B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-12

Har jag kontroll räkna ut om min bostad i Kanada är och komma; mina kunder men i Tyskland

Advertisement

Hej!
Min bostad är i Kanada i januari 2013. Jag är fri grafisk formgivare och kan därför, tack vare Internet, fortsätter att tjäna mina tyska kunder. Nu min fråga.

Om jag gör ett uttalande till mina tyska kunder jag har eftersom den kanadensiska skatt (5% GST) med konto eller brutto = netto?

Tack för hjälpen
rina

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Från vad styr du pratar om? Från moms?

Detta kan bara vara en skatteexpert från Kanada svar. Mervärdesskattelagen är inte så enkelt. Frågan är hur Kanada ser och hur reglerna för tjänsteleverantörer som kan tillhandahålla en tjänst för kunder i D.

Läs det här och söka efter tredjeland:

http: //www.stuttgart.ihk24.de/recht_und_steuern/steuerrecht/Umsatzsteuer_Verbrau ...

Även när det gäller den synvinkel D här, så du bör ha problem att känna igen här.

Jag kan bara anta att reglerna skulle kunna likna det omvänd skattskyldighet, vilket skulle innebära för dig att du räkna utan skatt (GST / VAT) fråga.

Men problem själv om reglerna i Kanada.

Hur SBerater har gissat rätt, makt • Kulturella, konstnärliga, vetenskapliga, undervisning, sport, underhållning eller liknande tjänster; När det gäller B2B, huvudsakligen i tyska inhemska kontrollerbar och allmänt skattskyldig, eftersom tjänsten tillhandahålls till en näringsidkare för sin verksamhet och mottagare vara företag från tyska inhemska ut driver eller dess fasta driftställe som
Prestanda utförs i den tyska inhemska är (§ 3a. 2 UStG).
De nya reglerna för att bestämma platsen för tillhandahållandet, som träder i kraft 01.01.2010 se i butikerna Business to Business (B2B) uppfyllelseorten i den stat där mottagaren driver sitt företag eller i vilken det fasta driftstället är beläget, där tjänsten utförs ,
Obs! Detta gäller endast om dina kunder är entreprenörer, jag har antagits här. Tjänster till icke-entreprenörer B2C
ha dig som en vårdgivare skatteskuld.

Denna fråga bör kunna svara dig en kanadensisk skatterådgivare. Vi kan inte göra det här.

Vi kan bara använda tyska lagen här så, för den kanadensiska kanske bör du fråga någon från din bostadsort.

Men vi kan besvara frågan inte eftersom viktig information saknas. Först är det frågan om dina kunder är företagare eller inte. Då frågan, vilka tjänster du skulle vara exakt ausführst.

Det andra alternativet skulle vara att herzuschreiben alla tänkbara lösningar och du får letar efter rätt till ditt fall ut. Men ärligt talat, jag ska vara fau ^^^^^^^ Jag har inte tid.

Related questions

Kontroll: Räkna kostnaden för glasögon till extraordinära kostnader och strävan;

Är det någon bekant med skatten? Räkna kostnaden för glasögon (som i själva verket inte längre ersätts av fonden) för att täcka extraordinära kostnader? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.

Åsidoföräldrahemmet på en privat bostad i Kanada & period;

Mina föräldrar vill skriva in mig deras hus i Tyskland. Jag bor och arbetar i Kanada, dock. Måste detta notera något? Ja. I ditt palats med ett marknadsvärde på över 1,9 miljoner € tyska gåvoskatt på. Skriv över släppa endast genom en notarie engagem

Får jag ett DKB konto med nuvarande bostad i England & quest;

Får jag ett checkkonto DKB även om min nuvarande huvudsakliga bostad på grund av studier i England och inte i Tyskland? Till skillnad från det mesta hanteras i lån huvudsakliga bostad är inte nödvändigtvis är avgörande för att öppna ett checkkonto. S

Rådde den tyska regeringen skulden utom kontroll & quest;

Ska vi vara rädda? Mir är alla något misstänkt. Endast i 2008 finanskrisen och den ekonomiska krisen och det inte kommer att bli lätt. Snarare värre. Enheten är utom kontroll? Enligt min uppfattning, skulden redan utom kontroll. så länge som varje Hi

Välj Second City själv

Jag studerar i München och har ett studentvisum. I Köln rapporterade som min första bostad, eftersom mina föräldrar bor där. Jag har haft hittills München registrerad som en andra bostad. Nu har jag flyttat inom München till Germering. Den nya regist

Beskattning änkepension

Kvinna "A" i Nederländerna och nederländska nationella ledend hänvisar staten "AOW" och dessutom en tysk änkepension. Änkepensionen beskattas i Tyskland undzwar än begränsad lättnad som är i hälften. Om kvinnan "A" betyder en

Att arbeta i Förenade Arabemiraten och bosättning i Tyskland: behålla eller avbeställa & quest;

Jag planerar för närvarande nästa (full) år att arbeta i UAE. Eftersom livet i Abu Dhabi är inte billig, jag försöker också att förstå om jag måste betala alla skatter i Tyskland och även hur mycket utländsk innehåll kommer att beskattas? Såvitt jag

Skatterättsliga hemvist & comma; inkomstskatt

Jag vill ha en skattefrågan för en eventuell, skatt Ändring frågor: Som socialförsäkrings arbetstagare (professionell) och utan Tyska bostad (sedan 1997 redan) och utan hemvist (Under 183 dagar professionellt i Tyskland), jag är lika begränsad skatt

kan bostadsbidrag kommer att dras

Jag hänvisar till en lång tid för mitt barn till bostäder fördel eftersom det kan falla ut ur beräkningen när alg. 2 Den Wohgeld har aldrig tillbaka från mig, sedan februari 2009 kommer komtlette bostadsbidrag kredit och jag hänvisar nu Daduchus denn

Bostadsbidrag & quest; Semestrar Termin & plus; Rumskamrater & LPAR; BAföG & rpar;

hej, Jag skulle vilja sätta demnächste 2 semester termin och dessutom fortfarande nachschreiben proven från tidigare terminer. Därför får jag under denna tid ingen BAföG och men har dessvärre inte heller någon rätt till alg II. min idé: ett jobb + bo