B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arbetsgivare Labor intervju gravt handikappade svårt handikapp arbetsgivare & plus; tung funktionshinder ett märke G 2013-04-27

Hab gravt handikappade ett märke G & komma; skulle du att vid intervjun säga & quest;

Advertisement

Jag har ett funktionshinder pass med ett märke G - ni skulle säga i en intervju med arbetsgivaren? Fruktar att chefen då abwinkt lika. Vad tycker du råd?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

En gravt handikappad sökande är inte skyldig att lämna ut utan tillstånd i intervjun svår funktionsnedsättning. Men be arbetsgivaren att en erkänd svår invaliditet enligt IX. Socialförsäkringsbalken (SGB), måste den sökande besvara frågan sanningsenligt. En som inte motsvarar sanningen att säga rätt i princip att bestrida anställningsavtalet.

http://www.rechtslexikon-online.de/Schwerbehinderte.html

Jag minns att jag en gång hyrt en ung pojke som senare kom med en svår invaliditet kort runt hörnet. Den dåvarande hade inflytande på semester, etc. Så då lönen var relativt högre, eftersom det var ett verk mindre.

Hade jag vetat det, skulle jag ha pojkarna satte också troligt. Så jag kände på något sätt luras. Trots att det var mitt misstag, inte att be om något.

Om hindret inte begränsar prestanda, jag vet inte varför chefen skulle ymnighet.

Hej Ozilhri,

De skriver:

Hab allvarligt handikappade ett märke G, skulle du säga vid intervjun?
Jag har ett funktionshinder pass med ett märke G - ni skulle säga i en intervju med arbetsgivaren? Fruktar att chefen då abwinkt lika. Vad tycker du råd? <

Sådana frågor upprepade gånger bett här.

Man kan nästan tro att berörda här vill söka en moraliskt berättigad åsikt att tillfredsställa ditt samvete.

Naturligtvis finns det inte helt kristallklart regler, som måste ställas i det personliga frågeformuläret och vad!

Detta bör inte ifrågasättas i detalj här.

Men man måste verkligen fråga sig varför denna information bör döljas under intervjun.

Förr eller senare kommer båda hållen på den dag då ett funktionshinder / begränsning föreligger, då känns det den andra parten, i detta fall arbetsgivaren klara verschaukelt!

Dessutom kan användbara fördelar såsom särskild ledighet och andra rättigheter den berörda personen kommer tilldelning.

Från min ödmjuka åsikt jag kan för att arbeta mer än 40 år endast "Alla" råda,
från början att spela med öppna kort.

Hur bra är det på lång sikt, att smuggla halvsanningar i ett anställningsförhållande?

Om du lider lämpligt att ta makten trots ditt funktionshinder,
då är du till din arbetsgivare "guld" värde och en ansvarsfull arbetsgivare kommer att uppskatta din ärlighet, din personlighet och motivation speciellt!

Sist men det handlar om förtroende för förtroende!

Förtroende bygger på principen utan på "ömsesidighet, som du kan vrida och vända som du vill!"

Och det bör inte finnas någon kompromiss!

Hälsningar, lycka och bästa möjliga hälsa

konrad

Tydliga fronter !! G hos svårt handikappade innebär betydande försämring av vägtransporter. Om din blivande chef är inte blind, får han det med ändå. Hälsning Z ....

Hej Ozilhri,

det på din fråga en färsk dom från den federala arbetsdomstolen på 16.2.2012!

Jag har ett funktionshinder pass med ett märke G - ni skulle säga i en intervju med arbetsgivaren? Fruktar att chefen då abwinkt lika. Vad tycker du råd?

Följaktligen, vilket påverkas av den döljande av svår invaliditet i en olycklig situation!

Arbetsgivare kan begära svår invaliditet
BAG: Fråga tillåtet särskilt att förbereda sig för uppsägningar

Arbetsgivarna bör be sina anställda efter några allvarliga funktionshinder. Detta gäller i alla fall, om anställningsförhållandet är sex månader styrde torsdagen den 16 februari 2012, den federala arbetsdomstolen (BAG) i Erfurt (dokumentnummer: 6 AZR 553/10). Efter denna tid inaktiv njuta särskilt rättsligt skydd mot uppsägning. I synnerhet är de beredningar som är avsedda uppsägning var frågan tillåtet.

