B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-03

Guld investeringar för högre medelinkomsttagare - är styr tricket att avsluta & quest; Regeringen sätter stopp & quest; Vad man ska göra och strävan;

Advertisement

Tidigare höginkomsttagare som kan spara skatter med guld investeringar, men nu - så jag läst - är styr knep till slut. Regeringen planerar förmodligen här en förändring? Vet du mer? Kan du fly med guld statskassan nu? Tack för råd.

answers

Fråga: Du vet även vad det handlade om? Jag misstänker inte. Försäkra er: om reglerna för privat försäljning inte har förändrats. Du kan hitta gyllene skatt, så länge de ändå existerande och är närvarande i form av ädelmetaller eller mynt, fortsätta efter ett år för att sälja skattefria:

www.finanztip.de/recht/steuerrecht/steuererklaerung+anlage+so.htm

Related questions

Vilka investeringar än dagtraktamenten kan ses i uttrycket enkelt avsluta & quest;

Söker en investering med hög flexibilitet, så att jag kan svara om räntorna stiger igen. Finns det andra än dagtraktamenten ännu en alternativ investering som lätt kan avsluta runtime utan på en tidigt utträde drabbas av några kostnader? mer flexibla

Guld investeringar: det finns små guldtackor värda omkring & period; 50 Euro & quest;

Jag tänkte också på en liten guld investeringar (som en gåva) är det kl. Guldtackor värda omkring 50 euro? Var kan jag få? För denna fråga, bör du också ta hänsyn till mervärdesskatt aspekt. Vissa guld produkter med andra utan moms börda. En sak är k

Guld investeringar utan kupongskatt i vinst & quest;

Guld kan vara direkt, genom aktier (Explorer) eller derivat eller redigera. Angående alla guldspecifika system för källskatt? Nej, fysiskt guld investeringar omfattas inom den spekulativa period av inkomstskatt, inte platt skatt. Den fråga som vi had

Kan guld investeringar som mycket spekulativa look & quest;

Jag tror att guld, så priset på guld, men är ganska stabil eller inte? Ja! Priset på guld är inte stabil. Lagringen av guld hemma är ren slarv. Försäljning av guld (frukost och ädelmetaller) är mycket problematisk (Hur vill du att hitta köpare som in

Guld investeringar: Vad är Quanto Certificate i guld & quest;

Kan någon beskriva kortfattat vad är en Quanto Certificate i guld för en specifik guld investering? En Quanto certifikat undanta en investerare från alla valutarisker. Dessa risker kan alltid uppstå när de underliggande certifikat denominerade i utlä

Kan en guld investeringar för pension för pensionering användning & quest;

Skulle detta vara ett alternativ till de vanliga pensionsprodukter. Som försäkring osv? Mycket svårt att gissa. ingen kan berätta om guldpriset är billig, om du behöver pengar. Guld är verkligen (den amerikanska utgåvan av un guld förvärv) ökat konti

Är i guld investeringar, valutarisken mycket stor & quest;

Jag kan föreställa mig att "per uns" betydande risk valuta är redan där eller? Hello Goldfingerchen, Guld är, liksom alla varor till lagen om tillgång och efterfrågan. Spekulationer förväntningar påverkar efterfrågan enorm. Tyska investerare i &

Är i guld investeringar en total förlust möjlig & quest;

Guld tippad ofta gånger vara ganska säker investering. Är det i guld som en investering, en total förlust helt uteslutas? Så jag kan inte tänka mig att en guld gånger ingenting bör vara värt åtminstone kvarstår material värde och vid en nypa, kan det

Jag vill köpa guld - vilket valör ska jag välja & quest; Kära mynt eller barer och strävan;

Kära gemenskapen, Jag vill investera en del av mina blygsamma tillgångar i fysiskt guld, ren som inflation och skydd kris. Min oro handlar inte om att köpa samlarmynt och agera. Min dyrbara budget är cirka 15,000-20,000 euro, skulle jag främst / enba

Långsiktiga investeringar i vissa EUR 1000: enskilda aktier eller fonder & quest;

Jag vill skapa några 1000 euro på lång sikt. Jag har lokaliserats tillsammans med en konsult, olika kandidat Immbobilien-, obligations- och aktiefonder. Dessutom har jag informerat mig om flera enskilda aktier, särskilt de som är representerade i des

1
Views
0
Ccomments