B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-25

Har jag rätt till ekonomiskt stöd & quest;

Advertisement

Hej Jag har en brådskande fråga och på något sätt vet inte vem jag kan vända. Jag är 24 am för närvarande fortfarande i utbildning (fram till juni nästa år ännu) och jag bor för närvarande fortfarande med min far med min syster och min morbror. Och som redan är problemet. Eftersom jag inte längre bara stå ut med det här, kommer jag dra innan vi ens ömsesidigt hugga våra huvuden. Min praktikant lön är 220 € och jag, 95 € Halv barnpension och betala tillbaka varje månad för 30 € Bafög skuld. Med denna inkomst, jag kan en lägenhet eller ens levnadskostnaderna helt enkelt inte råd. Har jag rätt att stödja? Finns det rådgivningscentrum där jag kunde gå? Jag vet inte längre ...

answers

om du fortfarande i utbildning, har du också rätt till barnbidrag. Du kan även hyra subvention beantragen.ich skulle mitt problem gånger recitera kontoret. prova en gång i det onda. lg

Eftersom du är under 25 år gammal - du kan inte själv ALGII få, men ställa några spel på kontoret under yrkesutbildning bidrag (BAB).

Related questions

Sjuk Written - Rätt till ekonomiskt stöd & quest;

Hej! följande situation är. Min mamma hade en stroke 2006 och är sjukskriven kontinuerligt sedan. Hon fick sjuklön eller i samband ALG I. Efter utgången av ALG Jag ville ansöka om ALG II, men sedan min far tjänade för mycket, så hon har sedan dess ha

Om en samhällstjänst i ett privat bostadsområde status berättigat till ekonomiskt stöd & quest;

Min fråga till samhället .. Om en samhällstjänst i ett privat bostadsområde status har rätt till ekonomiskt stöd i någon form? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Arbetsgiva

På vilken nivå av vård, det finns ekonomiskt stöd & quest;

Hej, någon som vet på vilken nivå av vård du har rätt till ekonomiskt stöd? Och hur mycket är per vårdnivå? Finns här på nätet en lista någonstans? Tack på förhand! Här hittar du hela listan: http: //www.freizeitfreunde.de/de/editorial/rat_und_tat/ge

Har sparbankerna och delstatsbanker rätt att statligt stöd & quest;

Har sparbankerna och Landesbanken nu en rätt till ekonomiskt stöd? På grund av det statliga stödet för privat Commerzbank men anser ordföranden i tyska Sparbanksförbundet, kan BRD stöd till offentliga delstats inte vägra. Om det är så sant, och det v

Är det för utbildning som sjukgymnast ekonomiskt stöd & quest;

Hej alla =) Min vän (25 år gammal) har precis börjat en utbildning som Physiotehrapeut (skolavgifter 300 €). BAföG han inte längre får eftersom han karakteriserade ABI finansierades och sedan alltför många terminer vid universitet (men inte avsluta).

Har biltillverkaren Porsche har rätt till ekonomiskt stöd från den federala regeringen och quest;

Är det Porsche faktiskt illa nog att få ekonomiskt stöd från den ekonomiska fond av den federala regeringen? Eller de inte uppfyller kraven för det? Visst kan de begära hjälp av KfW. Alla andra stora företag i Tyskland för den delen. Alla företag som

Har du sökandet rätt till ekonomiskt stöd för glasögon &;

Existerar som Hartz IV mottagare har rätt att få ekonomiskt stöd om du behöver glasögon? Ett stöd av arbetsförmedlingen för en visuellt hjälpmedel är det bara vid mycket starka synskador som redan är klassificerade som åtminstone lite synskadade. Här

Är det & comma; att delstatsbankerna inte bara sedan bankkrisen behöver ekonomiskt stöd & quest;

Jag har hört att delstatsbankerna få offentligt ekonomiskt stöd sedan 90-talet. Var inte klart att en sådan "modell" irgedwann välta, eller fortfarande behövs bidrag högre kapital? Inte "Landesbanken", men enskilda delstatsbanker har h

Vem kan jag kontakta mig och komma; till ett bibliotek praktik för att få ekonomiskt stöd & quest;

Kära herrar, kan du rådde mig som jag kan kontakta för att få ett bibliotek praktik ekonomiskt stöd, jag är från Georgien Jag skulle försöka se om du kan få råd från Labour: https://wien.arbeiterkammer.at/beratung/arbeitundrecht/index.html är normalt

Dotter vill ha en läsåret utomlands gör & comma; det någonstans ekonomiskt stöd & quest;

Min dotter har satt sig i sinnet att bli ett läsår i Australien. Jag vet inte hur man skall finansiera det. Är det för att ansöka om ekonomiskt stöd för möjligheten någonstans? Jag vill inte förneka henne denna chans verkligen. Min dotter är för närv

0
Views
0
Ccomments