B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

SHI sjukförsäkring make barn privat sjukförsäkring bröllop GKV & plus; barn 2015-04-10

Hälsa LPAR efter wedding &; PKV & sol; SHI & rpar;

Advertisement

Hej!

Följande konstellationen:

1) I oberoende närvarande utan sjukförsäkring, men snart PKV.
2), socialförsäkrings Job, 24, 2 barn (inte av mig), GKV

Vi vill gifta i juni. Vad vi behöver bezgl. KV not?

Gör sedan barnen i min PHI, även om varken är mina egna, inte heller jag har vårdnaden? Måste min fru Phi?

Har någon här har några tips för mig?

hälsningar

answers

Toppjobb har redan gett rätt svar. Oavsett om du är beroende enbart kommit till PHI bredvid din hälsa också med kredit- eller från något ansvar i Vorversicherungen. Jag antar att det är du måste spara på kostnaderna. När man går in eller PKV GKV Du måste betala extra ändå. Således dyrt det är, om du får även ett gemensamt barn och din fru är inte berufstaetig. Då betalas och för ditt barn tillsammans en PKV belopp för din fru en frivillig Bertrag till GKV. Om något sådant är möjligt med dig, kan jag bara rekommendera dig att gå till GKV. Eftersom privata sjukförsäkringar är inte en spargris och det kommer att bli dyrare för dig om ovanstående händer. Om du på ditt beslut att hålla så låt dig omfattande rådgivning och ber ibland KV kostnaden när du får ett gemensamt barn och din fru kommer inte att fungera. Låt dig dokumentera. Och en sak till, låt ofog en KV helt skjuta Internet eller välja en post taxa. Det faktum att du kommer att betala dyra justeringar höga premie. Även vem jag är ett fan av PKV, men i ditt fall, jag vet inte om du gör något bra i det långa loppet dig. En bra mäklare kommer att råda dig på en säljinriktad rådgivare vill se din signatur. Tänk på det.

Zuersteinmal är ditt nuvarande tillstånd inte är möjlig. I Tyskland finns det en obligatorisk försäkring. Dvs. Du är fortfarande försäkrad med din tidigare sjukförsäkring och det faktiskt skulle behöva betala! Pass på att komma hit senare inte höga utbetalningar till dig.

Barnen och din fru kommer att fortsätta att köra på allmän sjukförsäkring, eftersom det är inte dina barn. De kör från antingen mamman (så att din blivande fru) eller far barnen. Eftersom din fru kommer sannolikt att fortsätta att utöva ett socialförsäkrings jobb, kommer de att förbli så i det lagstadgade sjukförsäkrings.

Om du fortfarande kan få en station delad barn, måste det vara försäkrad med föräldern, som tjänade bäst. Är detta din fru, sedan fritt i offentliga sjukförsäkrings (familj försäkring), du är här, då i privata sjukförsäkringar (kostar extra pengar).

Related questions

Råd perquisite & LPAR; max & period; 4h & sol; Dag & rpar;

Hey guys, Jag är student och vill tjäna lite övrigt tänkte jag till högst 20 timmar i veckan med lön från 600 €. Men € 400 jobb jag kunde föreställa mig ... Jag är ganska flexibel och kan komma att ändras, med datorer, jag vet min väg runt. Du har et

Hur är domstolen en Minijob bedöms & LPAR, 8 & comma, € 50 & sol; Timme & rpar; och underhåll efter skilsmässa beräknas utan minimilön stiger & quest;

Har någon någonsin haft den händelse att en familj domstol utesluter Minijob från underhåll efter skilsmässa? (Eftersom han kommer per timme 8,50 € ?? Tja, är det förmodligen här tydligt prestanda. Eftersom är kraftfull, som kan betala underhåll utan

kan öka förskottsbetalningar för säkerhet och LPAR, Hartz & comma; Power & sol, Gas & rpar;

Hej. Har ett par dagar sedan mina finansiella rapporter som mottagits från min makt + gasleverantör och förbrukar mindre ls betalda. Denna min månatliga avbetalningen har minskat. Detta har jag nu kan öka med min leverantör igen eftersom jag är rädd

Heders aktivitet och Permanent & LPAR; 20 & std period; & Sol; Vecka & rpar;

God dag, Jag vill göra mig en heders kraft självständigt. Hittills har jag vet att jag själv för sig själva KV ordern (enligt lag eller privat). Tyvärr har pensionsfonden ännu inte vet om jag måste det betala en obligatorisk avgift. Långtidsvård är i

Nebenjob & LPAR, 16 timmar och sol, vecka & rpar; & Plus; 400 Eur Jobb & LPAR, 15h och sol, vecka & rpar; period som student &; & period;

hej, Jag behöver mycket akut hjälp. Zermattere min hjärna. Jag studerar och har tidigare alltid få studielån. Förutom en normal deltidsjobb på 400Euro basis. so far so good .. ... Nu får jag från och med nästa månad inte mer studielån. Min super lösn

Få ALG 1 & LPAR, anspråk på 8 & sol; 10 & rpar; nu godkänt sjukpension från 1 & period, 3 & period; 09

Jag får idag från arbetsförmedlingen informeras om att ALG 1 inte betalas omedelbart, sjukpension betalas ut fram till 1.3.10, så första utbetalning 31.03.10, där kan jag få under tiden pengarna? Lt. Sjukförsäkring är vidare arbetsförmedlingen ansvar

Lagstadgad Hälsa & LPAR, SHI & rpar;: skillnader i prestanda och quest;

efter årtionden kan jag nu ta itu med frågan GKV :( En familjemedlem har att gå med i denna och ger sondering frågor (som jag vill förmedla till dig ...). Hur långt är / var utjämningen vid SHI? Stolparna är (mer eller mindre) samma sak, bara: är för

SHI som student och LPAR, väl freiberufl & period; aktiv är & rpar; period med föräldrar och; Inkomster gränser och strävan; Förfarande och strävan;

Jag passerar en frilansare att skriva ett par räkningar per år. Jag är med föräldrarna i SHI och nu undrar om gränserna för de meriter eller vad jag har att rapportera GKV. Och framför allt, när. Förmodligen jag faller från familjen självrisk och kom

Man & LPAR; 32 & comma; Tjänstemän & rpar; PKV & period, kvinna och LPAR; 27 & comma, hemmafru ett barn & rpar; GKV att PKV men är nu gravid

Man (32 officiellt) pkv .Frau (27, hemmafru ett barn) GKV att PKV från 1.9.2010, men är nu gravid gör det nu. Eller måste jag försäkra dem lag vidare, eller som är ännu billigare Huruvida en förändring i PHI är möjlig beror på graviditetsveckan. Efte

Man federala polisen och LPAR; Heilfüprsorge & rpar; hemmafru & LPAR; frivilliga SHI & rpar;

Hej, jag vet att de är redan en del svar i detta avseende ännu tyvärr inte hjälpa mig, därför, jag är ledsen att fråga igen, och även om situationen är med oss ​​som min make är på den federala polisen och är säker i den fria sjukvård, jag är en hemm

0
Views
0
Ccomments