B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-02

Gravida med 16 - Vad är mina pengar på & quest;

Advertisement

Om mig: Jag är 16 år gammal - kommer i November 17, som står i mitten av mina tentor och få min skickliga examen gymnasiet i sommar.

Tja igår jag lära mig av min gynekolog som jag redan i den 6: e SSV.
Eftersom jag har beslutat att behålla barnet, kommer jag inte kan starta min Ausblidung.
Men nu vissa frågor var öppen och jag hoppas att ni kan hjälpa mig.

1. Vad kan är mina pengar för första leverans till eftersom jag har ingen lärlings / göra?

2. Vad är att samla in pengar när barnet är att jag?

3. Kan jag trots barnet med 17 off / mig med min vän (som redan är myndig) ta sin egen lägenhet? - Om så är fallet, vad får jag på grund av pengar / jag få något?

Jag hoppas att ni kan hjälpa mig snabbt.
Tack redan gånger i förväg.
hälsningar Sahila

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Gå till din bostad till det gemenskapskontor där du kommer att råda. Om du kan ta bort med 17 av familjens hem Du måste diskutera med dina föräldrar. kan barnet Samtalet vad du får i välfärd, är om du någonsin "med titeln" av. Du som unga föräldrar ska nu försöka att säkerställa att barnet återhämtat sig och växa upp utan rädsla för framtiden kan säga avsluta skolgång och yrkesutbildning och söka en fast anställning.

Hela denna situation är inte lätt för alla inblandade. Dina föräldrar se till att oroa dig för din framtid fortfarande ung med en baby. Det är förståeligt. Det är viktigt att dina föräldrar håller dig, kommer allt annat att bli mycket svårare. Du behöver från din vän inget underhåll (Alli Mente så kallade) kräva, om du älskar dig och du alltid hålla ihop och han också ekonomiskt - dess möjligheter - är för dig och ditt barn är det ;-)

Hej!

Först Jag önskar er allt gott för din graviditet och en sund födelse.

I ditt ställe skulle jag stanna först leva med mina föräldrar tills mitt barn går till skolan (om du förstår du väl med dina föräldrar). Varför? Helt enkelt, så länge du lever med dina föräldrar och ännu inte 18 är att betala dina föräldrar minus skatt och / eller få sin inkomstdeklaration mer pengar tillbaka eftersom det finns barnbidrag och barnbidrag från staten och skattebyrån kommer automatiskt att kontrollera vad skatt för dina föräldrar är bättre.
Så dina föräldrar har mer pengar tillgängliga och de kan stödja dig bättre. Även om detta är också möjligt när du inte längre bor hemma och är ännu inte 18, men jag har varit lite mer eftertanke. Om du gör det, men innan du är 25, börjar en utbildning, så staten måste dina föräldrar barnbidrag fortsätta att betala tills du är 25. Detta kommer dock att vara bäst om du har hemma levande och dina föräldrar kan ta hand om ditt barn medan du gör din träning, eller du be dina föräldrar om de vill stöd i finansieringen av daghem och / eller plantskola utrymme / dagis.
Under graviditeten får du föräldrapenning, efter leverans får du för 12 månader föräldrapenning från Office of sociala och familjefrågor till dig.

Lycka till!

Reklam godkändes av Support

Först, grattis till din positiva inställning till graviditeten.

Efter SGB XII helt enkelt en Babyerstausstattung ansvarig get välfärd kontor - bara det är inte för dig, men det kommer att beslutas i enlighet med behoven.

Efter födelsen av en ensamstående mamma utan utbildning är det ytterligare perspektiv Hartz IV, så det är fortfarande värt att överväga om, men utbildning är vettigt. Du behöver en vårdplats och d bör snart vara aktiv i ditt samhälle.

Om du drar tillsammans med din vän du bildar efter HartzIV en fördel gemenskap, kommer hans inkomst därför räknas.

Barnet självt har en underhållsfordran mot fadern.

