B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-10-13

Har bara ett deltidsarbete och tid, Jugenamt vill erzwinungshaft wg underhållande och tid, och går jakten; & quest;

Advertisement

Ungdoms Office har mig sedan november förra året till 800 € runtergfändet.Gerade jag vet att jag vill få Erzwinungshaft eftersom jag skulle göra mig skyldig till åtal som endast habe.Gegen ett deltidsarbete min arbetsgivare är också vad vorbereiten.was jag vet inte
gör det ???

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om de visar att du bedriver bara ett deltidsarbete till dig att smita det underhåll som verkligen kommer!

Eftersom du har förvirrad vad: Det finns i sådana fall ingen Erzwingungshaft. Är du ev. Har lastats för leverans av utsaga och inte dessa ansökningar? Har fällts ev. Underhålls förverkande ålade nu ersatzweisein förvar ändras?

Den kan du på baksidan l .....
Om någon vill tvinga något eller anställda detta organ faller när popeln Office avföring har ungefär samma betydelse.
Om de tror att du kan arbeta heltid, du kör stopp med Pampers blöja och träsvärd några gånger högt dånande till ungdoms välfärd kontorsbyggnader.
Dra sedan sin begäran om rädsla för att du inte längre kan arbeta i framtiden säkert tillbaka.

Related questions

Hustru arbetslösa efter föräldraledighet - gör meddelande på jobbet officiella Sinn & quest; De vill bara deltidsarbete och tid;

Min fru är arbetslös efter föräldraledighet. Skulle de vända sig till arbetsförmedlingen? Du vill ha några timmar (dvs. deltid) fungerar? Men om hon svarar, så som pågår arbetstid i sin helhet. Vi hörde att det skulle vara viktigt att rapporteras til

Alleinerziehend med deltidsarbete och tid; 5 h period; Varför skatt ytterligare betalning & quest;

Min bruttoarbetslönen är € 18.354. Brutto jährl.Ich'm en ensamstående förälder och endast få regelbunden underhållning av 225 Euro och barnbidrag. 9 km till jobbet och jag får 180 euro sjuklön. Allt i 2011. Nu ska jag betala extra skatter. Jag förstå

Stipendium och deltidsarbete och tid; Vilka är skatte

Med ett anslag på 600 € / månad betalas av ett företag och en extrajobb med samma företag för 600 € / månad så hög faller på grund av skatter? Om bidraget ska räknas i detta fall, innehållet och fullt beskattas? Tack Stipendier enligt § 3 meningen 1

Om mina föräldrar tid redovisas i pension & quest;

I företaget där jag jobbar, det är efter 10 års tjänstgöring pension. Nu är jag redan 5 år på mammaledighet. Skall räknas mig den tid som jag inte var där? Skulle inte tid till fullo tillgodo för alla deltidsarbete? Snabbare och billigare rådet Labou

Min chef på torsdag eller fredag ​​betalade vår lön & comma; alla har att få det, men jag - vet hur lång tid det tar en & quest;

Commerzbank kunden. Min chef betalade vår lön på torsdag eller fredag. Alla fick det - utom jag. Någon som vet hur lång tid det tar? När alla har redan fått sin lön och du inte kan möjligen också vad kommer på ekonomiavdelningen på ditt företag genom

Kostnad för tid på is - fortfarande & quest;

Nyligen bör en begäran den diskuteras i förbundsdagen. Är det någon som vet hur det utgick. Kan de dyra kostnaderna för tid i köer vid 0180-han nummer eller 0900 nummer, var han fortfarande räkna Funnet: Berlin. De gröna har prov samtal vid 40 företa

Hyresgästen är hyresvärden har inte accepterat och komma, ty tjänade inte så bra som jag och tid, och LPAR, Mietausfall & quest; & rpar;

Jag har från April 2012 en lägenhet gemietet.Im leasing är att i samförstånd uppsägning av hyresavtalet före utgången av året uteslutet kommt.Leider jag avslutades efter 2 månader och är tillbaka till Thüringen i min återstående huvudsakliga bostad z

Måste jag med hyresgäster tid för sanering överens & quest;

Som redan beskrivits i min tidigare fråga, vill jag mitt hyreshus renovering. Kan jag lätt fråga hyresgästerna att återställandet kan göras till gg. Tid och sedan måste göra lägenheten mottaglig, eller en hyresgäst kan också ge korset? Kan han göra d

Banken kan göra en donation inom en viss tid till låntagare ångra & quest;

Jag har under en längre tid följande fråga: Antag mamma har ett lån med en bank för en villa. Den månatliga lån avbetalning det inte längre kan fungera på grund av ogynnsamma sammanträffanden. Dessutom har det varit mer än 20 år av arv en lägenhet me

Lån avgifter och tid, och tid, och tid; Svar hämmar begränsning & quest;

Ha GMAC Bank lån avgifter som jag har betalat år sedan krävde inkl. Intresse. Banken har nu geant ord fick hon brevet och på grund av överflödet av fordringar oönskad kommer tillbaka till mig så snart den har testats legitimitet. Detta hämmar skriva