka om och få godkänt för d

Fallande skatt i detta hus försäljning till & quest; Om så är fallet, hur högt & quest;

Följande fall: Huset gavs till min mamma (gåva sedan omkring 20.000 DM). Min mamma dog 2007 och har ingen vilja till vänster. Det ärver min far 50% och den andra hälften kommer att ärva en tredjedel vardera av mina systrar och mig. Huset är till salu

Hus renovering finans & quest;

Hej, min far inte kan hantera pengar och är nu hem försäljning pågår. Han lever inte längre i det här huset. Det är angeläget i behov av renovering. Uppskattat det var 200.000 tidigare och 350.000 efter renovering. Mina föräldrar men verkar inte vill

Vad bör övervägas när ogift par ett hus gemensamt finansierade & quest;

På vad ska du leta om du bestämmer dig som ogift par att gemensamt finansiera ett hem? Ska vi träffas här rättsliga åtgärder för att undvika att det kan finnas en ekonomisk katastrof i händelse av separation? Det finns tre huvudalternativ för köp av

Hus utan bygglov & quest;

Vilka konsekvenser kan bygga ett hus utan bygglov har, finns preskriptionstider? Skydda värde förtroende för ägaren som innebär att myndigheten inte kommer att vidta åtgärder mot en olaglig konstruktion, det är endast om myndigheten ger till ägaren a

Frågor som rör Deed & comma, förändringar som & komma, om du har köpt ett hus i 2004 & quest;

God dag! Under 2004 köpte vi ett hus sålunda funnit en rättslig rekord i stället för att byta med åren? Eftersom jag behöver nu en ny Insovenzantrag extrakt men kostar mig pengar som jag inte, så min fråga. Behöver jag en ström, om ingenting har förä

Mäkleri kontrakt för egendom avslutas & comma; vad gör & comma; om det inte ges hus nycklar tillbaka & quest;

En släkting hade hyrt en mäklare med försäljning av sitt hus. Detta tog hand om glest försäljningen av objektet, så att mäklaren kontraktet redan avslutades för några månader sedan. Huset har nu sålts privat. Mäklaren har inte gett trots upprepade fö

0
Views
0
Ccomments