Om barn får barnen .... och sedan tänka det ... hjälp som untersützt mig! ... Tänk innan efter innan du gör det oskyddade kärlek, du är fortfarande ett barn själv!
Du bör fortsätta att leva med dina föräldrar, din vän ett jobb Solid hat.Und du bör om du vill behålla barnet, sätta barn till världen och omedelbart göra din utbildning. Dina föräldrar kan ta hand om barnet istället ja. Har du inte ha några fler problem än vad du har nu, är svårt nog för er båda! I grund och botten är jag mot barn, barn bör ... men beslutet du måste göra själv. Lycka till!

Det är bra att bra fungerar så ;-)

Hur som helst, jag är enda barnet, och vet vad Fullt stöd hjälp av föräldrar att ha ;-)

Jag är verkligen glad för dig ;-)

Related questions

Efter föräldraledighet och ALG1 gravid igen och komma; hur mycket pengar föräldrar & quest;

Hej, jag tog min första barn föddes i januari 2009 och hade mig efter mina föräldrar pengar (1 år) arbetslösa och också få ALG1 pengar. Om jag under min arbetslöshet bli gravid, vad inkomster tas för beräkning av föräldrapenning? Min lön före den för

Får en & LPAR, gravid & rpar; Hartz 4 mottagare mer pengar när barnet som är & quest;

Eller kommer Hartz 4 sätts lika? Om du slutligen har rätt till en större lägenhet? Jag nu är frågan om nytt läsa. Som jag förstår det, är hon fortfarande gravid och barnet inte är där. Därför verkligen göra omedelbara applikationer. Kan du tjäna rikt

Kan du göra låna pengar ångra & quest;

Mir är en intressant fråga. Eftersom en vän till mig ville köpa en lägenhet (2 rum) och hade därför varit den första ansöknings ett lån. Nu har hon lärt sig att hon är gravid och är nu bara hålla sig borta från skuld och en två sovrum skulle då också

Hur länge du måste arbeta en saknad kollega gå tills du har rätt till mer pengar har & quest;

I sällskap med min partner, är en anställd gravid, men ersätts först efter förlossningen. Övertid kommer att vara min partner överförd vad stör mig. Kan han tillfälligt kräva mer pengar för det? Han måste verkligen göra mer än vad som överenskommits?

gravid med 16 som stöder jag skulle få & quest;

Hej alla, Jag är 16 un göra träningstiden som Wirtschaftsassitentin (som är en skolutbildning jag un mina föräldrar betalar varje månad för även för lägenheten jag blev ombedd av skolan). Min vän är 19 gör tiden en andra utbildning som ingenjör, har

är en euro jobb pengar pfändbar & quest; & quest; & quest;

hej jag har ett konto utmätning erhålls nu hänvisar jag till den tid Hartz IV och värk i förbigående en € 1 jobb. Nu till bänken weiget den gula auzuzahlen från en euro jobb. Detta är lagligt som tack ja vänligen Belgen med domare eller liknande Snab

Resebyrå i ett ärende pengar bort & quest;

Jag har en resa till Kamerun den 29 juli bokat via en resebyrå, fick räkningen och var tvungen att betala för vad jag gjorde. En vecka fick senare ett brev från resebyrå som ligger i ett ärende och har avboka. Krav på ersättning eller kompensation va

Gratis pengar skatt & quest;

Hej! Skatten ska vara gratis pengar? (Föräldrar till barn) Ska vi gå in denna summa i deklarationen någonstans ???! Om skatten tekniskt betraktas som "inkomster"? Ersättningen är inte överskrids Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av

Vid vilken ålder kan jag med en server hosting pengar tar & quest;

Moin, jag ville bara veta vid vilken ålder jag ta med en värd exempelvis spelserver? Mfg Maximilian Från 18 kan du göra det i alla fall. Är du fortfarande under denna ålder bör dina föräldrar tillåta detta. Har ditt användarnamn som du är 13? Jag tro

I Transfer felaktig IBAN-nummer och använd tid; Hur får jag mina pengar tillbaka & quest;

Jag ville min dotter att överföra pengar och har valt att använda fel IBAN-nummer. Pengar men aldrig kom från mitt konto med dig eftersom jag hade ett antal Dreher inomhus. Vad ska jag göra? Einfach gå till banken? se om pengarna debiteras med dig al