B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-20

Handel certifikat som krävs för service på eBay & quest;

Advertisement

God dag,

Jag skulle vilja erbjuda eBay min tjänst för Facebook gillar. Jag skulle behöva som ett verksamhetstillstånd? Jag en gång Facebook Likes erbjuds för ett visst belopp, men en användare har hotat mig direkt med en display, som jag hade ingen handel. men jag tror snarare att det var förbjudet av min täckmantel eftersom jag använde Facebook logo.

Naturligtvis, bort jag omedelbart annonsen, men några dagar senare ser jag hur många människor (som inte var registrerade som kommersiella) Facebook Likes auktioneras, ägde rum som jag sålde för ett visst belopp. Är det lagligt om att auktionera eller sälja till ett belopp?

hälsningar
från Dusseldorf

answers

Bra fråga, nästa fråga. Facebooks som det är i en vidare bemärkelse en tjänst. Det kan också vara en försäljning av dina insamlade data. Det skulle kräva en log-. Men bäst att inte göra någonting fel: Sätt denna fråga men vänligen gång på platsen innan, när du vill ansöka om en eventuell kommersiell (kommun, stad). De kommer att uppmana ansvariga kontaktperson på County. Låt dig ange namnet och ställa frågan skriftligen. Det du måste svara så småningom. Gör det inte, du behöver ingenting anmleden. Särskilt som en möjlig kriminalitet lt. Kommentar Landman Rohmer utelämnats för felaktig rättstillämpning.
Du måste betala skatt på inkomster naturligtvis.

Related questions

säljer valpar - Handel certifikat krävs och sol, inkomstskatt & quest;

Hej! Tiken av en god vän till mig är gravid. Tyvärr kommer det naturligtvis inte möjligt att hålla alla valparna, och de ska ha verkauen. Det är inte så mycket att göra en hög vinst, utan att lära hunden i goda händer. Man måste, om du vill sälja val

Direkt handel certifikat visar endast 1st

Jag får ofta visas när direkt handel med utsläppsrätter när det gäller Ing DiBa endast 1st. Är 1st förstås symboliskt är att en market maker fyller sedan hela ordern över flera stycken, eller vad är syftet med "1st"? En Google-sökning har visat

halv kropp och LPAR, Permanent & rpar; & Plus; Mini-Job & sol; Handels certifikat & quest; Skatter och försäkringar & quest;

Jag har en deltidstjänst (20 timmar per vecka ;. 1100 € netto) som en fast tjänst som är logiskt till social trygghet. Nu skulle jag vilja utöver en deltidsjobb för att fortsätta (ca 28 h / månad) med en ersättning på 200 euro per månad. Nu är frågan

Handel Certifikat: Kommer min Minijob beskattas & quest;

Hej! Jag är student och arbetar också som en temp (dvs. 400Euro basis). Nu vill jag mig att ansöka om ett företag licens för att sälja på Ebay etc. varor. Jag frågade att allt som jag har kommer att beskattas. Jo, för mig frågan om jag måste göra avd

Handels certifikat & LPAR; selbstänndigkeit & comma; Nebenjob & rpar;

Hej! hur fungerar det faktiskt, efter att jag har ansökt om ett företag licens? Vad måste jag uppmärksamma och vilka saker kommer på mig. Jag skulle bli glad om ni kunde hjälpa mig. Måste jag alltid betala 30% av min inkomst (deltidsjobb) i slutet av

Handels certifikat & quest; & quest; & quest;

Hej kära vänner, Jag skulle snart vara ett företag ägare att ta saker för hushållet till mannen. Nu är min fråga är du behöver för möbler och elektriska varor, olika verksamhetstillstånd, eftersom ja ja båda är nu budget för, men tv är ett exempel el

Handel certifikat & comma, Mystery Shopper & comma; Räkningar & comma; Skapa så självdeklaration & quest;

Hej! har följande problem. Förra året var jag fortfarande en student och jag måste testa inköp, etc. något övrigt tjänat (förmodligen. 230 euro ockuperade) så jag ville tjäna något mer till mig på handel och marknadsföring och har låtit mig att skapa

Fjärr Student & comma; € 400 Jobb & comma; Handel certifikat & comma, KV många frågor

Hej alla, som en nybörjare jag presentera mig kort och sedan hoppas att ni kan hjälpa mig något. Så jag är (fortfarande) 24 år gammal och aktuell student vid en Präsenzuni och har en 400 € jobb. Jag är fortfarande i familjen försäkring, men jag komme

Handel certifikat & plus; Studielån -'ve googlade och hittade inget klart svar

Hej alla Jag hoppas att jag kan hjälpa vem. Jag får ca 500 euro BAföG (är en student) och få för min deltidsjobb cirka 250 euro i månaden. Eftersom jag har kommit genom dina studier för att skjuta, jag måste få framför ett företag licens, eftersom ja

Handels intyg som krävs och komma; om man vill öppna Exchange marknaden för tjänster utan kostnad & quest;

Är det nödvändigt att registrera en Gwerbe om du erbjuder tjänster gratis, men i utbyte mot andra tjänster. Jag kan till exempel järn väl, och skulle ta pengar just då kuponger acceptera eller be någon om att skära min häck. Är det möjligt att utan a

0
Views
0
Ccomments