B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-04

Har jag rätt till ersättning & comma; för byggandet av en flykting vandrarhem bredvid mitt hus & Newline; & quest;

Advertisement

answers

Jag var i dina skor som husägare inte exakt nöjd med det eftersom det redan kan innebära en betydande förlust av värde för dig. Om du vill sälja, kommer nu ibland lite förutom en Flüchtligsheim. Det är nu gånger som. Men jag tror inte att du har ett rättsligt anspråk på grundval av Wertverlustet

Om du äger en fastighet, accepterar ett giltigt utvecklingsplan. Om det inte finns någon motsvarande passage eller en stadga är, har detta accepterats med förvärvet av marken. Om planen / passage inte var faktiskt ändras för detta ändamål, kan du klaga på det. Då kan också knacka skador, men bara betong, om man har sålt. Inga abstrakta skador.

Frasen är "logi till 6 bäddar"

Det är uppenbarligen inte ett rent bostadsområde, men i bästa fall en allmän bostäder eller blandad användning. Man kan då verkligen göra en kapitalinkomst därav. Praktiskt du måste acceptera det när "logi till 6 bäddar" är också tillåtet ett litet hus av nöje.

Den med 6 bäddar är vanligtvis i allmänhet bostadsområden inuti.

Ja, mot vem? Kommunen ska utfärda bygglov om det är skyldig enligt lag och ägaren kan hävda att han har fått detta tillstånd.

För övrigt står inför ersättning utmanar bygglov. Om du tror att den olagliga, då måste DU (!!!!), dock överklaga och återförvisa målet till förvaltningsdomstolen. Om du utelämnar av kostnadsskäl (vilket är förståeligt, eftersom det kan bli mycket dyrt), har du otur. Utan framgångsrik utmaning av bygglov finns det ingen ersättning.

Tvärtom! Särskilt i närheten av ett flyktingläger, vilket inte är tillräckligt stor, i alla fall, kan du ditt hus till andra flyktingar hyra.

Detta är en kapitalinkomst! Kommunen betalar du per flykting månadshyra på 700 €. Om du har tillräckligt med utrymme för 10 flyktingar är 7000 € per månad eller 84.000 euro per år.

Så länge det fungerar, kan du hyra dig en RV och göra med din familj i södra Frankrike semester.

Nej du har inte, och när jag läser dessa frågor, gör mig sjuk! Eftersom människor riskerar sina liv, eftersom deras hemland är krig och du vill ha ersättning, eftersom de lever i framtiden bredvid dig? Vilka skador är gjort som ett resultat?

Related questions

Har en olycka hjälpare rätt till ersättning & comma; om han är skadad i Hjälp & quest;

När du kommer till en olycka, då en är skyldig att hjälpa, som verkligen är en självklarhet. Men olycks hjälpare kan även köra snabba tider hända. Har då rätt till ersättning? Hjälpen är juridiskt försäkrade om något händer med dem som en del av dera

Jag har rätt till ersättning & comma; Jag går till ett restaurangbesök var sjuk & quest;

Jag är säker på att restaurangen där jag har ätit lunch igår, är att skylla för mig hela natten var fruktansvärt fel. Jag misstänker att en salmonellaförgiftning. Kan jag insisterar på uppvisande av ett intyg om skadestånd av värden? Snabbare och bil

du har rätt till ALG & comma, om du har arbetat i Österrike 13monate u sedan tillkännager & quest;

-arbeite eftersom Nov2010 på ett hotell i Österrike avsluta -möchte i dec 2011, vill jag återigen till DT Jag hävdar sedan till arbetslöshetsersättning i dt? där du kan för att ALG fråga? på arbetsförmedlingen? Nej, eftersom utmanande måste ALG1 som:

Har jag rätt till ersättning om det slår på grund av stora förseningar i flyg anländer & quest;

Om (som nu i Spanien) är en strejk i ett land och därför kommer vid tyska flygplatser till stora förseningar, kan jag göra anspråk på ersättning från min flygbolaget eller någon annan? Eller jag kan få ut av goodwill kuponger eller bonus miles eller

Hur kan jag lära & comma; av vem ett kvitto på pengar på mitt konto kommer & quest;

Min bank manager säger att han inte har något mer information, och jag kan ge, eftersom de som är på mitt kontoutdrag. Hur vet jag vem mottagande av pengar kommer in på mitt konto och hur man handskas bättre park först på ett annat konto med den summ

Måste jag min bror hyr kontanter & comma; eller han kan leva i mitt hus hyresfria & quest;

Jag äger ett hus, jag inte använder dem själv, men skulle vilja att min bror kan leva där hyresfria. Måste jag be om hyra och skattemyndigheterna några bevis? Om du vill göra kostnaden för huset är inte avdragsgilla, kan du din bror också något att g

Värmare fel - du har rätt till ersättning för hantverkarna komma & quest;

Förra året vid den här tiden hade vi en stor misslyckande hemma eftersom uppvärmning misslyckades flera gånger och vi utomhus, inomhus ganska sitter i minusgrader i kylan. Denna gång jag vill vara bättre förberedda. Har du vid en sådan förlust av vär

Vi har rätt till ersättning om ägaren kan ge oss tidigt & quest;

Vi hade en campingplats från 12.08.2011 till 15.08.2011 bokade, vi var ursprungligen. Efter att vi hade satt upp tältet, ägare kom och sade att vi kan stanna där bara tills 14/08/2011. Eftersom han hade Mietplatz från tiden hyrs annars. På lördag var

Matförgiftning i restaurangen - rätt till ersättning & quest;

Om man har rätt till ersättning när en matförgiftning lidit på en restaurang? Ja, naturligtvis, en självklarhet. Dock: Behandling betalar din försäkring. Därför kan de också begära ersättning och inte dig. Förlusten av arbete från arbetsgivaren. Därf

Inget kreditkort för omstrukturering av bank I strävan rätt till ersättning &;

Min bank har Commerzbank nyligen gått alla Visa-kort på Mastercard. Under detta utbyte mitt VISA var låst och jag var tvungen att vänta från denna punkt 3 veckor för att ta emot Mastercard och PIN-koden. Jag fann detta mycket irriterande och undrar o

0
Views
0
Ccomments