B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension Investering guld retur växt & plus; Guld 2017-08-22

Guld växt med 10 & comma, 8 & percnt; Utbyte & quest; & quest; & quest;

Advertisement

Hej människor,

känner henne en guld investering med 10,8% utbyte ??
Har någon hört talas om något?

mfg

answers

Hej, vad är det ???
Om det är så bra att du inte behöver annons här!
Förresten, det finns medel som (PA) utgör upp till 10 år kanske. Vad händer om guld investeringar sedan plötsligt inte längre går bra? då kan jag komma ut omedelbart?
Din idé du loggar ut här är inte det värsta, yttranden här är ofta baserade på erfarenhet-du har väl? cohnid

HAHAHAHA.

10,8% men kanske inte på ett positivt ...

Titta på gånger guldpriset. I guld kan parkera värden men tillväxten du inte gör det.

Vad är Warren Buffett blev miljardär? Inte med guld, är därför inte Weil inte poängen.

Jag vet. Men anläggningen är inte mindre riskfyllt än andra placeringar med avkastningen.

Jag antar att nativitet av frågan och valet av användarnamnet anges här på en specifik produkt vars tveksamhet diskuterats här flera gånger. Därför skulle jag klassificera denna fråga inom SPAM.

Här Google Tags: Guld, bedrägeri, spam, skräp, trickster, Liar Liar.

Tack.

Klart jag vet! Mina guldtänder nämligen. Avkastningen men tyvärr inte mig men min tandläkare och 10,8% slår mig som en ganska försiktig uppskattning.

Jag hoppas att du inte tror på sådant nonsens. Likaså kan du investera för en 15% avkastning med tropiskt timmer.

Guldtackor 10,8% avkastning ??? - Om tio år ???

Related questions

Företagsobligation från Grohe till 8 & comma; 63 & percnt; & comma; 12 & percnt; Utbyte & comma; Betyg CCC - köper rekommenderas & quest;

Jag kunde köpa en företagsobligation från Grohe med 8,63% ränta och ett utbyte av 5,38%. Betyget är CCC - du hittar köp rekommenderas? Jag håller ett intresse av 8,6% och ett utbyte av 5,38% (eller är det 12% ???) med en rating på CCC alltför litet.

söker fristad & comma; 4 & percnt; utbyte

har tydlig investeringsstrategi för många år, syftar till att skapa 4% avkastning före skatt, är inte girig och har endast en gång registreras ett totalt misslyckande. 20 år sedan. har sålts i 2007 hyrde 2Familienhaus till hyresgäster, hade år 2008 F

Ränteplaceringar Währungshandel med 8 & comma, 5 & percnt; April & quest;

Det är verkligen för bra för att vara sant. Premium Investments annonserar en ränteplacering valutahandel med en effektiv ränta på påstått 8,5%. https://www.premium-kapitalanlagen.de/festzinsanlage-waehrungshandel.php?pp= Vad är haken. Om det är inte

Kan försäkringsbranschen relaterade & period; Livförsäkring med 1 & comma, 75 & percnt; Överleva & quest;

Jag undrar hur försäkringsbranschen är att överleva med en ränta på minst 1,75%, när det gäller produkt livförsäkring. Vad tror du? Dör av produkten? kommer det att bli mycket svårt på grund av att 1,75% var mycket lite. Jag hade länge haft uppfattni

Bausparvertrag av Debeka: Är inte det en bra affär & quest; 3 & comma, 6 & percnt; Kreditränta & quest;

Den låneräntan är 5%, men är ointressant. Tanken är att spara pengar. Räntan är 3%, om lånet inte utnyttjat 3,6% Kontohantering avgifter inte uppstått. Final provision är 1%. Det är när jag 150 euro / månad för mitt barn anspare för de närmaste 7 åre

Tjänstebilar och resor till arbetet och tid; 0 & comma, 03 & percnt; minska & quest;

Jag kunde göra Home Office. Jag har en tjänstebil och versteure om regeln 1% + 0,03% per distans km. Jag skulle då ta endast 10 gånger per månad för arbete. Nu har jag hört att man kunde i ett sådant fall 0,03% minskning till 0,02%. Stämmer det? Men

Bil leasing: Fler kilometer kostar 0 & comma, 15 & percnt; inköpspriset och komma; Minder kilometer ger endast 0 & comma, 15 & percnt; ok & quest;

Efter min bil hyresavtal, jag betalat för överskjutande körsträcka 0,15% av inköpspriset, men med mindre kilometer Jag får bara 0,1% betalas av inköpspriset. Jag läste först nu, när jag läser avtalet noga. Kan detta verkligen vara så? Varför minder k

Fast insättning med 3 & percnt; 10 år eller Unilever aktier med 3 & comma, 5 & percnt; Direktavkastning & quest;

Hittills har Unilever alltid utdelning. Är det vettigt att välja aktier med stabil direktavkastning som alltid har betalat och att fördela pengar på detta, snarare än att förlita sig på fasta insättning? Utdelning är ett kriterium Allerding inte det

Rabatter ansökt om EU-pension förklarats olaglig & comma; medan minskning med 10 & comma, 7 & percnt; - laglig & quest;

Min kunskap om detta är att minskningar i EU pensioner inte tillåtet. Min skola vän med 57 år redan pensionärer och har varit under 2,5 år. Han kommer att vara mer än 10 procent rabatt verrechnet- det är allt sedan korrekt eller han bör söka råd om d

Bil köp och finansiering och tid; 5 & ​​comma, 99 & percnt; låg & quest;

Jag funderar på att köpa en bil, att betala en stor del och finansiera resten. Tillverkarens eff Bank erbjuder för denna bil. Intresse 5,99%. Är det bra? Eller var kan jag få en bättre ränta? Jag tycker erbjudandet för dyrt, men vänligen förvänta äve