B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-12

Har flygbolaget kompensera mig om mitt bagage försvinner & quest;

Advertisement

Hej, jag förra veckan har blivit inbjuden till en intervju och hade en flygning dras flera timmar bil / tåg. När jag kom strax före intervjun, har flygbolaget förlorade min resväska med min kostym. Jag var naturligtvis glad lite eftersom utan en kostym jag behöver inte visa upp för en intervju. Flygbolaget har dock försäkrat mig höja stammen och föra honom till mitt hotell. I slutändan fungerade det, men om det inte hade fungerat skulle det då vara möjligt att begära ersättning? Eller en kostym på deras kostnader för att köpa?

answers

För det första bör man inte vara så unvernüftig överge läkemedel, toalettartiklar och det akuta behovet av att ta kostym som handbagage att ta ombord (kostym påse).

Sådan oförberedd möter Murphys lag vanligtvis full kraft - och jobbet går till andra :-)

Skadestånds inte hjälpa dig mycket lite, om inte ett företag öppnar din storlek slut och du inte få jobb på grund av det.

Immateriella skador (förlorad inkomst) är i själva verket inte ersätta dig, en Ausstatttung att tvätta saker redan; Underkläder, strumpor och enkel förändring av kläder om du kan bevisa en vistelse på flera dagar (returresa).

En Buisines suit helst inte av BOSS.

Inte ens när värdet på bagage innehållet i död eller total förlust överstiger en lagstadgad gräns.

Ja, om flygbolaget skickar din resväska i nirvana, finns det några skador. Enligt min erfarenhet, men försvinner knappast ett mål för evigt.

Ja, naturligtvis, när resväskan visas igen, hade du verkligen ursprungligen reserv kläder kaufen.Sieh detta också
http: //blog.billigfluege.de/2009/07/15-tipps-verlorenes-gepaeck-schutz-vor-verlu ...

Related questions

Om du har ett skadeståndskrav mot flygbolaget & comma; om bagaget försvinner & quest;

Fäster flygbolaget när resväskan försvinner i resor? Kan en efterfrågan eller behov av en försäkring utbyte av fallet och innehållet? Det finns ingen ersättning för innehållet i en resväska, men kommer att innehålla bestämmelser för förlust, försenin

Kan jag få ersättning i händelse av förlust av mitt bagage & quest;

Min kompis var 2 dagar sedan i Kroatien, flög. Hans resväska är men kom inom 2 dagar efter honom. Trots att han fördes till honom till hotellet, men för dessa två dagar, naturligtvis, hade min kompis att helt klä. Jag frågade honom vad han fick som k

Faktiskt skador på mitt bagage och mig själv i en flygolycka i obegränsad

Belopp säkrade, om du överlever? Hej! sorry..aber frågan finner jag sedan nu, men mer eller mindre värdelös! :) Gå grds. efter ingreppet i varje land ersättning. I grund och botten, skulle jag säga: Om kraschen på grund av fel på flygbolaget (flygpla

Ger åtkomst mitt bagage försäkring i händelse av stöld & quest;

Hej! Min fru stals påsen under vår semester. Handväska och några andra saker har gått. Finan mål är nu inte nödvändigtvis en katastrof, men var lite pengar värt ... Ingripande av en standard bagage försäkring i händelse av stöld? Nej, ingen återbetal

Mitt bagage anländer inte och komma; med viktiga dokument för att möta & comma; Jag får ersättning & quest;

Jag var inbjuden till ett möte i Italien, alla viktiga dokument var i min resväska. Och kom inte fram, och jag var nu zugstellt två dagar senare tillbaka hem. Mötet var så värdelös. Har jag en chans att stämma flygbolaget? Frågan om mötet är ett resu

Har jag social kompensation för ytterligare bidrag även Nebenjob mitt anställd konto quest;

En fråga för den sociala balansen, som en arbetsgivare har jag förmodligen att göra på grund av det extra bidraget. Vad sägs om en deltidsjobb av min kollega, jag måste överväga möjligheten eller kredit på något sätt? Har hört på radion att alla inko

Måste ta avgifter flygbolaget om du flyger bara en hop & quest;

Om jag låter falla mitt sätt och på den bokade biljetten bara ta flyget tillbaka till anspråk, kan flygbolaget sedan ta ut avgifter? Det är inte klart vad avgifter du menar. Landningsavgifter och flygskatter måste flygbolaget att återbetala, men du k

Är det vettigt att ta ut rese bagage Polis & quest;

Är det vettigt att ta ut en bagageförsäkring vid bilkörning eller är det mer en onödig försäkring som man kan göra utan på semester? Jag kan inte rekommendera dig. Geldmacherei, och hur höga de ska vara försäkrade. Kanske en diamanthalsband i bagage

Är jag skyldig bagage pick & quest;

Min resväska dök inte upp efter flygningen. Nu är han wurd återupptäckt. Efter en vecka. Nu vill det flygbolag som jag hämta honom. Jag vill ha honom, också ha igen. Men företaget vill inte över att ta honom. Kan en sådan sak vara? Naturligtvis kan d

Har jag rätt till ersättning om jag missar mitt anslutande flyg & quest;

Om du etc. missade sin anslutande flyg på grund av ett fel på flyg / stormar och därför flera timmar eller till och med en dag eller måste vänta längre för nästa uppkoppling så har du rätt till en kompensation flygbolaget? Nej, det har nyligen varit