B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-31

Gren på bil vid parkering och period; Måste lagra pay & quest;

Advertisement

Min flickvän är bra på sistone medan shopping i ett stort varuhus, en gren på bilen, som har orsakat en buckla i taket. Kan någon berätta för mig som betalar i ett sådant fall för mig? Ansvarighets / Teilkasko min flickvän eller måste säkerställa varuhuset som inte hända och är därför ansvarig ??

answers

Om det var en parkeringsplats i butiken, ansvar butiken ska betala fordran.

Fastighetsägaren (inte nödvändigtvis i butiken!) Är för skador och konsekvenser -Även grenarna av hans träd-ansvarig! Men han har en fastighetsägare ansvarsförsäkring.

Fordons Teilkasko betalar endast i storm, så vindstyrka 8. Fordonet heltäckande men skulle betala undanhållit avdragsgill och nivå upp kontraktet.

Kanske också lockar en Dell läkare för mindre än ett hundra dent ut ur bilen. Då behöver du inte herumzutheatern ansvar; helt enkelt inte värt ansträngningen.

Related questions

Att köpa en begagnad bil med moms och period; Dra som frilansare & quest;

Jag som frilansare har fastställts för förra året att jag kör 70% yrkes (upptäcks via loggbok). Detta har i hög grad förändrats förra året. Året innan var jag fortfarande på en bra bit under 50% andel professionella. Jag är fortfarande av den 70%. Ja

Jag vill ha en bil i Belgien Köp & period; Vad behöver jag & quest;

Jag har hittat i Belgien en billigare modell av en tillverkare. Måste jag konstatera irgenwelche detaljerna när jag loggar det i Tyskland? alternativ du bör se som liknar den tyska, utrustning och inredning i fordonet eller är lika. Vi ville ha en ty

Jag bor i Schweiz och bli 3-6 månader som arbetar i Tyskland & comma; 80 & percnt; & comma; 60 & percnt; plats i Tyskland & comma; 20 & percnt; fjärrkontrollen i Schweiz och period; Där skatten pay & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Obegränsat skattskyldiga i det land där du har = Schweiz Din bostad. Gränser att beskatta du kommer att vara i Tyskland när du kommer att u

Läkare under arbetstid och period; Muaz chefen pay & quest;

Jag hade i förra veckan på grund av akut tandvärk under arbetstid till läkaren. Min chef vill nu räkna min tid som en semester dag. Är det okej? Om det finns ett akut tillstånd för vilket en läkare besök är nödvändigt, har chefen för att tillåta läka

Måste jag köpa en ny bil med Euro 4-standarden fordons kontroll pay & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ja, eftersom Steuerberfreiung var på registreringar upp till 30,06. 2009 begränsad. Nu, delvis baserad på förorenande avgasrening gäller. H

finans bil med Credit & period; vi Übenehmen oss & quest;

Hej, jag vill dela med min partner finansiera en bil. Vi har en gemensam inkomst på 2400 € netto. Jag är kär i en bil, som kommer att kosta € 12.450. 6000 € kan vi betala kontant, resten vi har för avsikt att finansiera genom kredit med en hastighet

Vad man ska göra och period; Om du felaktigt rådde & quest; när man köper en bil och sol, RKV & period;

Felaktiga råd om återlämnande av bilar och om finansiering av en ny bil med bilen försäljare. 2011 ingicks för avbetalning låneskydd och försäkrade att detta skulle fortfarande är giltiga. Period 3 år, om inte en tidigare kommunicerats. Kommer inte a

Försäkringsgivaren har restvärdet på min bil ökar och komma; period till min Nachteit &; Är det tillåtet & quest;

Efter en olycka var min bil, av en bedömare, en total förlust certifierad med 6150 Euro återanskaffningsvärde och ett restvärde på 1.650 euro. Försäkringsgivaren har detta restvärde "inte acceptabelt" eftersom det finns en kvarvarande bud på 221

Kan hyresgästen tillgång till ytterdörren med bil för lastning eller & period; Lossning med & quest;

Ägaren förbjöd en vän att han ytterdörren bryter fram direkt med bil, bara för att han vill minska det redovisade verksamheten till sin lägenhet eller därifrån i bilen när han var ute och handlar eller på annat sätt för att bära tyngre saker. Han bör

Bil bogseras & period; Vad ska kostnaden & quest;

Hej. Jag hade lämnat en kort tid sedan min bil på natten i en privat bil och det bogserades i 2 timmar. Nu fick jag en faktura över 350 € och Betreig tycks mig alltför ambitiös. Finns det några tariffer regler för bogsering företag som du kan se? Tac