B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

gravid Lag barnbidrag Föräldrapenning stöd föräldrapenning & plus; Barnstöd 2015-02-28

gravid med 16 som stöder jag skulle få & quest;

Advertisement

Hej alla,
Jag är 16 un göra träningstiden som Wirtschaftsassitentin (som är en skolutbildning jag un mina föräldrar betalar varje månad för även för lägenheten jag blev ombedd av skolan). Min vän är 19 gör tiden en andra utbildning som ingenjör, har han också sin egen lägenhet. Jag är gravid un i den 4: e veckan skulle vilja veta vilka medel jag skulle få eller vad jag någonsin vara tillgänglig? Jag har alltid wa uppfattning endast en undervisning un att gränsen sedan till barn att tänka, men det är tyvärr visade sig annorlunda än väntat. eftersom jag inte yet'm klart om jag skulle hålla det jag ville bara gånger samtidigt höra vad jag skulle få stöd? Jag kan också gå till en mor barn hemma eller kan jag dra min vän trots att jag är under 18 år? mina föräldrar både arbete. spelar en roll i frågan om hur mycket pengar jag skulle få? Jag vet att jag skulle få stöd och föräldrar barn pengar un hur länge jag kan fortsätta min undervisning innan jag måste avbryta på grund av graviditeten? Jag får det själv eller barnbidrag spelar en roll med? Mina föräldrar vill att jag ska tvinga / övertyga till abort, men jag som blivande modern kan det själv endscheiden eller inte? behöver akut hjälp.
skulle uppskatta ett snabbt svar,
älskar hälsningar kati

answers

Hej Kati, jag har 2 barn som jag fick ett relativt sent skede. Liv innan barnen var definitivt annorlunda. Utbildning, disco, kläder, alltid olika vänner och flickvänner, resor, konserter, genom chattade nätter med vem Wochenenend-Kurztripps till Berlin en gång bara, spontana natten resor till sjön och i sjön, tills Punk sedan reggae, eller åtminstone Rock eller techno ... Allt detta är helt fryst när du har ett barn. Baby och barn behöver mycket dåligt, genom att gråta nätter är inte ovanliga, senare något större problem i krubban, på dagis, i skolan. Föräldramöten, talar med andra mammor, har otäck granne pojke har slagit till igen, många loppisverksamhet (permanent andra kläder eftersom tillväxt), ca aldrig sover 10 år. Ett leende eller glädje från söt dvärg är den största någonsin! Men om du själv inte riktigt stabil, kan det vara ännu svårare än vad det redan är. Med önskan missat något väldigt stort ... Det skulle alltid känna ditt barn. Eftersom män är inte bäst i alla fall med genom, tyvärr.
Jag älskar mina barn mycket, är mycket glad att ha dem, men kunde hon behöver inte en sekund tidigare.
Hormonerna du nu redan kontrollerar, kan du påverka, LEB först ditt liv, men det grad bara börjat.
En hel del makt Jag önskar er.

Hi Kati. Som ni kan se här redan i forumet, finns det några punkter du hjälpa kan-

> Det finns ett antal stödåtgärder och finansiella regler för gravida kvinnor, nyblivna fäder och unga familjer. Dessutom särskilda bestämmelser för minderåriga mödrar och fäder och tonårsföräldrar. Men det är inte alltid lätt att få kontakt med all den information som behövs för att komma.

De flesta av länkarna leder till förbundsministeriet för familje- (BMFSFJ), som i sin onlineerbjudande
familien-wegweiser.de
en hel del information ger. Några länkar till andra offentliga tjänster.

Vissa saker är inte lätt att förstå. Om du har frågor om specifika ämnen, klargöra graviditet rådgivningscentrum eller ungdomsHälsan dessa frågor med er gillar:
schwanger-unter-20.de

Hjälper också de kyrkliga rådgivningscentrum, arbetar Welfare Association, Pro Familia, ungdoms välfärd kontor, etc. <

Aids så det räcker om du tar hand om.

Men jag skulle vilja säga lite mer att göra; Jag var en gång i din situation.

Ett barn är en underbar sak och det finns lite vad som är vackert i denna värld. Men ett barn innebär också ett stort ansvar, en hel del kostnader och begränsningar. Därför har du du noga överväga vad du vill och vad du inte vill.

