B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-23

Har en uppskattning tecknat & comma; men inte beställt något och fortfarande inte vet vilken tid och tid; Måste jag ta ordern & quest;

Advertisement

Jag får en uppskattning för en uppvärmning och fönster. Då jag uppskattningen undertecknat avtalet om främjande går igenom jag ta erbjudandet av företaget att slutföra. Har 1Monat senare läsa att företaget är insolvent. Nu skulle jag inte ta jobbet. Jag beställde också något ännu eller fast tid. Kan jag sedan utan avgifter eller andra avslag?

answers

Vilken betydelse bör det ha om du registrerar som en kund en uppskattning? Men förmodligen bara att du gjort beställningen. Vad påståendet att du var tvungen att för då inget beställt?

Related questions

Jag omedvetet 2012 en redogörelse för uppdrag tecknat & comma; nu tog bort € 538 och jag har 800 € per månad levande & komma; vad kan jag göra & quest;

"Ovetande signatur"? Vad är det? Mer specifikt, tack! Och mot vem sedan avgiven? Vad är vad tas bort? För allt detta, utför utrymme skulle vara tillräcklig under fältet för rubrik var. Utan ytterligare information kan svaret endast vara: Ingen a

Hello & period; Bin 24 & comma, den 3 & perioden; Utbildning år och vill flytta och tid, vilka hjälpmedel står me & quest;

Hej. Är 24 år gammal, gillar att gå ut med min syster tillsammans i 3.Ausbildungsjahr och skulle. Vilka hjälpmedel har jag? Hoppas det kan någon hjälpa dig ... !!!! Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär

Jag är 55 år och komma; har 50 GDB & comma; är kontinuerligt försäkrade sedan 1976 - när jag kunde gå tidi utan påföljd i pension & quest;

Jag har en annan utgång på din fråga som Zitterbacke. Vilken är just nu, måste du räkna ut själv. Åldersgränsen för en tee-fri pension för personer med svåra funktionshinder höjs för årskull från 1952 gradvis från 63 till 65 års ålder. Detta betyder

Föräldrar lägenhet att säljas & comma; Far dement sjukhem - kan kommer inte längre manifest och tid; Presenterade mor eller läkarutlåtande & quest;

Måste oskadliggöra i detta fall min far eller tas under överinseende och genom hela detta förfarande, eller tillräckligt i det här fallet, en medicinsk rapport, som visar att min far är inte längre i stånd att göra en signatur. Fadern är svårt om det

Kontrakt tecknat & comma; men arbetsgivaren har enligt uppgift inte fungerar

Jag hade skrivit kontrakt om genomförande av en kurs inkl. Pruefungsabnahme och korrigering. Nu hävdar arbetsgivaren, skulle han inte har tillräckligt med elever för varje fakultet. Han erbjöd mig - att ta på den avslutade kontraktet utan referens -

Kontrakt tecknat & comma; men ändå får pengar från arbetsförmedlingen - man kan resa & quest;

Hej, jag komma åt ögonblick arbetslöshetsersättning från arbetsförmedlingen. Men om allt går väl, kan jag underteckna ett anställningsavtal i nästa vecka och sedan börja ett nytt jobb i juli. Får jag sedan resa som jag vill ha det, eller kommer mitt

hyresavtal tecknat & comma, 4 månader senare, jag är inkompetent och komma, vad nu & quest;

Har i augusti 2010 ett hyresavtal tecknades ett av två WG, i December 2010 jag oförmögen, har en gesetzl.Betreuer. Gör detta avtal ännu? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om du

Jag har möjligheten att U Einkommenssteuererkläung tecknat & comma; men var fel och tid; Har jag rätt att räkna de senaste 3 åren och strävan;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. be experter Nu skulle man behöva veta vad som var fel med systemet U, eller i vilken form det har haft en inverkan på skatteberäkningen. Man kan då överväga om det fin

Jag bokade en resa och Vetrrag tecknat & comma; nu vill dra sig tillbaka och LPAR, ännu betalat något ännu och rpar; - Det är lika möjligt & quest;

Resa som bokats / undertecknat, nu dra (ännu betalat något ännu) - Precis som det möjligt? Eftersom frågan inte tillräckligt med plats, här en detaljerad beskrivning: Vi har bokat hotellet för ca € 460, som hade Vernstalter begäran bara på hotellet,

Vad om rätten att återvända när du handlar online från & comma; om du beställt en gravyr & quest;

Jag har en 14-dagars returpolicy om jag beställer något på nätet, men i produkten (t.ex.. En ring, eller en iPod) en gravyr gälla? På ena sidan av dealern, produkten får då inte mycket väl sälja till någon annan, men å andra sidan finns det fortfaran

0
Views
0
Ccomments