B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar Kredit retur privata krediter pengar utlåning kredit- & plus; Utbyte plattform 2012-02-07

Har någon av er pengar tilldelas på en plattform & quest;

Advertisement

Det finns nu ett stort antal internetportaler där individer kan ange andra lån. Jag undrar om något är säkert och hur det ser ut med returen. Hur mycket intresse kan du frågar och hur vet du att låntagaren faktiskt pengarna kommer att betala tillbaka inom den tidsfrist?

answers

Plattformarna tar hand om hela processen och låneavtalet. En standard risk, därför lånesökande också granskats och klassificerats i riskklasser.

Det finns åtmin smava också en säkerhetsfond, från pengar lånas ut en viss mängd strömmar in det och betalas för bristande betalning till fordringsägarna. Men detta inte täcker 100% av avbrottet.

Det är viktigt att du strö risken skulle man därför ge exempel, 1000 euro, en ska söka efter 10 låntagare. inte här bara företaget, som fick den högsta intresse, eftersom de är de människor som är i riskzonen är ganska hög.

Jag skulle alltid misstänksam i dessa fall. Endast om en känd Jag kommer att börja säga husnummer står bakom plattformen, som är helt pålitlig och även hela processen tar över, jag skulle ta den risken. Avkastningen bör nog för närvarande vara den högsta som du kan få, men som sagt det finns en viss unken eftersmak. Jag skulle aldrig underteckna ett avtal privat med någon jag vet inte var jag aufsitze stopp i slutet varje bedragare det nödvändigt att slå mig över örat. Även problemet med ingåendet av ett giltigt kontrakt, liksom eventuella säkerheter etc. Om något jag tror verkligen stora ögon. Och vad är nu säker: Jag tror inte bestämmer säkert är att du lätt kan falla i ansiktet. Den saknar helt enkelt alternativ för skydd.

Related questions

Tilldela företaget faktiskt Lån & quest;

Egentligen skulle det vara för företag som har pengar kvar inte en dålig idé, även att ge lån och ränta för att få tillbaka den? Gibts något? Kan individer kan också begära lån till företag? Att låna professionell, behöver du en bankoktroj !! Det är

betala med pengar från barnets skulder bror & quest;

God morgon mina damer och herrar, Tidigare har vi har överfört som förälder en stor del av våra tillgångar till våra två söner (mindre) för att dra nytta av räntefritt mängd barn. Vi har använt intresse eller de överförda tillgångarna för privat bruk

Dålig bank HRE och dykt pengar: Nationalisering inte en lösning & quest;

i HRE är lite "liten förändring" dykt upp :) Om man tittar på det faktum att nationalisering av banker i allmänhet inte lösa problemet banken? Vad tror du? (Obs: skulle uppstå genom nationalisering i varje bank pengar, banker skulle förmodligen

Hur gör jag bäst pengar för min fadderbarn på & quest;

Jag kommer snart att vara gudmor för barnet min bästa vän och jag vill ha en månad lite pengar läggs åt sidan så 18 kanske tillräckligt för ett körkort eller en resa som är. Det bör vara lätt att överföra kontot senare min gudson. vad skulle du föres

Överföra pengar med bara ett konto & quest;

Finns det ett sätt att skicka min motsatt pengar utan det löper genom hans konto (men bara min kommer abgebuchgt)? Jag har Western Union hör hemma i detta sammanhang. Hur fungerar det och kan jag hantera direkt via min nätbank en sak? Tack för ditt s

Pengar tillbaka med ersättning Hotel & quest;

Jag hade bokat med min flickvän en vecka i en ny 5-stjärniga hotell i Italien. Vid ankomsten, var vi i ett lika bra, men bara 4-stjärniga hotell inrymt eftersom andra hotellet påstods inte ens färdig. Kan vi kräva tillbaka pengar om andra hotellet me

Har innan & comma; att spara till mina barnbarn Pengar & period; Vad är bra & quest;

Mina barnbarn kommer att få från mig jämna pengar så att de kan få ett körkort. Hur gör jag bäst månatliga pengar så slutet kommer runt en hel del här? Barnbarn är 3 + 5 och jag kommer att investera 50 euro per månad per barnbarn. En av de bästa sätt

Ta ut pengar på en annan Savings & quest;

Jag är kund hos en sparbank i NRW. Om jag vill ta bort norrut pengar på semester, kan jag då ta ut pengar i kontor andra finansinstitut? Eller jag måste lita på maskinen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisor

KM Pengar & är lika; Intäkter och quest; & quest; & quest;

God kväll, Återigen hade idag en fråga. Bin harts 4 mottagare, har en 400,00 Euro Job som en kurir förare i lovande får poäng för resor med egen bil, km pengar men betalas genom lönelistan. ??? fråga Om KM pengar räknas som intäkt ????? eftersom det

Är && num; 039 och halv; s trots insättningsgarantin lättare konkurs fall att få pengar från den tyska Banking & quest;

Utländska banker har ofta bättre förutsättningar än tyska banker och erbjuder högre räntor. Och enligt min uppfattning är pengarna där inte mindre säker än i andra länder, eftersom de tillhör alla europeiska insättningsgarantin. Så det förvånar mig a