B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter skattelagstiftning skatteklass skattebetalning skatteklass & plus; skatterätt 2014-04-21

Har min mamma betala extra skatter och strävan;

Advertisement

Först jag erkänna gånger som jag aldrig har suttit ner med ämnet "Skatter" varandra, är därför också beroende av verklig hjälp.

Jag är 20 år gammal och bor i egen lägenhet i 3 år. Min mamma har inte indikerat att jag inte längre med henne jag bor och på grund av denna skatt klass 2 får (du visste tills igår är inte att det är relevant! Hon tänkte medan jag fortfarande i utbildning skulle ha denna kontroll klass). Nu är vi rädda för att du kommer att behöva betala en stor summa. Men min syster också fortfarande bor med min mamma. Min mamma jobbar € halv dag och tjänade netto 1050:e Har vi av detta problem med arbetskamrater nu därför antagligen att ge ytterligare betalningar.

Jag skydda min okunnighet om straff men inte bör vi ta itu med det öppet och erkänna att du hade förmodligen en lång tid i en felaktig skatteklass? Eller ska jag snabbt ställa in min första hem med henne och hoppas att det egentligen inte står? Men eftersom jag skulle tro inte heller få bostadsbidrag och det skulle vara mig faktiskt inte riktigt så att medvetet falska upplysningar.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Klar.

Det som är relevant för beviljande av barnbidrag / barntillägg som din mor har ett barn som (din ålder) har inte mer än 8004 € per år till intäkter och ersättningar och är avsedd för ett yrke eller är registrerad som arbetssökande.

Inte relevant om barnet på Hotel Mama bor eller i sin egen lägenhet.

Och skatteklass ingen roll. Kontrollerna släpps endast hur mycket inkomstskatt; till det belopp av den faktiska inkomstskatten som skall bestämmas ändrar ingenting.

Från en skatt på grund av ett annat registrerat adress så någonsin kan bli fråga.

Och eftersom din syster bor på Hotel Mama, är mor till din skatteklass korrekt.

Så det är okej.

Här var mycket skrivet som inte bygger på kunskap om lagen, men bara på kunskap från "hörsägen".

För skatteklass 2 (urladdning belopp ensamstående föräldrar "Förutsättning 1, är åtminstone en barn registrerade med barnbidrag rätt i hushållet (kan även vara en andra bostad!) På registreringskontoret.

Villkoret 2 är som bor i denna lägenhet utan extra vuxen eller rapporteras, för vilken ingen barnbidrag rätt!

Båda villkoren måste uppfyllas samtidigt!

är på Wikipedia: Citat:
Skatteklass II (2) [redigera]

Skatte klass II gäller ensamstående föräldrar där villkoren för skatteklass I och närvarande som har rätt till skatteavdrag för ensamstående föräldrar.

För änkor personer med minst ett barn, kommer detta skatteklass tillämpas från början av månaden efter den månad då dödsfallet månader make.
Unquote.

Din mamma är förmodligen den ersättningar för dig - säga - har tagit ett andra barn i anspråk ...

Juridiskt sett är detta en förlust av skatt. Taxering är 4 år öppen ... så det kan vara en del av skattemyndighetens ändras igen.

Om en intern granskning (match) som genomförs av myndigheterna och därigenom komma till ljus som du får bostadsbidrag av en annan myndighet och har en annan adress, så din mor kommer att behöva betala extra för att "undvek" skatt. ändra fakta i efterhand kommer inte göra mycket.

Men det kan också någon som är bitter, ge skattekontoret direkt ett tips.
Hur säker är sekretessen i arbetskamrat? Kunskap grannar din träning / flytt? Har du någon av dina väninnor arga igen?

