B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

ekonomiskt stöd Porsche ekonomisk kris biltillverkare federala regeringen 2013-02-07

Har biltillverkaren Porsche har rätt till ekonomiskt stöd från den federala regeringen och quest;

Advertisement

Är det Porsche faktiskt illa nog att få ekonomiskt stöd från den ekonomiska fond av den federala regeringen?
Eller de inte uppfyller kraven för det?

answers

Visst kan de begära hjälp av KfW. Alla andra stora företag i Tyskland för den delen. Alla företag som har problem med refinansiering kan vädja till regeringen att kräva säkerheter betalning av en premie. Så även Porsche.

Jag hoppas inte men tiden. För denna megalomania av något abhebender Manager.

"Lås" Porsche har verkligen inte nödvändigt och det har ganska inte.

Hittills sedan nciht har ombetts, så bör man inte uppfyllande profetia.

Slutligen har Porsche, åtminstone under de senaste 20 åren, så vitt jag vet även sedan starten tagit någon subvention. Varken för anläggningen i Leipzig, ännu tidigare för forskningscentret i Weissach.

Så vi går tider av det, också nu allt går det så eftersom familjen Porsche är flera gånger så rika som z. B. Schaeffler.

Nej, om mottagnings vad är, är det inte för att de har krävande, men de goda kontakter grund. men jag tror inte att få saken, skulle det vara toppen av fräckhet. det skulle jag tror att många på vägen kommer att hantera protester och. ägget du sätter ingen politiker så nära valet till boet

Related questions

Om man är på Riester endast rätt till ekonomiskt stöd om du betalar in pension & quest;

Vad om med elever och studenter? Ordentligt. Man får främjandet om du betalar in pensionsfonden. Därför eleverna kan ingen pension avgifter jobb måste tillämpa någon Riesterrente. För övrigt tyska arbetar utomlands och inte betalar in den tyska pensi

Har du sökandet rätt till ekonomiskt stöd för glasögon &;

Existerar som Hartz IV mottagare har rätt att få ekonomiskt stöd om du behöver glasögon? Ett stöd av arbetsförmedlingen för en visuellt hjälpmedel är det bara vid mycket starka synskador som redan är klassificerade som åtminstone lite synskadade. Här

Ekonomiskt stöd för studier utomlands under skol & quest;

Jag har hört det, ekonomiskt stöd för studenter som vill slutföra en längre vistelse utomlands under läsåret, liknande främmande studielån. Är det rätt? Hur man får det och vad är kraven? Det är inte bara något som liknar studielån, men det är studie

till Var hittar ekonomiskt stöd till föräldrar i Seniorenresidenz rymma & quest;

Där kan du få ekonomiskt stöd till sina föräldrar i ett äldreboende med en hög standard för att rymma snarare än i en normal äldreboende? Jag måste ta itu med mig just nu med samma problem, kan jag sagen.Erst följer denna tid allt måste gå till konta

Ekonomiskt stöd till utbildning i skolan och quest privat;

Jag är en ensamstående mamma till 3 barn. Min dotter (17) vill få en utbildning på en privat skola för en tvåspråkig sekreterare. Hon kan få studielån vi känner. Min fråga är: De förväntade studielån skulle inte täcka skolavgifter. Ge det att lyssna

Ekonomiskt stöd till barnomsorg vid sjukdom föräldrar & quest;

Kan föräldrar ansöka om ekonomiskt stöd om de är sjuka och måste därför ta en piga att ta hand om barnen? Var och när fungerar det? Jag vet att det från min familj så att sjukförsäkring för hemhjälp eller by assistent är när föräldrarna barnen kan in

Får du ekonomiskt stöd till en plantskola plats Betalning & quest;

Min syster är arbetslös och har ett barn från 2 1/2 år. Hon fick nu erbjuds ett jobb och eftersom det är verkligen en mycket lång tid arbetslösa, hon vill ta jobbet nödvändigtvis. Det enda problemet är att de krubban Square inte har råd, hon behöver

Moderbolaget Arcandor mÃķchte statligt stöd für Karstadt - kommer att hjälpa den federala regeringen och quest;

Det är moderbolag Arcandor kommer att ansöka om statligt stöd för sin dotter Karstadt, kommer den federala regeringen också hjälpa här? Jag tror nciht, är det en handelskoncern med strukturella problem. Det är på sin höjd sekundärt till dem på den ek

Sjuk Written - Rätt till ekonomiskt stöd & quest;

Hej! följande situation är. Min mamma hade en stroke 2006 och är sjukskriven kontinuerligt sedan. Hon fick sjuklön eller i samband ALG I. Efter utgången av ALG Jag ville ansöka om ALG II, men sedan min far tjänade för mycket, så hon har sedan dess ha

Har jag rätt till ekonomiskt stöd & quest;

Hej Jag har en brådskande fråga och på något sätt vet inte vem jag kan vända. Jag är 24 am för närvarande fortfarande i utbildning (fram till juni nästa år ännu) och jag bor för närvarande fortfarande med min far med min syster och min morbror. Och s