Ser du dig själv i stånd att ensamstående mödrar att avsluta din utbildning?
att ge barnet i barnkammaren om det fortfarande liten (som är ok)? Ditt liv helt omorganisera och att avstå från alla 16 år gammal för att göra det? Du kan ganska inte först på föräldrar (arbetar) och barn far (vanligtvis snart överväldigad) räknas, och det kommer att ta ett tag tills du har allt under kontroll och kan bygga ett liv som du kanske senare med sin egen stora familj.
(Skulle eftersom föräldrarna barnets far hjälp ??)

För barnet kan köras på många kontor, mycket behöver på en budget, stress utan slut och först inte mer tid för dig.
Du kan barnet utom kärleken inte mycket av erbjudande och kommer att lyssna på dig dumma kommentarer.
Men det innebär också att du har ditt eget barn, kommer det att vara ditt liv på andra sätt mycket rika och full av glädje.

Mot barn betyder utbildning, hyra ett bra jobb och oberoende från pengar och välvilja andras. Men det betyder också - jag tror att jag kan beurteilen- förutom lättnad att inte behöva vara bunden - evig skuld och sorg. Dessutom betyder det inte att du kan få barn igen eller inte så enkelt.

Kanske bör du också tänka på fosterhem eller adoption.

Jag önskar er styrka och fatta rätt beslut.

Jag skulle vilja ta upp din plats Pro Familia. Organisationen kommer att fortsätta att hjälpa dig och kan hjälpa dig barn och utbildning under ett tak komma. Jag önskar er allt gott och att du gör rätt beslut!

http://www.profamilia.de/topic/home

Naturligtvis kan du inte tvinga dem till abort.

Stöd från utsidan men är beroende av hur det kommer till dina föräldrar. Eftersom mor och barn hemma så jag skulle låta mig råda gånger.

Det finns ett antal vonBeratungsstellen. Fråga bara din gynekolog som vet allt.

Jag känner bara till Pro Familia, men var förmodligen gånger kontroversiell. Huruvida detta är så jag kan nciht säga aldrig påverkas av problemet.

Hej Kati, dina föräldrar du kan inte tvinga avbryta barnet, det är ditt beslut ensam. Du kan visa tränings se till att mammaledigheten (början 6 veckor före födseln, 8 veckor efter födseln) gå på - Jag vet även av cirkeln - att en blivande modern var att föda i undervisningen, som kan bestämma den gravida kvinnan själv, men det kan fungera som "farlig" (med kemikalier eller så) nr. Sedan kommer åtta veckor mammaledighet, eftersom det finns ett förbud mot anställning. Om du hade en daghem, du kan läran sedan avsluta, kanske din lärare Herr håller också att fortsätta träningen på deltid, så att du skulle behöva ge barnet bara en halv dag i sängen. Barn stöd för ditt barn, skulle det vara möjligt, om inkomsten är inte tillräckligt även bostadsbidrag eller detta barntillägg. Trycken er allt gott för din svårt beslut. För ytterligare hjälp påminner mig om en Frauernarzt som säkert många adress, även Pro Familia och ungdoms välfärd kontor - också bidra till sådana nödsituationer.

alltför mycket tid du inte längre kvarstår:
det tillämpas i Tyskland fram till slutet av det fjortonde graviditetsveckan (dvs. från befruktning fram till slutet av den tolfte veckan - graviditetsveckor beräknas från den 1: a dagen av den sista perioden).

även om det är svårt att du bara tänka gånger exakt vad du verkligen vill? låta pengarna göra åt sidan! Om du har gjort ett beslut, det är fortfarande tillräckligt tidigt för att ta hand om fianziellen saker. DET finns alltid en väg även om du fortfarande kan verka så oupplösligt din situation.

Om du har fastställt att du är gravid, gör dig redo för ett viktigt beslut: Skulle du bär barnet eller inte? Känner du dig i din nuvarande situation kan i ekonomiska, sociala och känslomässiga planet? Beslutet bara du kan göra ensam - här är några ledtrådar.

 * Es ist gut, mit deinem Partner, deinen Eltern oder anderen Menschen, die dir wichtig sind, über die Entscheidung zu sprechen. So kann dir klarer werden, was du wirklich willst. * Laß dich jedoch nicht zu einer Entscheidung überreden, von der du nicht wirklich überzeugt bist. Sonst bist du es später, die die Entscheidung bereut. * Wenn du die Schwangerschaft wirklich abbrechen willst , laß dich nicht von irgendwelchen Schreckensgeschichten beeindrucken. Es ist nicht wahr, daß alle Frauen nach der Abtreibung “in ein Loch fallen” und dem Foetus nachtrauern. Wenn du keine Zweifel hast, wirst du einfach erleichtert sein. * Brich die Schwangerschaft nicht ab, wenn du dir nicht völlig sicher bist. Falls du das Kind eigentlich doch willst und es dir nur nicht leisten kannst oder bei deiner Familie keine Unterstützung findest, wende dich an eine Beratungsstelle, die dir hilft, nach einem Ausweg zu suchen. 

