B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Lag familj social trygghet barn underhållsbidrag och plus; socialrätt 2012-07-12

Har jag mitt barn och LPAR; 18 & period; År & rpar; hemma bostad och komma; betala det underhållsbidrag & quest;

Advertisement

Behöver jag det fortfarande är bosatt mitt barn hemma som barn pengar att betala?

answers

En mycket tydlig NO eftersom barnbidrag är tillgänglig för föräldrar och kan endast avledas till barnet när den dras ut från hemmet, från föräldrar får inget underhåll (pengar eller mat), eller föräldrarna är villiga att låta barn till att lämna frivilligt.

Hur som helst, inte om du är barn under vistelsen (logi, mat, kläder, etc.). Jag Vad är några spel starka hang-outs.

så länge det lever i ditt hushåll, inte. Sedan dess räknas för Naturalunterhalt.Eltern är lt. Lag mottagarna, men pengarna måste använda för barnet.
Och om du vill lära dig det mer i detalj:
§ 1 1 Federal lagen om barnbidrag para.

Related questions

När måste jag hålla mitt barn pay & LPAR, illegitim och rpar;

Hej mitt ex flickvän är gravid i den 7: e månaden. Vi är inte gifta. Och det var inte en planerad graviditet. Och det ser ut som hon har det på det investerade hon blir gravid. När vi separerade, jag har upplevt saker som de har släppt ut p-piller i

Att arbeta i USA och komma; beskattas i D & LPAR, Doppelbest & period; Förkortn & rpar; Effekt på Pension & sol; Arbetslösa Envers & period; & quest;

Hej! Jag kommer nästa år arbetar under en J1 visum som forskare vid ett amerikanskt universitet. Enligt lag faller jag under Doppelbest. Överenskommelse betw. D och USA. Jag får betalt av den amerikanska universitet, men du D skattepliktig. Är jag då

Hur beskattas & quest Half barnpension; Mina barn och LPAR, 15 & komma; 16 & rpar; Tyska lever och kommatecken i Österrike, 90 och period; -mtl

Mina två barn (15 och 16 år gamla), både studenter, eftersom hennes mors död under året avser 2000/2 barnpension. För närvarande 90.- per månad per barn. Vi är tyska medborgare, men sedan 1995 i Österrike bosatt. Nu har vi fått från Skatteverket Neub

Får mitt barnbarn och LPAR, i utbildning och rpar; för deras barn dagis bidrag & quest;

Mitt barnbarn fick mig 19 år en bebis. Hon är en ensamstående förälder och nu börjar studera. Om du det för en förskola bidrag? Där kontakt? Begäran om överföring av dagis avgifter Om du får på ungdomsbyrån (delvis i stadshus). Fyllningen, bevis på i

Efter Lohnsteuerausgleich under gränsen undantag - Har mitt barn stöd till och period;

Hallå Jag måste ärligt säga att jag inte längre se. I (* 1990) har sedan september 2008 Praktikant industriell kontorist, då min barnbidrag avbröts eftersom jag förtjänar för mycket (jag är så över undantaget gränsen 7680? Vet inte om 2008 på samma s

Mindre gåva till & quest; Carry 100 period, 000 euro från förälder till barn och LPAR, gåva och exkl; & rpar; Vad är F

Allowance? Finns det 20.000 euro eller 400.000 euro? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Svaret kan ergoogeln på enklaste sätt och soltle inte här tillhandahålls (riktlinjer). Jag tog

Anläggning för barn och LPAR, 6J & sol; 8J & rpar;: samråd med en bank

Jag var närvarande vid en Beratungsgesräch på en bank. "Problemet" som måste lösas var: det är för barnen en långsiktig investering söks. Månads är mellan 50 och 100 euro betalas. Det bör vara möjligt uttag. Anläggningen skall tillhandahållas, b

Vilka dokument och LPAR, wg & period; Fosterbarn & rpar; Jag behöver för en P-konto quest; & quest;

Hej Alla, på inrådan av vår advokat, har vi tillämpat var ett P-konto. Genom att på aktivering av P-konto gick med mig sex och min fru även åtta dagar !!! I månads in min lön - min fru "bara" vård och barnomsorg och för hennes son och våra två f

Om mitt barn från skola till utbildning fungerar och komma; då finns det rätt till barnbidrag & quest;

Om ditt barn inte har slutfört 25 år, kommer barnbidrag även köpas för en övergångsperiod på fyra månader. Sedan måste träningen börja, dock. Om barnet har rapporterats utan anställning med arbetsförmedlingen eller ett jämförbart arbetslöshetsersättn

Kan någon lösenordet för Internet och LPAR; & gmx period, de & rpar; knacka & quest; Är det & quest;

Har rapporterats mig igår i gmx.de och det visade med två misslyckade Logga in I experiment på. Innebär att någon har försökt att logga med mitt användarnamn? Idag Jag tittade på min e-post. Fortfarande hade 5 e-postmeddelanden som jag inte hade tagi

0
Views
0
Ccomments