B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-05

Handelslicens för deltidsarbete

Advertisement

Hej, jag behöver lite råd. Eftersom jag kommer från Rumänien jag har ingen arbetsrätt och min deltidsjobb, eftersom jag har utövat under mina studier för att kunna fortsätta, jag behöver ett verksamhetstillstånd. Jag kommer att fortsätta verksamheten bara för ett halvår, nacher jag börja med min magisterexamen på. Frågan är, vad ska jag leta efter? Till exempel, om jag gör en vinst på 800 euro i månaden, jag har att förvänta sig i slutet av året med en stor summa skatt eller finns det en gräns? Jag skulle då själv betala för mig, hur mycket skulle arbetsgivaren per timme betala extra, så att det lönar sig för mig? Fråga på fråga, men är på en förlust och inte vill skynda med denna sak.

Tack på förhand!

answers

Dina timmar kostar du måste göra själv. Jag vet inte vilka aktiviteter du vill köra som ett företag. Minst 18, - € bör det vara redan en timme. Glöm inte att hyra körning och ställtid (verktyg osv)
Moms Du kan inte redogöra för ett litet företag.
Din skattesats kommer att vara cirka 30%. Men du kan dra av från din inkomst kostnader naturligtvis. Under en period av 6 månader, kommer du inte få en skattesats på 15%.

Varning - verksamhetstillstånd ersätter inte det nödvändiga arbetstillstånd för utländska studenter i Tyskland. Detta gäller i synnerhet för medborgare i Rumänien och Bulgarien! Överträdelser kommer att definitivt straffas med utvisning.

Men det finns säkert möjligheter för studenter i Tyskland för att arbeta lagligt. Se dbzgl. följande: http://amt24.sachsen.de/ZFinder/verfahren.do?action=showdetail&modul=VB&...!0

har Alexandra, är medborgare från Rumänien till Tyskland inte fullständig fri rörlighet för arbetstagare, det vill säga de kan inte så lätt och särskilt inte utan tillstånd att arbeta. När jag tittade upp, gäller för studenter ett annat system, detta kan (även från Rumänien) för att finansiera sina studier, ett år max. 120 dagar (eller 240 halva dagar) bedriver en hobby, men det är inte en oberoende kommersiell innebar men förvärvsarbete. Vem vill arbeta mer, måste registrera sig hos arbetsförmedlingen, så jag rekommenderar starkt att den lokala arbetsförmedlingen (tidigare arbetsförmedlingen) för att anmäla dig, där du kan ge dig nödvändig information. Frågan är viktig och seriös, du kan hota utvisning för brott - så fråga in i yrkesorganisation.

Related questions

Handelslicens för deltidsarbete - Vad ska jag titta & quest;

Hej, jag är en student och just nu letar efter en extra inkomst. Nu tänkte jag att ta udda jobb (t.ex. marknadsföring, flygblad, etc.), eftersom man är tids flexibel. Jag har också en applikation som Kundenzählerin (perioden 1 vecka) skickas och fick

Hustru arbetslösa efter föräldraledighet - gör meddelande på jobbet officiella Sinn & quest; De vill bara deltidsarbete och tid;

Min fru är arbetslös efter föräldraledighet. Skulle de vända sig till arbetsförmedlingen? Du vill ha några timmar (dvs. deltid) fungerar? Men om hon svarar, så som pågår arbetstid i sin helhet. Vi hörde att det skulle vara viktigt att rapporteras til

Deltidsarbete under den offentliga sektorn

Hej! Jag steg på 1:01:11 på min statsförvaltningen och skulle nonchalant under som fortsätter att arbeta på € 400-baserade. Så nu frågar de mig några frågor: Min sjukförsäkring (insured'm vid mina föräldrar) är verkligen avbrytas / avslutas under den

Föräldrar tid och deltidsarbete

Jag behöver hjälp med att välja "rätt" föräldraledighet. Min fru planerar att ta ut föräldraledighet under det första året. Då skulle du ungefär 20 timmar arbetar deltid (nu heltid). Emellertid uppvisar detta ett problem. Det frågar arbetsgivare

Deltidsarbete plus frilansuppdrag - även för 400 euro jobb som möjligt och quest;

Min flickvän har ett deltidsarbete där hon tjänar cirka 600,00 euro. De tjänade också en tidning på frilansbasis cirka 300,00 euro. Nu vill hon ta en 400-euro jobb. Du får dem problem med sin sjukförsäkring, skattebyrån eller andra myndigheter? Snabb

Föräldra fördelar för deltidsarbete inom föräldraledighet utan föräldrapenning

Hur gör föräldrapenning beräkning fungerar på följande situation: - Min första barn är 2 år, jag får föräldraledig med deltidsarbete på 25 timmar utan föräldrapenning -Bekomme En andra barn och vill ansöka om föräldraledighet med föräldrapenning Som

Deltidsarbete och plus; 400 Euro Jobb & plus; 10 period, 000 vinster och lika euro kapital; Källskatt & quest;

Jag har ett deltidsarbete med cirka 1000 euro brutto + NEN € 400 jobb där jag har en bra inkomst så cirka 280 euro brutto / netto så "Nutto". Vid fastställandet platt skatt, måste jag ange € 400 jobb - konto? Jag har ytterligare en realisationsv

För offentligt anställda särskilda arrangemang för deltidsarbete och strävan;

God morgon. Min syster har erbjudits ett jobb på universitetet n. På så sätt skulle de användas inom den offentliga sektorn. Eftersom hon fortfarande gör en deltidsjobb vid sidan av sitt nuvarande arbete och vill behålla, undrar de om det finns särsk

Sjukpension och tid, och tid, och tid, och tid, hur har den förseglade deltidsarbete efter & quest;

Vem kan arbeta minst tre men mindre än sex timmar per dag, men är arbetslösa eller arbetslösa och deltids arbetsmarknaden är stängd, därför kan ha rätt till en tillfällig full invalidpension. Hur man inför den förseglade deltid? Som hade erfarenhet o

Har man ha en deltidsarbete under föräldraledighet godkännas även av arbetsgivaren & quest;

Sido jobb måste godkännas, det vill säga arbetsgivaren har att komma överens. Vad om även om någon är mammaledig, som är ännu sant? Sido jobb inte nödvändigtvis godkännas av arbetsgivaren. Fungerar någon som rörmokare i ett företag, det skulle, till

1
Views
0
Ccomments