Se hela processen på följande länk för VDK:

http://vdk.de/cgi-bin/cms.cgi?ID=de27068

kommer sannolikt att spela med öppna kort lång alltid vara det bästa sättet!

hälsningar

konrad

Beror på om du begränsa "G".

Om du har mer än 50% - som jag går ut du får mer semester, så tyst i det långa loppet inte fungerar.

Related questions

Bin 80 & percnt; gravt handikappade och period; Vad skatt fördelar kan jag hävda & period; Ersättningar & quest;

Jag vill med 60 och 80% svår invaliditet åter ta upp ett jobb. Kan jag betala därmed mindre skatt och lämna dessa Feibeträge Lägg till min skattsedel? Du kan också lägga till kostnader för hemhjälp i mängden mer än 600, - EUR make / år gjort gällande

Grundtrygghet finns högre hyror på kvinna med en gravt handikappade ID-kort

Min mamma har en hyra på 30,00 €, men har stigit endast tilläggsavgifter. Hon fick en stroke (inaktiverad pass) och kan inte röra vänster arm. På många sätt är beroende av stöd, nu har du post get från staden,. Utifrån gesiegender hyra, bör du leta e

Son & LPAR; 19 & sol; gravt handikappade och rpar; hänvisar HARTZ IV & period; Om moderns låga inkomster kredite & quest;

Hej alla! Jag har ett problem och hoppas att ni kan hjälpa mig på något sätt: Min son är 19 år gammal, gravt handikappade (50% ett märke G och B), och hänvisar HARTZ IV. Jag är en ensamstående förälder. För närvarande får jag även HARTZ IV kommer men

Måste en pensionsavdrag för gravt handikappade i Purchase ta & quest; Eller finns undantag och strävan;

Vad om pensionsavdrag från svår invaliditet? Är den obestridliga eller det undantag? Även om jag inte själv gravt handikappade, men min kollega som vill gå i pension tidigare, hade han allvarlig sjukdom i 1995, eftersom han har en viss grad av 50. Ta

förtidspension för gravt handikappade

Jag är 50 år gammal och är gravt handikappade. Hur kan jag ansöka om förtida pension mig? Hur kan jag ansöka om förtida pension Med en pensionsansökan, men ta din tid, eftersom du är sant: Vem kan bevisa 35 år av försäkring, för att gå med 63 år i pe

Vilka rättigheter till avgångspension jag har & comma; när jag gravt handikappade & quest;

Lyckligtvis är jag inte i denna konstitution. Jag är intresserad endast i de fall det ibland hända. Vad som kan förväntas från staten? Som en gravt handikappad person kan få en pension utan sänkningar till 63 års ålder år. För pension, ska graden av

Information för gravt handikappade fortfarande relevant & quest;

Vem kan berätta för mig om informationen är för gravt handikappade till http://behinderung.org/schwerau.htm fortfarande relevant? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de Här hit

Reklamationer från Jopcenter för gravt handikappade vid pensioneringen

ab1 märz2012 är min begäran gäller ålderspension för personer gravt handikappade (60% w) för perioden från 01.03.2012 tills 30.06.2012 de Jobcenter ersättningskrav höjs, förblir således mig ingen slutbetalning ,,,,,, men först får i slutet av juli pe

Jag får nu gravt handikappad pension & quest;

Hej, jag är nu 25 år. Hade 19 års ålder i en trafikolycka. Först var jag 100% inaktiv nu endast cirka 80 men fortfarande 80 Jag har redan börjat olika utbildningar, men uthållighet för en hel dag att fokusera på uppgiften ... som bara slår mig inte l

När kan jag & comma; byggnader och tid, 28 & period, 2 & period; 53 & komma; gravt handikappade och komma; possilbe pension & quest;

I (w), geb.28.02.53 är gravt handikappade (70 handikapp) och har ansökan om ålderspension för gravt handikappade personer gestellt.Dieser avvisades eftersom jag fick höll 420 månader räknat endast 355 månader. För år arbetar jag bara på 400/450 € bas