B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-07

Har klass 5 & period; 000 Euro till ditt förfogande ska jag köpa aktier eller föredrar att välja en annan investering & quest;

Advertisement

Jag har 5000 euro kvar under en längre tid, kommer jag ta tillfället i akt och komma in på aktiemarknaden eller ska jag köpa andra säkrare investeringar som. Vad de yrkesverksamma skulle råda mig här?

answers

Så med direktinvesteringar in i Akteinmarkt som jag råda. Eftersom vi behöver veta, höra gräset växa en hel del under de företag kan, etc.

Men en styrka med 5,000, - mycket bra ombordstigning euro i Akteinfonds.

Mycket kan knappast falla in i denna situation. men fortfarande över en hel del luft. men du bör ha tid. eftersom ingen investering är begränsad till 6 månader. Även om det kan i tiden lite tillsammans, men detta är nciht säker. Om du lösa in inom 12 månader behöver jag skulle sätta på fasta insättning.

Fastighetsvärden är alltid rätt, men vänligen inga enskilda aktier. Det bästa är alltid en bra fond av medel! Användbar är också en sparplan med månatliga. Intäkter (Kostnad genomsnittlig effekt!) Sällan var vackra aktier fondandelar så låga!

För långsiktig (!) Inträde i lager nu ett lämpligt tillfälle har kommit då även fast DAX värden värderad erbjuds på börsen. kurserna är långsiktiga, slappna av och god avkastning är möjliga. Viktigt en diversifierad portfölj sätts upp, bör 10-15 olika företag från olika branscher som möjligt väljas för att säkerställa låg korrelation till de värden och minska individuell risk. Är det alltför komplicerat, men följa råden från wfwbinder och är på väg in fond.

just nu många aktier säker undervärderad om man betalar tro prognoserna för 09 Men jag ser också att ekonomin tappar så starkt momentum som väntat eller ont i vissa sektorer.

i detta kvartal, det kommer dock att visa var fortfarande klart positiv uppskattas. I slutet av rapportperioden ser jag mer klarhet.

aktiemarknaderna stiger igen, men det kan också vara så att det är bara en kort halm brand, och det går ner.

Jag ser det som wfwbinder. som tillbehör: det finns möjlighet att investera i ETF: er, vilket spår ett index. den försäljningsavgift och förvaltningsavgiften är betydligt lägre än de normala medel. det är en alternativ.

annars kan jag bara stödja uttalande till 12 månader: sedan i fast ränta.

Antingen investera i reala tillgångar (ädelmetaller, ädelmetaller, etc.) eller köpa en Investititionsgut för pengarna.

I första hand bör du först vara tydlig med vad just du vill

Related questions

Söker en bil lån och komma; CA & period; 15 period, 000 Euro & comma; kan någon berätta för mig vad "och halv, särskilt intresse" och halv; är & quest;

Hej! Jag letar efter en bil lån, cirka 15.000 euro. Kan man tala om för mig vad en "särskilt intresse" ses här [...] reklam från Support tack? Särskilt intresse innebär att kostnaden för bortskaffande av spam kommer att dras från din inkomst. Me

Cirka 15 & period, 000 euro betalas in på ditt konto period; Vad kommer till mig & quest;

I går jag betalade ca 15 000 euro till mitt konto efter att jag hade sålt min bil. Den banktjänsteman berättade att de skulle behöva göra en GWG meddelande och bad om min nuvarande kort. Nu vad som kommer till mig? Kommer skattekontoret kontakta mig?

Ditt eget hem är inte på pumpen: beräkningsmodell för att spara upp till 12 år vid 50 period, 000 euro kontant

Med en vän, försökte vi räkna ut hur kan "rädda" ett hem att betala när man köper kontanter, inte för att finansiera. Vännen har bar faktiskt € 50.000. Han vill ha sparat ytterligare 300.000 i 12 år. Han har undersökt vissa objekt, och förväntar

Hur mycket avkastning kan 10 period, 000 euro föra & comma; om systemet är optimalt och strävan;

Jag undrar hur mycket avkastning du i allmänhet kan förvänta sig av en fastighet på 10.000 euro? Vad skulle vara det optimala resultatet och hur kan du uppnå detta? konservativ till 3,5%, med aktiefonder redan 10% är möjliga, men det kan också gå neg

Vad ska jag titta & comma; om jag kommer att lämna i slutet av 2017 i pension och avgångsvederlag från arbetsgivaren till ett belopp av minst 80 och period; 000 euro får & quest;

Vad ska jag göra om jag kommer att lämna i slutet av 2017 för att gå i pension och ett avgångsvederlag av arbetsgivaren till ett belopp av minst 80.000 euro? Fallande social, eftersom jag verkligen kommer att ha 2018 också pension? Kan jag använda 5t

Jag har 30 period, 000 euro tillgängliga och komma; ska jag betala mina lån tidigt eller bättre sätta pengarna i en pensionsförsäkring & quest;

Hej! Vi har sedan förra året för ett lån med en uttagsanstormning för en lägenhet där om även 130 000 euro är öppna. Termen är fortfarande en bra 20 år, så månadsavgiften är relativt låg. Genom lyckliga omständigheter jag nu kommit till omkring 30 00

ingen plan och massor av det mycket 21 & period, 000 euro var att sätta den

Hallå kanske jag ska sätta en ganska dum fråga, men jag vet inte längre. Jag fick 21.000 euro från livförsäkring av den avlidne på mitt sparkonto till ett arv. Jag vet att det nu finns en inkomst av kapital kompensationsskatt förmögenhetsskatt på mig

Bausparvertrag 30 & period, 000 euro - men jag behöver bara 20 period, 000 - kan förbli Rest & quest;

För att ingå ett sparavtal betalar försäljningsavgifter ja. Jag så ett kontrakt för 30.000 euro. Nu skulle jag behöva endast 20.000 € (8000 har redan betalats). Kan man ta endast mindre kreditfordran och resten för senare plocka upp ännu? I mitt fall

Bafög del dekreten cirka 10 & period; 000 Euro skuldbelopp & quest;

Det finns faktiskt en del procentenheter dekret i studielån skuld, när alla på en gång återbetalar direkt och om man är bland de bästa 30%. Dessutom måste man betala tillbaka högst 10.000 euro. Min fråga är nu, de procentuella förordningar gäller den

Hur skyddar jag 125 period, 000 euro SAFE innan & LPAR, hyper & rpar, -Inflation & quest;

Hej, jag har 125.000 EUR ärvt från mina föräldrar. I djur rädsla för en (hyper) uppblåsning av euro. eventuellt redan innan valutareform (På grund av det spända läget EU (Grekland och co) och tillhörande slutet av euron. Jag förmodligen inte kommit t

0
Views
0
Ccomments