B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

funktionshinder oförmåga Bilförsäkring olycka skador förlorad arbetsförtjänst skador & plus; trafikolycka 2012-12-11

Har inaktiverats ung man strävan rätt att Enes förlorad arbetsför Skador &;

Advertisement

En funktionshindrad ung man har blivit helt arbetsoförmögen av en trafikolycka. Han har rätt till inkomstförlust?

answers

Ingen hur väl? Om han var helt arbetsoförmögen den motsatta försäkring måste verkligen om han var inte att skylla betala någonting. Pensioner, skador etc. En förlorad arbetsförtjänst är ja då inte längre betraktas. Om han är skyldig till själva olyckan han får EU pension eller om det är tillgängligt från en privat olycksfallsförsäkring pension och eventuellt engångsbetalningar.

Related questions

Har min son strävan rätt till grundtrygghet &;

Hej! Min primära bostad är i Berlin, jag är en tysk medborgare. Min son bor med mig i hushållet. Han är 20 år gammal, gör en praktik för 0 euro. Jag själv är försäkrad socialt i Österrike. Kan jag ansöka om grundläggande säkerhet för honom? Barnbidra

DAK frågar om pension efterskott och komma; Det har strävan rätt till denna &;

DAK skickade mig ett blad med "information om min inkomst. Det är att be om en retroaktiv pension betalning. Om DAK rätt till denna? I grund och botten, på grund av en retroaktiv pensionsutbetalning KK och PV bidrag. So far so good. Observera dock at

Har en ArbeitslosengeldII mottagare strävan rätt till detta inträde pengar &;

En bekant till mig hänvisar HartzIV, nu blir självständig och han ville denna post pengar från sitt jobb Center. Den egentligen inte hans uppfattning om oberoende och vill avvisa honom denna post pengar. Har han rätt till, eller är det en skönsmässig

Gör frilansare faktiskt strävan rätt till förmåner och arbetslöshet,

Det finns en växande sk frilansare som arbetar på en faktura grund för olika företag på projektbasis. Om jobb misslyckas, de då också rätt till arbetslöshetsersättning? Alla som arbetar på echn ungsbasis, dvs som en klassisk frilansare är oberoende U

Har en städerska på 400 Euro bas strävan rätt till betald semester &;

Jag leker med tanken att låta mig hjälpa till i hushållet. Så om du har en städerska på € 400 stockar per månad, måste du därför så även om det är en semesterlöne löner. Eller bara obetalda bidrag lämna? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent

Har arbetsgivaren strävan rätt till insyn i andra tjänster och,

Hej, jag har två 400 jobb euro, men tillsammans kom inte på 400 Euro gränsen. Nu kräver arbetsgivaren som jag först justeras för att få full insyn i den fördelen att de andra jobben. Jag vill att innesluta även en kopia av lönespecifikation som bevis

Om man har med Hartz IV strävan rätt till en mobiltelefon &;

Har en Hartz IV mottagare har rätt till en mobiltelefon? Potentiella arbetsgivare vill ha en ja även kan nås via telefon och jag kan inte ens vara hela dagen hemma. Såvitt jag vet, är telefonkostnader i den regel som av arbetslöshetsersättning ingår-

Sedan ett och period; Augusti sjukskriven olycka & comma; Jag har strävan rätt till en julbonus &;

Hej! bin sedan augusti förra året sjukskriven på grund av en arbetsolycka. Diskbråck .... fick förra året min jul pengar, bara i år inte längre. Bin i detaljhandeln. Undrar nu varför, eftersom det inte var mitt fel att jag så länge sjuk .. Tack för d

Brist på nya bilar och komma; I strävan rätt till en bil &;

Jag köpte en ny bil, men har levererats i det inre något fel. Jag behöver bilen nu så igen föreslås och införlivandet kommer förmodligen att ta 1-2 dagar. Har jag rätt till en bil under denna tid? Felet har klargjorts i fabriken under monteringen. Ha

Upp till vilken ålder barnet har strävan rätt till stöd i fall av sjukdom &;

Eftersom min make är en tjänsteman, våra barn har sjukförsäkring på honom och stödet. Upp till vilken ålder, eller upp till vilken situation barnet har rätt till stöd i händelse av sjukdom? Fullständighet Jag vill också peka på en legitim ordning: Fö

3
Views
0
Ccomments