B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-17

Har banken teller vid disken direkt inblick i alla mina konton och strävan;

Advertisement

Jag bor i en liten by där alla känner varandra och så att banken teller vid disken bara om varje kund personligen. Min fråga är om banktjänsteman omedelbart kan se min bytesbalans i sin dator, om jag ta ut pengar med honom. Jag skulle tycka att det ganska pinsamt för fallet om de hade täckt hans konto.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag kommer också från en liten. By och gjorde min utbildning på banken, naturligtvis kan du se saldon kunder också få en kontoöversikt, där du har alla konton hos kunderna i åtanke. Men banken anställda tystnadsplikt, skulle det göra jobbet och kostar ännu mer när det vid bordet skulle förråda saldon. Dessutom proverna säkert registreras och som gör att fråga saldon utan någon uppenbar anledning, verkligen får problem. För en bank till sin klient som vet och familjen kan också vara låg, förlorar tid jobb, betonar kanske inte lika snabbt som MRP opersonliga banken i nästa storstaden.

Ja, han har, det vill säga i första ögonblicket, när kontot är någon annanstans ut, endast om avyttring är okej, eller nciht.

Men om kontot hålls på filialkontoret, har han den exakta balansen.

Ja, han måste också ha flest bankanställda utför också kundsamtal z. Ex. På en låneansökan. För att uppskatta här kreditvärdighet kunden måste ha realistiska insikt för alla konton i bankanställda.

Ja, har bankpersonalen tillgång till alla dina konton. Det är bäst att gå till nästa stad och tittar ut en annan bank än den som är med dig på plats. Då de lokala bankanställda inte kan titta in på ditt konto !!!

Related questions

Styrketräning i bänken framför en affärsstudier känner om du vill vara banker och strävan;

Är det vettigt att utbilda en bänk framför en affärsstudier om du vill vara så drömjobb banken i en större bank? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ett fel det är verkligen i

Kan korttidsbidraget kommer att betalas direkt av myndigheten till den anställde och strävan;

Jag är 100% korttidsarbete för ett par månader. Tyvärr är utbetalningen fördröjs mer så jag har fått pengar varken för april eller maj. Förmodligen korttidsbidraget redan flödade, men användes för övriga kostnader. Jag är övertygad om att jag kommer

Kan banken ändra utlåningsräntor och komma; om innehållet i vissa förändringar och strävan;

Kan banken förändring utlåningsräntor, när något ändras på innehåll? Kan öka intresset dem så om jag har till exempel byta jobb och har mindre inkomster? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www

Om banken avvisar en byggnad lån för åldrar - du kan klaga och strävan efter AGG;

Om banken avvisar konstruktion lån för ålderdom (50+), kan du sedan under AGG (General likabehandlingslagen) klaga och få en betalning? Tack för ditt råd. Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Beg

Direkt vidarebefordran till Internetbank - är allvarlig och strävan;

Om direkt dirigering till Internetbank trovärdig? Jag ville i går online för att boka en flygning och sedan jag omdirigeras till en sida av VR Bank, där jag var att komma in alla mina konfidentiella uppgifter. Därefter jag sedan avbröts operationen e

Kan min mor mig och komma; 3 år gammal Tel & comma; Räkningar & comma; Jag kürtzen mitt barn stöd och strävan;

Min mamma vill att jag dra 100 euro från barnbidrag, även om jag kör min egen hushåll. Jag måste säga att jag är 17 och jag bor tillsammans med min pojkvän. men du vill att jag 100 e ta vederbörlig 3 år gammal tel. räkningen, som jag nu kommer att gö

Cosmos direkt- bättre motbok är i reklam och strävan;

Kan du ge denna gåva Glabuen min bank betalar på normal Passbook verkligen inte mycket grad, så jag är grds. öppen för förändringar. Någon som vet motbok som-som verkligen är bättre bok spara för? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompeten

Kan banken ensidigt överföra pengar mellan konton och strävan;

Jag har en privat och ett företagskonto. Den finansiella balansen var övertrasserat med 1000 euro för en avgift. Efter 2 dagar, har banken omklassificerats från min privata konto till företagskonto helt enkelt pengar. Kan de? En dag senare, är pengar

Har sammanslagningen av Commerzbank och Dresdner Bank direkta konsekvenser för mig som kund och strävan;

Jag är kund hos Dresdner Bank. Medan jag var nu mer på semester fick jag ett informationsbrev till sammanslagningen av Dresdner och Commerzbank. Brevet uttrycks i mycket vaga och jag litar inte på att det ganz..gäbe negativa konsekvenser för kunden d

Avgifter - inblick i de enskilda konton

är det lagligt, förutom kopior av inspektions en efterfrågan serviceavgift (här Pris 60,00 €) plus moms på 19% Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de är det lagligt, förutom kopior