Här hittar du fler tips om vad man ska tänka på allt i förväg:
http://www.abtreibung-web.de/P_218/p_218.html

enligt denna sida få yrkesmässig hjälp. vare sig via telefon eller på nätet spelar ingen roll, båda är möjliga. hjälp på din sjukförsäkring, kan du också få gratis eller berättigade till fallet när?!

Jag önskar DU träffa rätt nyckel arrangemang för dig. ???

Related questions

Vilket stöd vid död partner & quest;

Min systerdotter var 21 år gjort med din partner tillsammans från detta gemenskaps 2 barn i åldern 13 Jahren.Jetzt hon är i 6: e månad gravid. 4 veckor innan maken dog (40 år) Vilken typ av stöd de kan förvänta sig? Den lagstadgade pensionsförsäkring

Vilka ytterligare stöd finns för änkepension & quest;

Min mamma får sedan ca 40 år änkepension och har inte fungerat väl under denna tid. Min fråga gäller ekonomiskt stöd från staten. Pensionen är ca 600 € och min fru har stött alla dessa år finan mål. Men eftersom vi har en önskan att få barn och jag h

Vem vet kontakten och sol, stöd Google Play Store & quest; w & period; Retur av Nexus 7 & exkl; Tack och exkl;

Egendom mig Nexus 7 köpt på Google Play Store. Nu har jag funnit att jag inte orkar komma, så jag vill ha det tillbaka. Vem kan ge mig en kontakt för stöd? och eller den adress där jag kan skicka tillbaka. Har ingen räkning emot, men bara en orderbek

Jag bor i Bolivia med mina tre barn - hur mycket barnet stöd vi får här & quest;

Mina tre barn och jag bor i Bolivia och levnadskostnaderna här är nästan lika hög som i Tyskland - men vi fick verkligen mindre än i Düsseldorf tabellen anges. Min (ex) make betalar oregelbundet och absolut inte tillräckligt för att hålla med 500 eur

Finns det retroaktiv barn stöd för internationell tid & quest;

Hej Jag har turkisk nationalitet min fru Tyska vi har 3 barn och 4 år vi lever i Turkiet och nu vill vi komma tillbaka till Tyskland. när min fru igen begärt stöd barn, kan du få barnbidrag för de senaste fyra åren? Nej, har villkoren inte uppfyllts

Vad merit när barnet stöd är fortfarande ofarlig & quest; Vem vet vad & quest;

Vad som är ännu lättare för en merit i underhållsbidrag? Grannens dotter går till skolan, är 18 J och har en 400-euro jobb ingår att gå till? Tack. Hallöchen .... Jag vet att inkomstgränsen avbröts vid full ålder. Men de som är längre rätt till barnb

från vilken pension kan vara ett stöd från staten förväntade & quest;

min mormor har mycket liten pension (under 600 €). Finns det en mängd från vilken den hoppas på stöd från staten? Eller är det mer övergripande omständigheter beslutet? Familjen du hålla sig till vad någonsin. Här hittar du en grundläggande backup da

Gravida med 16 - Vad är mina pengar på & quest;

Om mig: Jag är 16 år gammal - kommer i November 17, som står i mitten av mina tentor och få min skickliga examen gymnasiet i sommar. Tja igår jag lära mig av min gynekolog som jag redan i den 6: e SSV. Eftersom jag har beslutat att behålla barnet, ko

Barnbidrag och studerande ekonomiskt stöd till samma barn & quest;

Hej! Jag kommer snart att vara för studier och kommer också att ansöka om studiestöd stöd. Jag bor fortfarande hemma med min far. Min fråga är nu om det är möjligt att min far trots mina barn BAFöGs tilläggsavgift kan tillkomma för mig. I barnbidrag

Obetald utbildning och 450 Euro sida jobb: vad statligt stöd kan jag använda & quest;

Hej alla, Jag är i 2 månader 19 och göra en utbildad som utbildare kombinerat med examen. Naturligtvis, obetald som nunmal är bland lärare som. För övrigt jobbar jag 3-4 gånger i veckan baserat på 450 euro till mina föräldrar inte bra att vara på pås