Den EnnoBecker skrev allt att säga. Så oroa dig inte, det är okej.
Så sova gott, är det inte orsakat.

när jag går ut ur det, att din syster är yngre än dig och är fortfarande i träning och din mor får också barnbidrag för henne, då hon definitivt krävande på skatteklass II.
då behöver du också inte vara rädd för att någon skulle tro att han skulle svärta dig på skatteverket.

gruss bandido

Related questions

Full pension och heltidsjobb att betala extra skatter och strävan, och strävan;

Min mamma har gått in i en full pension under 2006, men har sedan dess arbetat på i hennes heltidsarbete. Var tvungen att självdeklaration och är nu 2006 Idag skatter att betala extra för varje år ca 1600,00 euro är rätt ???? Hur kommer hon att betal

Jag måste om jag får föräldrar pengar sedan betala extra skatter och strävan; & quest;

är för närvarande i föräldraledighet och undrar om jag gör en steuererlärung måste betala extra. och en annan fråga: är den skyldig en steuererkärung att göra ?? tack för svaret Det beror på. Att föräldrar pengar inte beskattas, men endast under föru

Har jag tillbakadragande från Schweiz till Tyskland för att betala extra skatter och strävan;

Hej, jag förstår inte hela denna punkt och teknisk jargong, tyvärr, så jag skulle vara mycket tacksam för en kort enkelt svar på följande fråga !!! Jag arbetar för 3 år i Schweiz och bli 1 December 2016 åter bor och arbetar i Tyskland. Nu följande fr

Jag har ett avgångs av 20 period, med den sista uppgörelsen fick 000 Euro & comma; Jag har nu att betala extra skatter och strävan;

Jag har änkepension 2014: 3500 Euro. Merit Jan Juli: 15.000 euro, eftersom arbetslöshetsersättning. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Vill du fortfarande har nciht orden avveckling,

Måste jag betala extra skatt som en pensionär & quest;

Är det sant att jag förmodligen skulle betala extra skatter för min pension från 2009? Fram till slutet av 2005 var för pensionärer fortfarande gynnsam vinst beskattning aktie. Det finns fortfarande - men inte för alla inkomster i ålderdomen. De "sto

Löne sjätte år och plus; Minijob Jag möts över grundläggande undantag och måste betala extra skatter och LPAR, 2015 & rpar; & quest;

Hej, fick jag förra året i min praktiska år 8 månader 6260 euro. Dessutom har jag tjänat i mitt deltidsjobb för helåret 3200 euro (betw. 200-400 euro per månad). Min fråga: lön beräknad från mini jobbet på 6260 Euro, vilket jag skulle då tjänar 9460

"& Semi, föräldrapenning och plus, Minijob" och halv; Jag måste betala extra skatt & quest;

Hej! hänvisar föräldrapenning € 400 per månad fördelat på två Jahre.Möchte nu nu efter ett år arbete (400 € Minijob) gå. Om jag hade sedan betala extra skatt eftersom jag Hatter ja tillsammans 800 € inkomster eller skattefria? € 400 föräldrapenning +

Jag sjukpenning måste betala extra skatt

Jag är på 2011/09/09 erkrankt.Bis jetzt.Ich hänvisar Krankengeld.Muss ja nu Lohnsteuerjahresausgleich I machen.Muss sedan betala extra skatter? Info och progression klausul räknare: http: //www.finanzamt.bayern.de/Informationen/Steuerinfos/Steuerbere

Måste jag betala extra skatt & comma; trots min Insolvens & quest;

God dag! Jag ser April 2013 i konkurs. Har förra årets inkomstdeklaration för 2013. Till ... en skatteutgifterna jag aldrig fått klart får förvaltaren. Nu har jag en påminnelse från skattekontoret jag får betala extra € soll1400 skatt 2013. ?? Snabb

betala extra skatt om bruttoinkomsten som förra året var nästan lika

Hej! Jag var på skattekontoret och har lämnat in deklarationen 2010. Då chock, har jag 2010 267,38 € mer än 2009 Bruttoarbeitsloh skatteklass 3 och ett barn Innehållet i min fru är som under 2009 samma skatte klass 5 och är nu att betala extra 625 eu

0
Views
0
Ccomments