B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

föräldraledighet Föräldrapenning frivillig sjukförsäkring GKV föräldrapenning & plus; föräldraledighet 2012-11-09

hantera under föräldraledighet frivillig sjukförsäkring

Advertisement

kortfattad information om min situation:

Jag är 35, w och för närvarande arbetar i en chefsposition i en tillfällig Arbeitsverhältins tills 31.05.2012. Jag är frivillig sjukförsäkring lag för 3 år. Min man är försäkrad i en privat sjukförsäkring för många år.

Nu är jag gravid, är beräknad förfallodag i slutet av augusti 2011.

Min fråga:

Eftersom jag skulle behöva fortsätta sjukförsäkring freillig under föräldrapenningsperioden och därefter (post tar min kunskap på flera 100 € per månad är, som min make en gång i månaden. Bruttoresultatet för 7500 € har), jag undrar nu om det kan vara ett alternativ om jag avbryter mitt kontrakt med kort varsel (2 veckor) före starten av mammaledighet och så falla i obligatorisk försäkring skulle igen. Även om jag hade tre månaders arbetslöshet lås men jag få mina mamma pengar och sedan mina föräldrar pengar (maximal hastighet av 1800 €), eller? Jag gör så bara för att få sjukförsäkring. Om jag sedan bidragande under föräldraledig pengar perioden och därefter sjukförsäkring bidragande till den 3: e år?

Finns det några invändningar?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Minsta bidrag samtidigt höja referensersättning frivilliga medlemmar av en sjukförsäkring

Som med sin inkomst över den så kallade inkomsttröskel är som en anställd (för närvarande 45.900 € / år, 3825 € / månad), är inte längre obligatoriskt försäkrad enligt det lagstadgade sjukförsäkrings (SHI). Det finns dock en möjlighet att vara försäkrad frivilligt istället för att ange privata sjukförsäkringar. särskilt par

http://www.123recht.net/article.asp?a=9518&ccheck=1

Related questions

Frivillig sjukförsäkring bidrag beräkning & quest;

efter flera år i privata sjukförsäkringar kan vara med mig snart tillfälle ges, jag fortfarande kunde gå tillbaka till den juridiska KV. Men jag vet att min väg inte riktigt med GKV eller frivillig sjukförsäkring. Hur man beräkna bidraget? Vad avgör

Hur mycket kostar frivillig sjukförsäkring & quest;

En vän är försäkrad hos AOK. Den börjar att arbeta i februari. I januari hon inte fungerar, men kommer inte heller att registreras som arbetslösa eftersom det är förenat med en stor insats. Då de skulle ha ändå ingå ett sk. Frivillig sjukförsäkring,

Kan jag trots efterskott lagstadgade frivillig sjukförsäkring slutar i en annan Switch & quest;

Jag har familj försäkring lagstadgad, frivillig sjukförsäkring försäkrings med 2Kindern-so. Eftersom jag var ett offer för brott, mina ekonomiska och personliga förhållanden är ur handen, även kassaregistret har 9 månader för att få mig berätta avgif

Behov av ytterligare frivillig sjukförsäkring

Jag var frivillig sjukförsäkring under perioden september 2007 till mars 2008. Jag har för 01 april, 2008. övergav min verksamhet, eftersom jag har fått några intäkter från januari 2008 till mars 2008 men under 2007 förmodligen. Jag har taxeringar in

Lagstadgad frivillig sjukförsäkring eller privata sjukförsäkringar & quest;

Paret bor i skilsmässa, hon har ingen inkomst och fortfarande har sjukförsäkring genom make. Hon har ett företagskonto, som ännu inte har försäljningen. Kan det efter skilsmässan frivillig sjukförsäkring enligt lag eller bör de kommer in i privata sj

Varierar något strävan min frivillig sjukförsäkring för egenföretagare och med hälsofonden;

När det gäller sjukförsäkring jag stannade med min gamla försäkringsbolag endast en gång, går det nu frivilligt medlem. Om den nya hälsofonden någon effekt på min frivillig sjukförsäkring där? Om du har tidigare försäkrad med sjukpenning, det är så i

Vad är den lägsta avgiften för frivillig sjukförsäkring & quest;

Vad är den lägsta avgiften för frivillig sjukförsäkring? Kan du säga ett schablonbelopp, eller är beroende av olika faktorer? Tack frivillig sjukförsäkring i en gesetztichen kassan kostnader: Tak * ökning = bidrag Så: 3750 * 0,149 = 558.75 euro se: h

Frivillig sjukförsäkring lag - vad man ska göra med ökande bidrag och strävan;

Min vän är gift med en läkare som är pensionerad och privata sjukförsäkringar. Hon var, men är inte längre anställd och freilwillig lagstadgade sjukförsäkringen. men era bidrag ökar från år till år, så att de förståeligt är mycket orolig för att de k

Lär EUrente grundläggande säkerhet & comma; som betalar frivillig sjukförsäkring

Jag får sedan 1.4.2012 EU pension netto 461 Euro och en grundavdrag på 207 euro. Idag har jag lärt av AOK, att jag inte längre obligatoriskt försäkrad sedan. Jag måste nu ta en frivillig försäkring för 150 euro. Pensionsförsäkrings berättade att jag

jobb 400 euro - inte ha en Hartz IV & comma; men frivillig sjukförsäkring kostar mycket och komma; vad gör & quest;

Vän, 400 euro jobbers inte vill glida i Hartz IV, men frivillig sjukförsäkring är dyrt, vad kan han göra? Han kan mamma. helt enkelt inte längre fungerar. Han är med sin arbetsgivare är överens om att från 400, - Euro jobb - Euro jobb en 430. Detta k

0
Views
0
Ccomments