B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-09

Gynna utdelade vinst - som i EST förklaringen konto quest;

Advertisement

Hej, jag vill icke utdelade vinstskatt förra året gynnade enligt §34a EStG. Jag minska min verksamhet inkomster lika i inkomstdeklarationen för det begärda beloppet? Eller gör skattekontoret när de beviljar på eget initiativ? - Eller är det i EST förklaring eller en rad som jag har förbisett det. Redan gånger tack

answers

I inkomstdeklarationen finns för systemet 34a, men måste vara i F-förklaringen också möjligheten FE4 fyllas.

Du behöver "systemet 34 en" av skattedeklarationen, som du kan fylla det.

Related questions

Gör sparare vinst med ett sparande bindningssystem och förlust med en penningmarknad konto quest;

Jag har läst att perenna besparingar obligationer går bra igen, efter att de har nått en låg punkt i höstas. Vem ska investera dina pengar i ett sparande obligation således kunna kompensera för inflation och som har parkerat sina pengar på ett sparko

Vad kan jag använda utdelade vinster Einzelunternehmenr göra & quest;

Hej Alla, Jag är deltidsegenföretagare. Intäkterna uppgick till 3600 per år. Utgifter jag nästan ingen (endast tid + några porto + telefon) I stället vill jag bara betala av, jag undrar om jag kan något sinvolleres göra med det. t.ex. investeringar f

Skatterådgivning affärsområde i Est förklaringen & quest;

Hej! göra z.Zt Est deklaration och bestämning av inkomster enligt avsnitt 4/3 för ett par. Mannen hade ingen separat utarbetandet, hustru företag. Har under det senaste året Stberaterrechnung, till exempel se ut så här: Resultat bestämning 150,00 reg

New Vorschrieften för P konto & quest;

Hej! Jag har en P-konto på Sparkasse. Efter att ha mottagit pengar isses så att denna första 24 timmarna måste vila på kontot innan jag har automaten över den kann.Oft Jag gick till växeln och har begärt åtkomst till kontot igen för då kunde jag omed

Vad gör en körning i amerikanska dollar konto & quest;

Jag har ett deltidsjobb på Internet, min arbetsgivare sitter i USA. Min lön betalas kontroller USD. Skulle pengarna som butiken tills det finns en ännu bättre växelkurs som gäller. Klart, jag behöver en körning i USD konto. Hur mycket kostar ett såda

Som öppnade en förening konto quest;

Föreningen av dagis av vår dotter vill öppna ett konto för att kontrollera de betalningar via detta konto. Som öppnade det här kontot? Kan öppna en ensam eller måste det finnas åtminstone två? Måste det vara en klubbpresident, och vi måste bevisa på

Förluster och vinster på aktiehandeln - källskatt och förlustavdrag & quest;

Jag har en känsla av min bank debiteras min del vinster och förluster inte ordentligt, annars kan vara skatt så korrekt som banken gör. Besvara följande fall skulle bringa klarhet: Konto öppnas början av 2013 Aktiehandel i början av 2013 ta några vin

Mina aktier har sjunkit & comma; vill jag därför all försäljning och sätta in pengarna i kassaskåpet penningmarknaden konto quest;

Många bestånd har nyligen minskat kraftigt. Ska jag träna mina aktier all försäljning och sätta in pengarna i kassaskåpet penningmarknaden konto? Hej kraschlandning. Jag les att du har aktier för en tid - eller hur? Om du fortfarande har stora vinste

Vad är ett överflöd konto quest;

Har jag läst i en artikel om fondbolaget ... Medel lagras där temporärt? Tack :) När en säkerhet (såsom MBS / ABS-pool, Credit Pool, fond) eller en dedikerad SPV (Special Purpose Vehicle, kvasi ett speciellt skapat företag, som har som syfte att förv

Ska vi som ett litet företag med en extra företag betala inkomstskatt konto quest;

Om jag som ett litet företag (enmansföretag) har ett extra konto för företaget och mig då kvasi min lön betalar från detta konto till mitt personliga konto. Måste jag betala skatt? Eller det belopp som bestäms lätt med euro i slutet som jag sedan eft