B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-05-19

Håll i återbetalning av studielån och komma; vårdbidraget är mitbrechnet Moder & quest; & quest;

Advertisement

Hej kära människor,

tillåts av den federala byrån för Administration (studielån) vårdbidrag dras av från min mor, måste en del ägnas åt en vårdare från vårdbidraget.

Vem kan hjälpa mig.

answers

Den inkomst som du får faller genom att ta hand om din mamma under begreppet "tränare paket" och här årliga fribeloppet är € 2100 innan det är att betala inkomstskatt. Inte inkomstskatt tillåts även i beräkningen av Bafögs utanför.

Läs också tillfällen här efter: http://www.bafoeg-rechner.de/FAQ/anrechnung_einkommen.php

Betalar du ditt lån tillbaka normal eller utgick förmåner regenere?

Det skulle vara trevligt om du erläuterst din fråga mer i detalj.

Related questions

Hur flexibel är jag i återbetalning av studielån & quest;

Hur flexibel är jag i återbetalning av studielån, med avseende på tidpunkter och belopp för de priser? Jep verkligen erfordras av alla. Där du på låga löner per timme eller begära en lägre återbetalningsbeloppet, då endast måste du bevisa att du har

Ränta på återbetalning av studielån avdragsgilla & quest;

Hej! Jag vet, det finns redan tillräckligt i nätverket har bidragit till detta ämne, men dessa är oftast äldre och komma som jag finner ingen tydlig förklaring. Jag har min deklaration för 2010, tillverkad i jag ville göra räntorna för återbetalning

Hur går det med studielån återbetalning av - och vid vilken tidpunkt jag måste betala & quest;

Hej alla, har en fråga om återbetalning studielån: När kommer du att ha pengar du fått för studieperioder som studielån lån betala tillbaka? Vilka villkor behöver för att passera ut någon erfarenheter har sedan gjorts med och kan rapportera? Hej! ca

Gör omedelbar återbetalning av studielån från låneomläggning sinne & quest;

Om du betalar tillbaka sina studielån lån lån omedelbart få en rabatt på 5000 euro deshlab jag anser lånet till en annan kvasi kredit att refinansiera dessa 5000 euro för att spara. Är det värt det eller är det en icke-meningsfull behandling? ersättn

Commerzbank studielån - utsikter för återvinning till höga räntor & quest;

Om det i fråga om Commerzbank studielån, som var flera gånger i media, utsikter till återbetalning vid höga räntor? Jag läste att banken tog åtgärder i de flesta fall och kräver mitlerweile intresse endast 4,9%. Gäller detta även retroaktivt sedan in

Hur återbetalning av Master Bafögs KfW under mamma & plus; Föräldraledighet & quest;

Hej! Silk måndag Jag vet att jag är gravid och i september väntar barn. Nu beräknar jag fram och tillbaka och skulle vilja veta om jag fortsätter avbetalning måste betalas till KfW Bank (master-studielån) för perioden föräldraledighet Schultze, eller

Belönas KfW studielån om du vill studera utomlands och quest;

Till exempel, för att betala de höga terminsavgifter utomlands? Eller bara för Tyskland? studera utomlands kan du definitivt finansiera KfW studielån! Detaljerad och användbar information jag har hittat på denna portal: http://www.studienkredit.de/ D

Kan jag få studielån om jag låter min lön sjukpension & quest;

Hej alla, Så min fråga är baserad på att jag för närvarande BAföG Även om jag hänvisar liksom en månad sedan en ansökan om funktionshinder anspråk begärt. Från vänner lärde jag mig att en funktionshinder anspråk på ungefär en hade på min skada (korsb

Wüstenrot har mitt påstående avvisas på återbetalning av lån avgift & comma; vad ska jag göra & quest;

Jag hade bett en brev Wustenrot mig att återbetala lånet avgiften för ett förskott lån. Wüstenrot har vägrat på marken: Lånet avgiften inte recompenses en vanlig banklån, men också särskilda tjänstekomponenter i Bausparvertrages.Hierzu innebär bland

Varför betala studielån-kontor i stället för min far & quest;

Det brukade vara så att Alli element beräknades. Nu ska jag betala studielån-office vad jag "behöver" beräkningar till liv. Den kalkylerade andelen min far skulle vara 129,65 euro. Detta belopp, men jag fick aldrig, eftersom jag får barnbidrag.

0
Views
0
Ccomments