B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

leasing hyresvärd hyressänkning grannar Mietmängel lukt buller reduktion och plus hyra; Hyresvärden syrsor 2013-06-16

Har jag rätt att hyra minskning vid konstant trakasserier av grannar och strävan;

Advertisement

Mina grannar är högt och djur har åtminstone den sista gången. 2-3 gånger i veckan på balkongen grillad (höger bredvid min balkong). Allt röken alltid dras i lägenheten. Jag har redan klagat till ägaren, men svarar inte. Nu vill jag ta upp mer drastiska sida och insisterar på hyressänkning. Vad finns det så mina chanser?

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Vad som anses vara oacceptabla trakasserier och vad som inte är mycket unterscheidlich regleras från staten till Bunde land. Men faktum är att dina grannar måste tänka på vad som står i hyresavtalet. Det finns säkert också en klausul att vila och grillar på sommaren. Hyresvärden är ansvarig för vård i björnen att detta respekteras av alla hyresgäster, annars måste han tillrättavisning eller uttala uppsägning i värsta fall. Om han inte gör att du kan vidta rättsliga åtgärder mot honom och kan också vara en minskning av hyran.

Related questions

Om du har rätt att hyra minskning när strömmen är för låg och quest;

Är det sant att du har rätt att hyra minskning har när man har en så dålig strömförsörjning, kan du inte köra flera enheter kan köras samtidigt, den verbaruchen relativt mycket energi som tvättmaskin, dammsugare och Sülmaschiene? Ja du har kunnat kör

Hyr minskning på grund av mögel i källarförråd och quest;

God morgon. Kan jag använda en hyressänkning om formen är i en fuktig källare, men är inte direkt relaterade till lägenheten invånare som förråd tjänar? Detta rum är endast oss, så de boende i lägenheten finns, inte som en allmän lagring. Tack för hj

Hyr minskning med oreducerade betalning av hyra och komma; om begränsning hotade & quest;

En hyresgäst plötsligt fann att en mögel i sitt sovrum har bildats på väggen och inte Durach felaktig ventilation, men orsakas av det faktum, eftersom lägenheten är dåligt isolerade. Han visar denna brist på ägaren och hotar att minska hyran om det i

Hyr minskning av högt toalettspolning & quest;

Mina grannar har en defekt toalett flush är mycket bullriga. Varje gång det en går på toaletten, jag hör spolning och påfyllning av vattenbehållaren, som stör super natt. Hyresvärden har gjort någonting. Kan jag göra en hyressänkning på grund av dett

Hyr minskning av bullret från grannarnas barn & quest;

Om man har en rätt att hyra minskning om barnen grannar råder buller permanent? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Visst, kan hyran reduceras med 50%, se följande översikt http:

Hyr minskning på grund av mögel även om du är med ansvarig & quest;

Kan även en hyressänkning i mögel fråga om du var ansvarig för bildandet av formen med? Så jag skulle vara mycket försiktig. Som är en begränsning, gör sig skadeståndsskyldig en skada på en hyrd fastighet skuld. Det är, hyresvärden kan då också en om

Hyr minskning lätt på Ruhestörung & quest;

Kan hyresgästen minska störning i hyra eller tills han har visat sig ägaren och bad honom ingenting för att avhjälpa situationen? Du har nästan besvarade frågan! Utan förvarning till ägaren, fungerar ingenting! Och så ska du tala om för honom också l

Kan jag hyra minskning om min värmaren inte fungerar & quest;

Jag har en 2 rum och kök och ett rum att sova med min dotter 2 1/2 år är i rummet och ingen uppvärmning i köket och i vardagsrummet, är uppvärmningen bara på dagen. Men jag måste värma med så kök uppvärmning plantskolan på natten. Jag gjorde det min

Jag har rätt till en minskning av buller sanering & quest;

Lägenheten ligger på min lägenhet som skall renoveras, det vill säga nya väggar, nya VVS, nytt golv, lägenheten dyrare att hyra. Hittills har hyresvärden inte tillkännagivits för mig om rekonstruktion. Menar han? är det faktum att jag är en frilansar

Kan jag hyra minskning råda om lägenhet quest mindre än i hyresavtalet &;

Vad händer om du inser att kvadratmeter nummer inte överensstämmer med vad som anges i hyresavtalet? Jag kan sedan ordna en hyressänkning? Hur mycket och från vilka avvikelser? Mycket tacksam. Hyra minskning, om det finns mer än 10%, även när det hän

0
Views
0
Ccomments