B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-15

grundläggande försäkring för 3 månader inte betalat

Advertisement

ciao1111111
Det är angeläget eftersom wiehnachten staht utanför dörren ........... sedan september 2013. var efterlyst av oss en årlig fakturering för vatten, el och uppvärmningskostnader har ....... samtidigt som vi skickas nästa kostnaden fakturering från 2011 och 2012 från ....... sedan min dotter var början av oktober mycket sjuk ....... jag valde spontant i en vecka på östersjön ...... urlaubsgeld eller stöd avvisas av Office .......... slutet av oktober karm ödmjuka min dotter sin grundtrygghet, som är genehmig fortsätta och pengar för oktober var beroende av mitt konto för betalning ......... samtidigt till viss information jag var tvungen att dela ännu Mitzu, som jag gjorde .......... är nu, men inte säker på om jag har burit min stress kanske glömma vad jag ........... bor med min gravt handikappade dotter, som är 20 år i kräver en gemenskap ........ hon måste ta hand om steg 3 och måste tillföras dygnet runt ......... för kontor här i den lilla plats som vi kommer inte bort .......... jag kommer inte automatiskt och elektriska rullstolen endast telefon.weg eller skriftlig ............. sedan oktober 2013, vi har grundtrygghet redan 3 månader och inte blir nu min ALG2 också förbjuden i december 2013 ......... just nu, där julen är runt hörnet ........ hyra, strpom, uppvärmningskostnader, mm vi kunde inte förneka jatzt ............ få några pengar utan ett meddelande från kontoret på telefonen ...... ingen är där, och med hjälp av AVH inte ....... .... kan sociala Office oss betona pengar utan en cent och ingen mat .... hur man ska fortsätta att tillämpa kraft för min handikappade dotter t om vi inte har några pengar ........ vi har ännu gjort något ....... kärlek hälsningar Gisela och lucia hoven

answers

eller avskrivna

Var snäll och gör något om att skriva, eftersom det är dömt att misslyckas!

Den ALGII kommer inte bara bort - det måste föregås av sanktioner dig skriftligt.

Inget svar betyder inga pengar.

Sitt ner personligen med byrån i samband och be om klargöranden, eftersom vi inte kan veta vad som är det bara gått ut.

Även i små städer, det finns bussar som tar dig till världen.

Tydligen så få fakta är dolda här. Om byrån förkortar betalningar finns skäl ett sätt skulle klargöra omständigheterna kring A ... för att flytta för att prata med den person som ansvarar.

...... Kan socialkontoret oss betona pengar utan en cent och ingen mat ....

Ja. Den "Sozialamt" maj.

Det har verkligen motiverad.

Gå dit och prata med dem.

Hälsning Z ....

Related questions

I 40 & percnt; eu pension & comma; är mitt bidrag till min grundläggande försäkring & quest; hörde 167 EUR

presenterar här frågan igen som i min titel beskriver: Jag har 40% eu pension, är jag att bevilja min grundläggande försäkring? hörde 167 euro varje månad Hello tho1957, där - jag vet inte 40% EU pension, det finns bara delinvalidpension och hela EM-

innefattar makt för grundläggande försäkring

innefattar makt för grundläggande försäkring Elen ingår i normalskattesatsen redan. Elpriserna är för närvarande mycket för högt, jag betalar 95 euro rabatt varje månad. Jag kommer mitt elleverantör förändras också snart, på http://www.strompreisverg

MobilCom debitel erbjuder ersättning: antagande grundläggande månadspris för 3 månader och komma; Skulle du acceptera & quest;

MobilCom debitel budgivare mig om ersättning: antagande av grundläggande månadskostnad för 3 månader (cirka 100 euro), skulle du acceptera erbjudandet? Jag hade annullerats utan förvarning, men vill inte låta mig ur kontraktet. Hej pension kvinna Jag

Får jag grundläggande försäkring retroaktivt och quest, bek & period, pension för multipel skleros och kommatecken, är ca och period; & period 4mon, ingen hartz4mehr & period;

grundläggande försäkring retroaktivt? Aldrig, det finns alla dessa fördelar endast från ansökningsdagen. Så tillbaka till kontoret, är det, även om du bara tillkännager sig till de former plocka, men innan dess finns det ingenting. Hi pico. Din fråga

grundläggande försäkring av fadern: i halsen skyldighet barn

hej, Jag vet att min väg runt temat "grundförsäkringen" inte mycket, men nu har ett sådant fall i min familj och vill ta reda på lite, eftersom jag inte förstår något bara. följande: att i grunden lägre pension tillämpas för ännu inte 65 j gamla

sjuk-vård fond för grundläggande försäkring

hej, Jag får grundläggande pensionsförsäkring. eftersom min folkpension endast € 53, - och de sjuka och vård fond är föremål. och kostar runt € 140, - Vem annars kommer för sjuka och ta hand om kassan på? bästa tack, Erhy Den grundläggande bestämmels

Försäkring & comma; om jag trafikförsäkrings försäkring olyckan sex månader senare rapportering & quest;

Jag gick med på att betala efter en olycka som krävs vid tidpunkten för den andra sidan pengar belopp på 600 euro ur fickan. Jag antar att meddelandet till min ansvarsförsäkring är ogynnsam på grund av min Hinaufstufung. Nu, efter ett halvt år efter

kostnaden för försäkring för 6 månader

Jag reser i 6 månader till Indien, Tailand, Kina, Australien och Nordamerika. Vilken försäkring är bra och hur mycket de kan vara max. Kostnad? Det finns så många försäkringsbolag, som menar du? Mot vad du vill försäkra dig och hur mycket du har till

grundläggande försäkring vill eiloggen mig

få erwerbsunfaehigkeitsrente 745 euro per månad netto.habe en glutin allergi är pekade på Gluten-kost som är mycket dyra. Jag får hjälp från grundförsäkringen En av mina vänner har en glutenintolerans; som köper sin mat främst i Asien-Shop. Den tradi

måste jag betala för grundläggande försäkring identitetskort själv

Jag får grundförsäkringen och min identitetskort har löpt ut Jag har inte pengar för perso och bild bor i Schleswig-Holstein civil kontor sa att jag måste betala något är det rätt tack på förhand ja du har, det finns en grundtrygghet som ca 0,25 cent

0
Views
0
Ccomments