B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Bank Auto auto finansiering hyrköp bil & plus; auto finansiering 2014-06-11

Har en bil finans - vill nu men en annan bil och komma; gör det & quest;

Advertisement

Hej!

Sedan 1 1/2 år jag har finansierat en ny bil och via biltillverkaren Bank. Det finns fortfarande en balans på 5000 € för att betala av min nuvarande bil. Men jag föredrar nu en annan bil. Någon som vet hur man gör detta mest skickligt ... Jag kan till exempel lägga om ränta lån med en annan bank bil?

answers

Ja, du kan, ABR ett intresse och avgifter som ingår i lånebeloppet inte får völig tillbaka.

Notera också hur mycket mer är din bil, vad du säljer nu, eller betalning ger mer värde än resten kredit. När fullt finansierade bilar kan mnachmal komma på problemet, som är det pris som är lägre än den övriga kredit.

Gör det grundsätzlch varje bank när kredituppgifter överens.

Naturligtvis kan du också göra att du säljer bilen före och därmed begleichst den återstående skulden.

Related questions

Kan jag köra med epilepsi bil eller fjärr Flyg Företag & quest;

Eplilepsie att kontollieren förutom själva sjukdomen endast med starka lugnande läkemedel relativa. Med denna dubbla risk, vad vägtrafiklagen och andra lagar? Detsamma gäller för fjärr Flyg / transkontinentala flyg. Kan patientens eller inte? Tack fö

rekommenderar betalning gammal bil trots nya bilar köper & quest;

Hallå Min fråga är följande. Jag har i december 2010, en halvkombi ausgesucht.der kontrakt undertecknades den 02/02/11 och eftersom mina nya bilar har också beställt. eftersom jag behöver bil genom en olycka en automatisk jag var tvungen att byta frå

Hur ska du skydda med bil utomlands för tillförlitlig Fördelning & quest;

Hur ska du skydda utomlands med bil, så att du får en pålitlig vägassistans? Måste vara bäst en bil klubb som ansluter sig till ADAC? Det bästa du skyddas av en skyddsplan, som garanterar en tillförlitlig vägassistans. Detta är ADAC antog också utöve

Skulle du acceptera Pränie telematikteknik för billig bil eller är sekretess viktig & quest;

I Storbritannien är det mycket öppen att tolerera överföringen av data till försäkringsbolaget för att få igenom bra körstil billiga premier på bilförsäkring. En rapport från faz att följa, bör det vara i Tyskland på detta sätt. Vill du som en "Monit

Erbjuder alla bil försäkring för alternerande indikator & quest;

På grund av den planerade 2011 ändringsindikator, kommer det snart att vara billigare att försäkra en andra bil. Men jag läste också att vissa bil försäkringsbolag inte exakt stolta över med idén med förändringen indikator. fortfarande måste erbjuda

Måste vara en heltäckande bil underhållning också Rücktransoprt acceptera & quest;

Hej, om jag hyra en bil, medan ingå ett omfattande, är sedan i händelse av skada ansvar att se till att jag får en returtransport, eller faktiskt har betalats endast skador på bilen och jag måste fortsätta att ta tåget på min bekostnad? Tack Transfer

Betalar eftersom förutom den partiella täckningen bil ansvarsförsäkring för stormskador och quest;

Kan jag antar att kommer att tas som tredje part, stormskador på bilen som ägare av ett motorfordon ansvarsförsäkring också? Försäkringen bil ansvar skulle bara betala för stormskador skulle vara om bilen har virvlade genom stormen och därigenom orsa

Studenter i den lokala skolan knäck min bil och komma; som betalar & quest; Skolan Liability & quest; & quest; & quest;

Hej början av semester, har eleverna bredvid grundskolan på väg hem min bil bucklig (ingen aning om av ilska eller vad jag vet, eleverna i denna skola är ofta negativ uppmärksamhet, särskilt eftersom vår väg är den enda direktåtkomst / eller kortaste

Bil som återförsäljare inloggning net & quest;

Hej, jag själv Bilhandlare (har därför en handel). Är det möjligt att jag ankaufe en bil, då de skatter pilot registrering (19%) tillbaka hål, och sedan fordonet kvasi nätet, meddela i mitt namn? Och om jag ska sälja den dag igen, det sedan regelbund

Var för att frigöra sin bil restvärde på Internet identifiera & quest;

Jag har sett att när man har så Schwackendorf skal ut runt 8 euro som en privatperson, om du vill ha beräknat restvärde av hans bil. Är det inte på en annan sida liknande men exakt gratis eller billigare? Det verkliga marknadsvärdet kan ses i min men

0
Views
0
Ccomments